ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 19

• 20 942
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Яни от 2 часа официално съм в отпуска, така че се пригответе да ми дишате прахта в следващите дни относно бързината. Stuck Out Tongue Winking Eye
То аз не съм много тийн, но щом сте казали.  Joy

# 676
Зайко, това за "тийн кралицата" не дойде от мен, нищо не съм казала. Joy

# 677
Аз...таковата....ох! жена беее, жена!
А преди малко ме заболяха очите от едно недоразумение.....Сузанита....добре че Диана качи снимка  да си оправя вкуса в устата. Висока топка е! Heart Eyes
Само 4-5 от вас гласуваха за анкета - айде моля и останалите

# 678
Любима реплика между двамата братя

# 679
Намерих още една снимка от снощи.
Аз (или поне част от мен) съм оградена в червено - вижда се ръка и жълто-кафявата чанта. Г-н Димитър мисля, че ще го видите, бвз да ви го показвам

# 680
Ееее, Дона, трябваше да оставиш на Майчето да те открие, тя много обича такива загадки.
Аз пак не съм разбрала за кое трябва да гласувам. Гласувам пак- за сцена, в която Тони ме е вбесила Animal Joy Cat Отдавна не съм дразнила Дона Animal Joy Cat

# 681
Толкова ми е писнало да слушам за Б, че вече не си спомням Тони ядосвал ли ни е? Thinking Наистина не помня вече.

# 682
Толкова ми е писнало да слушам за Б, че вече не си спомням Тони ядосвал ли ни е? Thinking Наистина не помня вече.

Оооххх.....аз помня Joy 3 пъти бях на косъм да си деактивирам профила заради Тони и темата Joy Сега ми е смешно

Добър човек е Тони, ако забремени девойка, няма да я остави Wink И няма да я удари...по-скоро да се сбие заради нея Joy

# 683
Добър човек е Тони, ако забремени девойка, няма да я остави Wink И няма да я удари...по-скоро да се сбие заради нея Joy

Мда, ще й купува бонбони насипно от женския пазар, ще й рецитира поезия, ще я води на опера, ще я разсмива и ще й пържи филии за закуска. Joy

# 684
Женския пазар не е ли територия на брат му? Thinking

# 685
Женския пазар не е ли територия на брат му? Thinking

Е, кво пречи да вземе пример от него сега? Joy

# 686

Мда, ще й купува бонбони насипно от женския пазар, ще й рецитира поезия, ще я води на опера, ще я разсмива и ще й пържи филии за закуска. Joy

Въх, недей, почти се влюбих!
И ще я вози с мотора Wink

Ааа моля, първи Тони се появи с бонбони Wink

# 687
Хъмбъл я кажи, ако срещна Велислав на Женския пазар и го попитам дали е тръгнал да купува бонбони за Огнянова колко ще ми се разсърди по скалата от 1 до 10?
Доне Тони ги взима от изискани места, брат му е простак и скръндза и затова от пазара.

# 688
Ама това изобщо не е лошо - да й взима изискани бонбони
Оавен това те женския пазар го ремонтираха и вече е по-така. Не е мизерен аххахах

# 689
Въх, недей, почти се влюбих!
И ще я вози с мотора Wink

Ааа моля, първи Тони се появи с бонбони Wink

Maлко ми оставаше да напиша, че ще я натиска на някое дърво късно вечер, обаче викам айде да не се влюбиш съвсем. Joy Фаянсът е за брат му. И понеже питахте какъв цвят да е, когато Марио за първи път в 6ти сезон вертикализира Зорница на фаянса сега ще си дам предложението: цвят бордо как ви звучи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт