Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Simple SmileSimple Smile

Велислав нещо е недолюбван от екипа. Прави ми впечатление, че почти никой от режисьори и оператори не го следват. Но всички те следват Вергов.
И този Стефан Геков. Когато публикува снимката с Велислав и Юлиан тагна Вергов и моя акаунт.но не и този на Велислав.
Мислех си, дали Вергов не киха пари за целия този шум около него. 😏
Сигурно Вергов плаща и на публиката дето му ходи на представленията Simple Smile
Съвсем се изтрещя вече Simple Smile

Не се въздържах да ти отговоря. Не виждаш ли смеещото се човече??? За какво ти говари то???

# 406
Хъмбъл, мисля, че това със следването в социалните мрежи са подробности. Не е нужно всичко фа се върти там.
на Запад залагат основно на това. Особено на instagram.

# 407

Примерно, аз от предишният сезон мрънкам, че непрекъснато, ама непрекъснато се бълваха снимки, независимо от какъв източник на Вачкова и Шопов, като „автори“ в повечето пъти бяха самите те. Велислав, Диана и Митака ги нямаше НИКАКВИ! Успокоявахте ме, че са в различни екипи, снимат на различни етажи и т.н., с което не съм съгласна. То не бяха снимки в обедна почивка, пътуване в кола до място на снимките, дъжд от клипчета валеше от Вачкова, която явно снимаше и публикуваше с благоволението на фактори от продукцията. Обикаляше и правеше“интервюта“ с колегите си, представяше ни нови участници. Е, как един път не видяхмеТриото или поне един от тях, питам аз???

Е как?! Диана Димитрова бълва повече снимки от училищна тийн кралица  Joy То не бе краче в ляво, краче в дясно, поседнала, полегнала, гледам умно, гледам отнесено и т.н.

Пък й отива всичко това! Толкова е красива, че е грехота да не покаже такава хубост!

Смятам тук се толерират снимки публикувани в собствен профил?? Да е отишла някъде в група да ги публикува??

# 408
Добре, предполагам, че доста от пишещите тук работите с хора - с всичките си колеги ли сте еднакво близки и поддържате приятелски отношения?
Нямате ли някого, с когото просто се поздравявате, вършите си работата и до там?

Длъжна ли е Марта да снима всички актьори, за да угоди на някого? Ами ако не са в близки отношения, как да стане?
А не мислите ли, че някой не е сниман, защото това е негово желание?

# 409
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че е време за някоя нова официална промо снимка или промо, за да коментираме и друго.

Сериалът си беше достатъчен и без толкова големите звезди, които го налазват Simple Smile В него се изявиха и млади, непознати и по-малко познати актьори и пак си имаше гледаемост и предизвикваше страсти.

Споменахте Фотев. Какво ли прави Фотев в този скок на времето? Със сигурност не е лежал в затвора, платил е гаранция.

# 410
Добре, предполагам, че доста от пишещите тук работите с хора - с всичките си колеги ли сте еднакво близки и поддържате приятелски отношения?
Нямате ли някого, с когото просто се поздравявате, вършите си работата и до там?

Длъжна ли е Марта да снима всички актьори, за да угоди на някого? Ами ако не са в близки отношения, как да стане?
А не мислите ли, че някой не е сниман, защото това е негово желание?

Не, не е длъжен, разбира се.
За себе си смятам, че Диана и  Велислав  са малко извън "кликата" на  НАТФИЗ възпитаниците.
Може самите те да се дистанцират от останалите от екипа, затова да не попадат в обектива на Марта например.
В моята работа също имаме един кръг от хора, обособени като "компания" , които демонстративно странят по разни тиймбилдинги и фирмени мероприятия, което е нормално предполагам.

# 411
Мириел, аз си мисля, заради снимката на Фотев от затвора и на Ина от някъде там, че или първо ще ни покажат какво се е случило след арести, операции и т.н., или ще има ретроспекции, ако веднага напреднем във времето.

# 412
  • София
Споменахте Фотев. Какво ли прави Фотев в този скок на времето? Със сигурност не е лежал в затвора, платил е гаранция.

Предполагам и аз, че е под гаранция освободен. А болницата негова ли е сега, като е фалирала? На общината ли е и кой е назначил Цонев? Ако Фотев няма нищо общо с болницата вече, ще го дават само покрай историята с Ина. На мен ми се иска той да си е собственик и да разказва играта на всички лекари, особена на Стаменова.

# 413
Only, Фотев каза на Стаменова да обяви фалит, но реално не остана време и не се стигна дотам преди да се разкрият измамите му. Така че е неясно какво точно се случва с болницата. Реално тя не е пострадала от машинацията, само самият Фотев. Той извади 1 милион, които преведоха на фирмата и неговите пари изчезнаха. Така че не би трябвало да е застрашена. Много ми е любопитно и на мен каква е конфигурацията и кой ще викне новия директор.

# 414
Не знам как ще го измислят, но искам да гледам повече Фотев, а не да го забодат в затвора и да го дават от време на време от там.

# 415
От Фотев ли дойде този един милион.. забравила съм вече, ама защо тогава беше цялата тази патардия и журналисти, ако парите са си негови?
Струва ми се, че и общината има дял във финансирането.

# 416
  • Разпиляна във въображението
О, напротив - Стаменова преведе пари на болницата на онази фантомна фирма иначе нямаше да има такива драми. Даже тогава се питах как може болница да разполага кеш с такива пари и да ги преведе наведнъж.

Стаменова трябва да бъде също подведена под отговорност. Да не се измъква само с Фотев.

# 417
По отношение на включванията на Марта  и аз смятам, че зависи първо от екипа, в който снима, а и може да не са близки - но ето, имаше снимка с Ирина, Ернестина и Велислав. А Диана освен с Милена, явно се  има и с Ернестина и Янина.
Аз със закъснение следя сериала и намерих темата като мислех, че се обсъжда нещо интересно. За съжаление обаче откривам, че е доста досадна и е нещо кято спор между фенове и антифенове. Пък какви размисли за другите актьори, пък защо Вергов бил сам в Германия - ми с кой да е с Жекова или Мазови, нали с неговия персонаж е свързана историята в Гврмания. Пък едно съжаление що се пускали едни снимки и клипчета пък други не, сигурна съм, че на въпросните други актьори изобщо не им дреме и не се вживяват толкова, колкото тук. Не че някой го интересува какво мисля де, но да си кажа как изглежда отстрани като новодошъл потребител, преди да се отпиша Simple Smile Явно само ще се гледа сезона, тук само някакви пререкания.

Ако искаш да има някаква дискусия, винаги можеш да зададеш тон. В момента няма сериал и реално няма какво около него да обсъждаме - ако спуснат нещо, дискутираме го.

# 418
От всичко най ме е яд за две неща :
Първо, че претупаха историята с вкарването на Фотев в капана - можеше да го дебне Ина, да се движи по ръба, докато го закове с нещо, а не за 5 мин. да намери уличаващи документи и на следващия ден вече да е организиран ареста. И Инаь, и Фотев щяха да се справят блестящо с тази задача, ама на !
Второто е, че похабиха талантът на Ирина Митева с Наум младши.
Тази жена, ако я бяха сдвоили с Карамазов например, щеше да отвее всичко.
Толкова е огнена, артистична, гореща, но Наум не можа да извади това от нея на показ.
Любовните им сцени са като между ученици в 8- ми клас.

# 419
  • София
На мен пък не ми харесват тези двойки с по 15 години разлика. Наум ако не друго, поне е млад. На Инчето един баща/съпруг и стига.

Общи условия

Активация на акаунт