ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 19

• 20 720
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
кажи нещо хубаво за снимката, да направим 50 страници.
Всъщност това е Тони, който се е изстрелял с 200 в насрещното, защото в кутията нямало трюфели!! Можете ли да си представите каква грешка? (Бонбоните, не гъбите трюфели) А без трюфели туй-онуй няма!

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 23:54 от Анонимен

# 706
Ами хубав човек, хубава снимка. Как без трюфели няма туй-онуй, да не ходи с някоя двойничка на Зорница?

# 707
Ами хубав човек, хубава снимка. Как без трюфели няма туй-онуй, да не ходи с някоя двойничка на Зорница?
Не знам бе човек, все едни си ги намира - фенки на шоколада! Явно това му е "типажа" Joy

# 708
И аз съ за въпроса ''Кога ми идеше да набия Тони'' Grinning За баланс Grinning

# 709
Диана пак твори красоти. Heart

# 710
Диана пак твори красоти. Heart

Тази е интересна!
Обикновено картините ѝ са малко повече мрачни за моя вкус, но тази ми харесва.

# 711
Ако още е в сила предложението за въпроси за анкета, аз съм за: Кога Тони ви вбеси най-много?

# 712
Явно мнозинството иска "Кога Тони ви вбеси най-много?"
"Любими моменти на Зорница и Тони" ще я оставим за следващата тема

Моля няколко човека да ми пуснат на лични възможните опции. Вера и Моски казаха, че може да измислят по 10тина...ама който иска, да ми пише.

# 713
Работната седмица в снимки:

# 714
Работната седмица в снимки:

публикува да го репостна

# 715
Ох, че си нетърпелива Joy

# 716
Обаче Донето ще захаресва снахата. Щом вече прави нейни колажи.. Въпрос на време е Grinning

Дона, какъв е тоя аватар? Grinning Grinning Grinning

# 717
Обаче Донето ще захаресва снахата. Щом вече прави нейни колажи.. Въпрос на време е Grinning

Това не е за снахата, а за Теодора Simple Smile Затова, че ми последва страницата с мемета. Надявам се да го оцени.
Междудругото едно от първите ми мемета е на Тони и Албена

Аааа, не се предавам така лесно аз! Не ме отписвайте - аз съм инат като Сърдитко Тони Joy

Е, как какъв? Да ви забавлявам малко, да ви стряскам, да ви гневя - кой каквото  го влече Joy Утре  ще го сменя с един друг Wink

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 13:21 от Анонимен

# 718
Доне,Калин в първия сезон беше едно голямо л*йно с извинение.После стана символ на мъжкарско поведение.Очаквай неочакваното.В този сериал,никой не остава само черен,даже и Виолета имаше проблясъци на човечност.Албенчето вече се шибна в дъното с  „ Защо не ме искаш?“,така че от тук нататък следва само да израства с помощта на тичър Тони.

# 719
Доне,Калин в първия сезон беше едно голямо л*йно с извинение.После стана символ на мъжкарско поведение.Очаквай неочакваното.В този сериал,никой не остава само черен,даже и Виолета имаше проблясъци на човечност.Албенчето вече се шибна в дъното с  „ Защо не ме искаш?“,така че от тук нататък следва само да израства с помощта на тичър Тони.

Аз това същото се опитах да ви го обясня в 5ти сезон по отношение на Тони. Че много хора се промениха и че имаше и по-черни и неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт