НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 123

• 51 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Във фейса имало няква група? Четете ли я?

Има две нормални групи във фейса. Едната е за споделяне на рецепти, другата е за всякакви други въпроси за режима. Линковете са на първа страница.
Групата на г-н Узунов само съм я чувала, но не мисля, че е подходяща за информация.

# 631
  • Пловдив
И аз мисля,че на Ат.У е изкривена...само си сверих часовника Wink
тук ви чета отдавна Kissing Heart

# 632
Чета само тук. Супер комфортно ми е. Цялата информация я имаме и тук. Нямам нужда от друго.

# 633
  • Варна
Ще поровя из другата тема за режимна пица. Ако някой има готов линк, може да сподели.

Аз сгънах две яйца на омлет и добавих малко домашно кьополу от мама. Голям кеф.

# 634
  • София
Режимната пица става с два вида тесто, от карфиол или fathead. Покрай вашите приказки и на мен ми се дояде, таа ще направя с fathead.

Fathead рецепта https://youtu.be/Aj1N9F2fbRw

Попаднах и на това, тиквички кето като картофки : https://youtu.be/w69noyJyRr8

Мен ме дръмна май кето грипа... Днес едвам вдигам глава, отпаднало ми е, ама поне добре, дано топя мазнинки

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 15:56 от Мацето

# 635
  • София
Жаки,  не ми прималя от глад,  до 14ч. Бях яла 3 пъти съвсем системно,  2 пъти по половин пилешко бутче със зеленчуци и един път свинско със зеле,  преди банана оптах със сок от лимон. Както и да е днес съм по- добре.

# 636
Режимната пица ми е с блат от кайма.

# 637
  • Варна
Да, да, точно, Мари, я драсни един-два реда. Ясно, че каймата ще я меля от месо, готова няма да взимам.

# 638
  • Бургас
Режимната пица ми е с блат от кайма.

Ей така най я обичам аз. Тия карфиоли и други подобни, не са за мен.
Хай, омесваш каймата като за кюфтета. Застилаш с нея дъното на тавата и печеш около 20 Мин. После вадиш, мажеш с доматено пюре, гарнираш по желание и допичаш. Аз слагам отгоре бекон, варено яйце, краставички и настърган кашкавал обикновено.

# 639
Аз правих пица с блат от моцарела и бадемово брашно, отгоре бекон и каквото имах, стана страхотна.
Само веднъж обаче съм я правила, избягвам всякакви глезотии, че съм поддатлива на изкушения😂🤪🐷🐷

Май тази беше рецептата:
https://www.vilistime.com/bg/2017/03/12/mnogo-byrza-vkusna-keto- … izza-bez-brashno/

# 640
  • Варна
Тц, брашната ги изключвам. А карфиол обичам, може и с него да пробвам някой път.

# 641
  • гр.София
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но днес така хубаво си хапнах, та да споделя Joy
Ходих до Метро и ми смляха кайма от джоланче, в къщи веднага се организирах за едни кюфтенца, ми уникални станаха! Пържих ги в мас, имах лютика и домашно сирене, и сега доволна си лежа на дивана Blush
През отпуската се поотуснах малко, но бързо влязох в релси.
Давайте смело момичета, режима е страхотен!

# 642
Деси, пробвай следващия път да ги опечеш на хартия за печене. Пускат доста мазнина. Аз си я прибирам в бурканче.

# 643
  • София
Аз срам не срам ама токущо си хапнах кекс РЕЖИМЕН Grinning който става за минута и половина, слагам рецепта тук в скрит текст, има един ютюб канал с едни кето маниаци, всеки ден качват рецепти.

Скрит текст:
2 супени лъжици масло, разтопяват се в микровълнова за 40сек
Добавя се:
1 супена лъжица кокосово брашно
2 супени лъжици ленено брашно
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица канела
Щипка сол
Стевия на вкус
1 яйце

Всичко се разбърква до хомогенна смес и се слага в микровълнова на 1 минута, в моята на 1 минута и 15 секунди

# 644
Да, може да си има и месце. Значи на обикновен котлона на най- слабото за доста часове и пак ще стане. Не слагай сол. Добавяй я на количеството, което ще използваш.

Или в гювеч и го "забравяш" поне за 12 часа във фурната.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт