Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
За мен, обаче някои постове са си чист хейт към определени актьори.
О, да, така е, съгласна съм, хейта към Велислав Павлов беше изключително грозен. Не зная с какво го беше заслужил. Диана също отнесе бая епитети. Надявам се сега да е по-кротко.

# 91
Дона, знаеш че Ванилия нямеше тях предвид нали? Joy

# 92
Дона, знаеш че Ванилия нямеше тях предвид нали? Joy

О...всъщност не се замислих. Просто се сетих за това.

# 93
Миналата година обявиха началото на снимките с интервю с двама от новите - Велислав и Димитър, но там беше и един „стар” персонаж - Дария. След това имаше пресконференция, на която отново беше Велислав, но и Марта. Рекламни клипчета имаше с Наум, Димо и Велислав. Фотев го представиха с две думи много късно, а Ирина въобще не я видяхме чак до промото.

# 94
Яни, а какво пречи и на другите да си пускат по някоя снимка? Simple Smile И защо се сърдите на тези, които го правят?
Всички герои си имат зрители, които ги харесват. В тази група аудиторията е твърде малка, за да се направи генерален извод кой колко почитатели има Simple Smile

# 95
Миналата година обявиха началото на снимките с интервю с двама от новите - Велислав и Димитър, но там беше и един „стар” персонаж - Дария. След това имаше пресконференция, на която отново беше Велислав, но и Марта. Рекламни клипчета имаше с Наум, Димо и Велислав. Фотев го представиха с две думи много късно, а Ирина въобще не я видяхме чак до промото.

Моски, интервюто с Велислав, Димитър и Дария беше месец преди началото на сезона. Wink

# 96
Ако не бъркам, за Димо и Дария до последно не се знаеше дали ще участват и нищо не бяхме чули за тях.

# 97

Моски, интервюто с Велислав, Димитър и Дария беше месец преди началото на сезона. Wink
Поправям те - това интервю беше 21 дни след началото на снимките Simple Smile

# 98
За хубаво или лошо /за някои/ новите попълнения в сезон 5 направиха  много силни и запомнящи се роли .
Открихме   наши артисти , които не  са били  в светлината на прожекторите  по интервютата .
Харесахме ги /аз и доста други / и за  това сега  ми е нелогично  за тях да се пази  гробна тишина .

# 99
Ако не бъркам, за Димо и Дария до последно не се знаеше дали ще участват и нищо не бяхме чули за тях.

Бъркаш, Ванилия Simple Smile Във въпросното интервю стана ясно доста преди началото на сезона. Simple Smile

Перличке, нищо не пречи, вероятно, не знам, не мога да знам дали „подгряването” на публиката е самоинициатива или е дирижирано от екипа.
За мен е интересно да видя промото, но дори и от него не бих си направила изводи. В миналогодишното промо Фотев изобщо го нямаше, а заемаше доста централна роля.

# 100

Това са подробности сега. Simple Smile И не видях къде съм написала, че ми пречи някой да си пуска снимки от сета? Ми да си пускат, то си им е позволено. Не се сърдя на Вергов, че качва снимки. През цялото време говоря за промотирането на актьорите, което в момента е само на Вергов. За Васил Бинев, за когото сума ти време не се знаеше дали изобщо ще участва нищо не казват. За Ани се каза там нещо в началото, чухме две-три думи от нея и това беше, Владо Пенев набързо мина и той, за Карамазов ще видим, все пак тия дни го обявиха.

# 101
За мен е интересно да видя промото, но дори и от него не бих си направила изводи. В миналогодишното промо Фотев изобщо го нямаше, а заемаше доста централна роля.

Но пък Ина беше в промото, а пък Фотев беше в основната снимка на сезона.

# 102
Явно търсите под вола теле.
На мен защо никой нищо не ми натрапва?
ПАК превръщате темата в анти Вергов.
Кака, бате и не помня как го бяхте кръстили, си имат фенове, както и Вергов. Това, че предпочитате да гледате тях не значи, че и аз го предпочитам примерно.
Айде да изчакаме да започне сезона и тогава да видим кой колко е снимал. 😜

# 103
Явно търсите под вола теле.
На мен защо никой нищо не ми натрапва?
ПАК превръщате темата в анти Вергов.
Кака, бате и не помня как го бяхте кръстили, си имат фенове, както и Вергов. Това, че предпочитате да гледате тях не значи, че и аз го предпочитам примерно.
Айде да изчакаме да започне сезона и тогава да видим кой колко е снимал. 😜

Никой не говори в момента за тях, къде видя да се споменават героите? Това кой какво предпочита да гледа си е личен избор, никой не задължава другия да гледа нещо, което не му е интересно. Simple Smile

# 104

Това са подробности сега. Simple Smile И не видях къде съм написала, че ми пречи някой да си пуска снимки от сета? Ми да си пускат, то си им е позволено. Не се сърдя на Вергов, че качва снимки. През цялото време говоря за промотирането на актьорите, което в момента е само на Вергов. За Васил Бинев, за когото сума ти време не се знаеше дали изобщо ще участва нищо не казват. За Ани се каза там нещо в началото, чухме две-три думи от нея и това беше, Владо Пенев набързо мина и той, за Карамазов ще видим, все пак тия дни го обявиха.
Явно аз съм те разбрала грешно Simple Smile Недоволството е насочено към екипа на продукцията, а хейта го обират актьорите. Simple Smile Сега вече те разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт