Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Перличке, те го нарекоха концептуално промо - демек, знаем концепцията на новия сезон - ще има гняв, битки, безизходица и т.н. Сега, дали ще е само в историите на тримата представени или пак ще е като миналия сезон -всички под ножа, остава мистерия за мен. Затова на мен миналогодишното промо ми хареса повече - понеже ни показаха посоката на развитие на всички герои. Но според мен с това повече целяха да ни покажат новите лица, а не толкова да ни представят новия сезон като замисъл.

# 571
  • София
На мен пък не ми хареса особено миналогодишното именно, защото почти всичко ставаше ясно от него. Grinning

# 572
Москита, мисля, че и аз това съм казала, но с по-малко думи Simple Smile
Не знам кой и къде го е нарекъл концептуално промото - тя концепцията е ясна от заглавието на сезона. Доколко гневът, сблъсъците и т.н. ще засегнат и останалите - в репортажа за края на 5 сезон П. Веснаков беше казал, че когато премине критичната точка на героите, следва малко затишие и след това отново са в джаза Simple Smile Та вероятно за всички ще има по малко.
Колкото за промото от миналия сезон - споменах го във връзка с изпълнението, а не със замисъла. Както и да е, въпрос на гледна точка е всичко. 

# 573
Сатията за ОЖ може да няма автор ,но е неприятно близко до действителността .
Точно за това говорим тук още от първите масирани атаки-реклами само на тримата герои.

# 574
Много съм доволна от новите попълнения. Дано от старите не махат никой,
Най-добрите ни актьори в един филм! Супер!

# 575
Аз бих се зарадвала, ако включат Лилия Маравиля и Михаил Билалов. И двамата са брилянтни. Kissing Heart

# 576
  • София
Билалов участва в " Скъпи наследници" по БТВ и поне за сега не ми се вижда възможно да участва и тук, обикновено им е забранено по договор да се снимат за други ТВ за определен период.

# 577
  • Разпиляна във въображението
Аз бих се зарадвала, ако включат Лилия Маравиля и Михаил Билалов. И двамата са брилянтни. Kissing Heart

Предпочитам да си завършат другия сериал.

В промото Банков е като ненормален, а Цонев истеричен. Христо е най-добре.

# 578
Съгласна съм. Карамазов е най-добрият в промото, другите двама са като луд и истеричен.

В кой друг сериал играят Маравиля и Билалов? Много ги харесвам и двамата, чудесно попълнение биха били.

# 579
  • София
Във "Връзки", имаше 2 сезона и спря над сред нищото.

# 580
Знам за Връзки, но останах с впечатление, че в момента има сериал с тях, за който Мириел говори.

# 581
Знам за Връзки, но останах с впечатление, че в момента има сериал с тях, за който Мириел говори.

За Лилия Маравиля не знам, но Билалов играе в "Скъпи наследници".

# 582
  • София
Много харесвам и Маравиля и Билалов, но такова струпване на известни актьори няма да е от полза на никого.  Обаче и на двамата би им отивал директорският стол, но поне за Билалов май няма шанс, защото участва в сериала по БТВ.

# 583
Не знаех, че участва в сериала по БТВ.
Билалов не води ли и Стани богат по БНТ? Blush

# 584
Води Стани богат и участва във Скъпи наследници. Аз също предпочитам да не набутват всички възможни звезди.
Иначе Владо Пенев изглежда достолепно за директор. Само да не пищи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт