Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
За бг действителност си е мащабен. За мен най-добре заснет сериал. Всичко му е хубаво- операторство, пейзажи, озвучаване, само бг музика, дрехи и актьори. Часът е идеален за конкретния сериал. И аз бях против, но след гледането се убедих, че решението е вярно. Имам проблеми малко със сценария, но си го гледам и ми е тъпо, че сега го няма.

# 46
Споко, на есен продължава пак. Wink Мен обаче, не можа да ме задържи много, гледах само първите 10тина епизода и спрях, а и часът ми е малко ранен за сериал и не винаги го хващах навреме.

# 47
  • Разпиляна във въображението
И аз очаквах друго, но приех сериала от развлекателната му страна Simple Smile

От друга страна Откраднат живот продължава да се рекламира като медицински сериал, а любовите трепети са основни. Имам чувството, че парите се дават за актьори и са платени права за три песни.

# 48
  • тук, на мястото си
Не съм чела старите теми и не съм в час, но като ви чета сега се учудвам - да не би да връщат в сериала  Вергов (Банков)?

# 49
Не съм чела старите теми и не съм в час, но като ви чета сега се учудвам - да не би да връщат в сериала  Вергов (Банков)?

Ъхъ. Връщат го.
С него идват и Владимир Пенев, Владимир Карамазов, Ани Пападополу

# 50
  • тук, на мястото си
Благодаря, Дона! Flowers Hibiscus
Значи нови 5 човека, ами кого ще махат?

# 51
По-скоро той се връща Grinning

Димо и Дария, а Ралица е в майчинство и ще е по-рядко на снимки.

# 52
Те малко се поизчерпаха сюжетите около техните образи и е добре, че излизат от сериала, въпреки, че са ми от любимците, хич да не е, колко сезона изнесоха на гърба си. Пишеше, че приятелката на Димо скоро трябва да роди,  а Дария е бременна,  за това и двамата си дават почивка. За Ралица е ясно😊

# 53
  • тук, на мястото си
 Димо и Дария ги харесвам много, но последните двата сезона се чудят сценаристите какво да ги правят, така че добре ще е да си починат, колкото и да ми липсват.
А Ралица - какво ще прави Пешко без Галка?

# 54
А Ралица - какво ще прави Пешко без Галка?

Ще се занимава с дъщеря си Албена. Няма да остане без драми и той.

# 55
  • тук, на мястото си
Е, баща и дъщеря - няма да е толкова вълнуващо като любовните драми. Явно Пешко ще го пенсионират вече. Grinning

# 56
Може да го забъркат с някоя друга колежка Пешко, да създадат малко напрежение в отношенията им с Галка🙄

# 57
А според мен я вкараха новоизлюпената дъщеря, точно за да не махат Пешко, защото беше ясно, че Ралица е бременна и в предстоящия сезон  ще я виждаме много рядко. Така че Захариев ще си има интрига покрай щерката.

# 58
Може да го забъркат с някоя друга колежка Пешко, да създадат малко напрежение в отношенията им с Галка🙄

Че за кой път ще им е вече да създават напрежение между тях заради жена? А и тя Ралица почти не снима (да не кажа и хич така като гледам), така че Галя никак няма да я виждаме. Най-много в началото да се появи за кратко, щото имаше снимки от болницата с някакъв фен.

# 59
Според мен образът на Албена е бил замислвн още в началото на сезона, преди да стане ясно, че Ралица чака бебе.
Ирина Митева на интервюто си при Гала каза, че първо се е явила на кастинг за ролята на Войнова, не е била одобрена и чак след това са й предложили Фотева. А Фотева си се появи още в началото. Което значи, че идеята за Войнова не е изникнала впоследствие.

Общи условия

Активация на акаунт