Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • тук, на мястото си
Може да го забъркат с някоя друга колежка Пешко, да създадат малко напрежение в отношенията им с Галка🙄

За 5 сезона сигурно 10 пъти завъртяха идеята за изневери точно между тях двамата, така че това е прочетен вестник.

# 61
Дона, Ралица вече беше бременна, когато започнаха снимките. Така че не пречи преди началото на сезона да са замислили Албена.

# 62
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2124144347628081&set … 100347&type=3  с нов цвят боя сега по тъмно кестеняв

# 63
Ралица Паскалева беше споделила статия в която казва, че вече е заснела няколко много кратки сцени между храненията на детето,  но не снима активно. Беше по повод майчинството и обясняваше , че не иска да спира да работи и, че се надява да се завърне по-активно през втората половина на сезона.
Вече не знам дали това  е добре или зле, 5 сезона ги мъчат, какво ли не им се случи, малко се изчерпаха.

# 64
Вместо запис- не знам дали е споменавано, днес ми попадна, че актрисата, играеща Албена е внучка на Тодор Колев.
Димо ще ми липсва.

# 65
Аз пък не разбирам какъв е този зор да се върнеш на работа с новородено бебе. Цял живот работим и до последно ще работим, ама да не можеш да отделиш година поне само на детето си, не го разбирам, честно. Не говоря конкретно за Ралица Паскалева, в обкръжението ми има няколко мами, които почти родиха на работните си места и голямо бързане бързаха да се върнат на работа.
Между другото, доста от образите се поизчерпаха и ги държат само за пълнеж.

# 66
Аз пък не разбирам какъв е този зор да се върнеш на работа с новородено бебе. Цял живот работим и до последно ще работим, ама да не можеш да отделиш година поне само на детето си, не го разбирам, честно. Не говоря конкретно за Ралица Паскалева, в обкръжението ми има няколко мами, които почти родиха на работните си места и голямо бързане бързаха да се върнат на работа.
Между другото, доста от образите се поизчерпаха и ги държат само за пълнеж.

Въпрос на личен избор - някои хора не издържат да са сами по цял ден с бебчето. Понякога и въпрос на възможности - просто трябват пари.
В случая при Ралица е различно - не забравяйте, че тя не е на 8 часов работен ден в офис, от понеделник до петък - предполагам, че винаги може да се договори да отиде за един ден от седмицата, да си заснеме за 3-4 часа сцените и през цялата останала седмица да си гледа детето. Тя самата каза, че е свела работата си до минимум. Аз лично не виждам нищо лошо в това.

По отношение на изчерпаните образи - не разбирам защо в чужди продукции едни и същи герои стоят 7-8 сезона и не се изчерпват, а при нас след 3-4 ти вече....винаги може да се създадат ситуации, при които образите да са интересни.

# 67
Доцента и сестра Жекова, голяма партия са тия двамата Simple Smile 

# 68
  • Разпиляна във въображението
С Галя някак направиха плавно от майчинство към работа. При Лора беше брутално. Толкова се тръшкаше за дете, толкова много преживяха с Ваня и всичко около нея, че накрая едва издържа няколко дни и започнаха с глупостите около нея - да се върнела на работа, една операция да направи и т.н.

Войнова още не съм я видяла на снимки. Май и Тони. Или бъркам. Видяхме кадър два с Марио и Зорница, колкото да не ги забравим. Да не би всички да снимат на отделни етажи и основните фоторепортери да са само около Банков?

# 69
Войнова още не съм я видяла на снимки. Май и Тони. Или бъркам. Видяхме кадър два с Марио и Зорница, колкото да не ги забравим. Да не би всички да снимат на отделни етажи и основните фоторепортери да са само около Банков?

Името на Войнова се видя на сценария, дето се мярна на репортажа за връщането на Вергов. Би трябвало да снима. Димитър З. и той снима, имаше снимка с Велислав двамата, а Диана качи доста снимки от сета. Бях видяла някъде и снимка с Бинев и Ирина, която пък в момента май не снима. Май доста от актьорите в момента пак са някъде на почивка.

# 70
Това с Лора беше много тъпо, да. Ама там цялата сага на Мазови я оплескаха - то не бяха Ванчето, Мишева, пък кърмене, опериране, сръдни...
като в детската градина сутрин се женят, следобяд се карат и развеждат 😀

# 71
Името на Войнова се видя на сценария, дето се мярна на репортажа за връщането на Вергов. Би трябвало да снима. Димитър З. и той снима, имаше снимка с Велислав двамата, а Диана качи доста снимки от сета. Бях видяла някъде и снимка с Бинев и Ирина, която пък в момента май не снима. Май доста от актьорите в момента пак са някъде на почивка.
Като нищо са ги избутали в девета глуха. Много е странно съвсем пък да не снимат. Преди месец почнаха снимките, вече трябва доста епизоди да са заснели

# 72
Може да са им се осветили лентите от толкова сияйни ореоли

# 73
Продължаваме да виждаме Банков обаче облечен в цивилни дрехи.

Всички са тук, сега кой снима, кой е на море това е друг въпрос Grinning

# 74
Продължаваме да виждаме Банков обаче облечен в цивилни дрехи.

Всички са тук, сега кой снима, кой е на море това е друг въпрос Grinning

Че ако някой е на море, значи "не е тук". Тук е само ако снима. Надявам се в промото да присъстват повече герои, за да знаем,ч е участват

Общи условия

Активация на акаунт