Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Шопов е на море със сигурност, Марта до скоро обикаляше тук-там. И предните сезони беше така.

Важното е, че Вергов и Крамазов снимат 😉😋😜

# 76
Важното е, че Вергов и Крамазов снимат 😉😋😜

Е ми, другите тогава да ги уволняват, за какво са им да хабят лента и време?

# 77
Майче, не ме питай, аз не мога да ти отговоря 😀

Във всеки сезон снимат на периоди с различни актьори, в предния Димо и Дария се включиха по-късно, Шопов редовно си ходеше по Гърция, Ралица изкара сигурно две седмици в Египет, ама нямаше такъв хейт, че наблягат на едни образи, а други отсъстват...

# 78
Е, винаги има конюнктура, нали знаеш Wink

# 79
Ванилия, този път случаят е по-специфичен. Joy

# 80
Нищо по-специфично не виждам, за мен Албена не е главен герой, по-скоро пълнеж към Галя и Захариев. 
Както беше Мишева при Калин. 

В предния сезон акцента беше Ковачеви/Огнянова и Фотеви, този явно ще бъде около Банков и фамилия.
На който не му харесва има и други канали Wink 

# 81
Майче, не ме питай, аз не мога да ти отговоря 😀

Понеже ти го написа и аз затова питам.

Изобщо не смятам, че ще се върти всичко около Банков, Карамазовата история и тази на Фотеви 100% ще са на преден план също.

# 82
Албена може и да не е била главен герой в пети сезон, но нищо чудно да се превърне Wink  Историята около нея тепърва ще се развива, при трио Фотеви има още какво да се разплита.

# 83
Ми и аз така мисля, ама голям хейт, голямо чудо.
При Фотеви със сигурност има доста хляб и на мен ми е интересно развръзката там, ама хич не ми е проблем, че не си пускат селфита от болницата. 

Карамазов си пусна три снимки в профила и вече бил залял целия фейсбук с участието си 😀

Албена не ми е интересна, ще има да страда по Пешко и Тончо да я утешава.

# 84

Еми, и на мен не ми е интересен Викторчо и жена му с комата.....няма хейт, всеки си казва мнението и предпочитанията. Това е. И не виждам нищо лошо фенове да се надяват на фото от снимачната площадка. И в чужди сериали си ги търсим.

# 85
Ако в новия сезон наблегнат много на  Банков и фамилия  , явно ще  гледам с удоволствие  само пълнежа .
Като си на амбразурата и само около теб се въртят нещата , понасяш повече критики , такъв е живота .
На който не му харесва , да играе второстепенни роли .

# 86
Ванилия, аз за Карамазов не знам къде изкача. Явно ме избягват подобни постове във фейсбук да ми се показват, както и тези на Вергов, егати дискриминацията значи. Grinning

# 87
Разбира се, че няма лошо човек да си изкаже мнението, нито пък в чакането на снимка примерно.

За мен, обаче някои постове са си чист хейт към определени актьори.

Майче, и аз това питах от къде изкача, но отговор не получих...

# 88
И аз мисля, че освен двете нови истории ще развият и тези, които останаха с отворен край - Фотеви и Захариев с Албена. Все пак трябва да се закачат за нещо и от предния сезон Wink И като понапишат по нещо и за останалите и всички ще са там Joy

Доне, така е, всеки си казва мнението. Но аз не помня предния сезон да е имало такъв ропот против вкарването на Фотеви, например. И те бяха централна линия, историята им имаше доста екранно време, но май никой не каза нищо и през сезона защо, примерно им отделят толкова време.

Майче, и аз Карамазов във ФБ изобщо не го срещам с публикации. Даже и Вергов напоследък не Simple Smile Явно не влизам достатъчно често Joy

# 89
Миналия сезон нямаше такъв ропот, защото еднакво се промотираха всички актьори, а не някои повече, други изобщо. Сега направо ни заливат с всякаква информация (снимки, статии и т.н.) как Вергов и Карамазов ще играят, а за останалите ни вест, ни кост, че изобщо снимат. Ако не са те да си пуснат някоя снимка, ще разберем, че играят чак от промото (ако и там ги има де). Проблемът с недоволството и хейта идва от там, че тук доста хора не са очаровани от факта, че връщат Банков/Вергов. Това имах предвид под "по-специфично". Simple Smile Това колко време ще им отделят на екран е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт