Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Злати, отдолу на клипчето са изредени имената на хората от екипа - сценаристи, режисьори, оператори и т.н. Няма нищо, свързано с някой от другите актьори. И сам воинът е воин Grinning
Ясно, аз мярнах надписа и реших, че в клипчето показва целият екип (нали са два и исках да си направя извод с кои герои и линии ще се преплита по-често)  Grinning

# 31
Като гледам колко от актьорите са почивка, сигурно единият екип почиват.

# 32
Тази снимка е публикувана преди 15 мин в Инстаграм. Дали той управлява акаунта си?

# 33
Перличке, като гледам, че рядко отговаря, най-вероятно да Grinning

# 34
Моски, заблудих се от коментара на Phenix, че Карамазов е в ТВ предаване тази сутрин и се зачудих кога е успял да пусне и снимка Grinning После видях, че това са откъси от стари предавания Simple Smile

# 35
Скрит текст:
Да, Вергов изглеждаше състарен докато беше с брада, но според мен категорично не изглежда над 50г. А Марков е някъде там.
Hа мен също ми изглежда над 50 г. Mоже и професията, повечето мимики, с които се налага да се изразяват всекидневно, да предполагат появата на повече ранни бръчки, но съпоставяйки го с мъже на същата възраст около мен, c брада, без брада, категорично ми изглежда леко състарен (c Mарков не мога да направя сравнение, трябва да ги видя един до друг).  Kоето не означава, че не е красив мъж, напротив с възрастта става по-чаровен.

Hямам възможност  да изгледам клипчето, но може ли да ми кажете, става ли ясно с кои от останалите актьори са в един екип?

Zlati, ето ги двамата един до друг. За мен изглеждат супер за възрастта си.

# 36
Хаха не искам да прозвучи като хвалба, но Вергов и Баща ми имат голяма прилика в лицето, не само цветово. Баща ми е 62ри набор, Вергов кой набор е?

# 37
# 38
  • Пловдив
Вергов е 70-ти. Емил Марков е 60 и някоя година

# 39
Владо Карамазов в момента е гост в Cool..T, много е готин😍!  Радвам се, че се е решил да участва в сериал, защото той играе повече в театъра, а ние, които не сме в Бг , няма как да  ходим редовно на театър.  Надявам се в някой момент да пуснат и Дяволското гърло, звучеше много обещаващо😊

Аз се надявах есента да пуснат и „Дяволското гърло“ в някой от дните, примерно в Петък, а през другите дни да дават Откраднат Живот! Дано така да го направят. Simple Smile

# 40
Владо Карамазов в момента е гост в Cool..T, много е готин😍!  Радвам се, че се е решил да участва в сериал, защото той играе повече в театъра, а ние, които не сме в Бг , няма как да  ходим редовно на театър.  Надявам се в някой момент да пуснат и Дяволското гърло, звучеше много обещаващо😊

Аз се надявах есента да пуснат и „Дяволското гърло“ в някой от дните, примерно в Петък, а през другите дни да дават Откраднат Живот! Дано така да го направят. Simple Smile
Аз пък си мисля, че биха го пуснали след края на 6ти сезон на ОЖ, както беше с Дървото на живота. Тъкмо, ако има 7ми сезон на сериала, ще си запълнят програмата с нещо ново при това. Малко, ще ми е странно да гледам Карамазов в два сериала едновременно, ще стане едно преплитане на образите.

# 41
И аз не мисля, че ще ги пуснат заедно, като имаме предивд брадъра, че почва.

Някое от тези музикалните състезания и сериала с полицаите ще ги дават ли?
Много претоварено ще стане и ще си изгърмят всички козове.

от Бтв нали от сумати време готвят топ сериал, знаете някаква информация за него?

# 42
Твърде много ще стане, ако пуснат двата сериала заедно. Нон-стоп едни и  същи лица - не, мерси!

Ванилия, въпросният сериал не е ли Скъпи наследници?

# 43
Ми не знам, Дона.
Аз бях останала с впечатление, че за друг проект се говори, по-мащабен и скъп.
Скъпи наследници не съм го гледала, но ми изглежда като подобрена версия на Забранена любов. Пък и времето, в което го излъчват е странно...

# 44
Ванилия, ако знаеш каква му беше рекламата ще си помислиш, че е нещо Уау, а то...... Grinning, един от най-слабите български сериали по мое мнение. Гледах първите около 30-тина епизода и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт