Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 572
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Анна, от една страна да им намерят подходящи актьори, от друга - винаги може с грим да им намалят разликата. Диана например с грим успяват да я докарат 35-36 годишна.

Нова снимка на сезона  JoyJoy
Не знам за вас, но мен ме напуши на смях

# 421
Абе, аз си мислех, че на Банков ще му се гневят предимно през сезона, а той навсякъде изглежда като да утрепва някого, чудно ми е кого и защо.
Определено обаче засега нещата, които ми пускат, ме карат да се чувствам все едно ще се избиват в идния сезон Joy
На фона на сегашните заявки миналогодишното промо ми се струва направо жизнерадостно Grinning

# 422
Не си сама Доне. Чакам да видя, колко по-смешно може да ми стане. Grinning

# 423
Абе, аз си мислех, че на Банков ще му се гневят предимно през сезона, а той навсякъде изглежда като да утрепва някого, чудно ми е кого и защо.
Определено обаче засега нещата, които ми пускат, ме карат да се чувствам все едно ще се избиват в идния сезон Joy
На фона на сегашните заявки миналогодишното промо ми се струва направо жизнерадостно Grinning

Имам чувството, че действието ще се развива в подземията под Свети Кирил....
Ааа, миналогодишното си беше супер лежерно! В крайна сметка никой не падна, само залитаха Grinning

# 424
Добре де, с риск пак да бъда нахейтена, това ли е официалната снимка  на сезона? Банков? и компания? Grinning
С извинение, но от продукцията направо си просят подобни отзиви като моя например.  Grinning

# 425
Добре де, с риск пак да бъда нахейтена, това ли е официалната снимка  на сезона? Банков? и компания? Grinning
ридикульозен шит😀

# 426
Добре де, с риск пак да бъда нахейтена, това ли е официалната снимка  на сезона? Банков? и компания? Grinning
С извинение, но от продукцията направо си просят подобни отзиви като моя например.  Grinning

Не е ясно. Имаше статия в сайта на Нова за новия ТВ сезон. От там взех снимката.

# 427
ридикульозен шит😀

Ей, на косъм съм да им тегля .... и да приключа с тоя вече смешен сериал Grinning

# 428
  • София
Не го гледай, като ти е смешен. Не е задължително.
Снимката ми харесва.

# 429
Не го гледай, като ти е смешен. Не е задължително.
Снимката ми харесва.

Добре, мамо.

# 430
Добре де, айде стига с тая тема, наистина. Миналата година официалната шапка на сезона беше с двамата Ковачеви и Огнянова.
В четвърти сезон беше с Банков.
В трети не помня, имаше един с двамата разменени и Биляна. Това не значи, че дават само тези, които са на плаката. Simple Smile

# 431
Пак ще го кажа: Вергов, не си в театъра! Пенев, килограмите не компенсират липсата на талант😁

# 432
Добре де, айде стига с тая тема, наистина. Миналата година официалната шапка на сезона беше с двамата Ковачеви и Огнянова.
В трети не помня, имаше един с двамата разменени и Биляна. Това не значи, че дават само тези, които са на плаката. Simple Smile

явно тази година ще гледаме хубавите личица на светилата в киното.. и медиината . Дано е само на постера, а не и в сериала.

# 433

Не бе, това е ясно, просто снимката....ме изненада. Не това, че точно те тримата са на нея.
И пак се чудя - къде е Ани Пападополу? И защо не я включват? Не се заяждам,съвсем сериозно ми стана много любопитно. Би трябвало да има сериозна роля, а я крият в промотирането

# 434
Карамазов ще е обвързан с двамата, то е ясно. И, най-вероятно, редовната банална история - забравеният син.🙄 Разчупете клишето, драги сценаристи! Нека Карагьозов да се окаже тайният, бивш любовник на Цонев!
Скрит текст:
😁

Общи условия

Активация на акаунт