С главата или с дупето напред, през ЮНИ идва и наш ред

• 14 714
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Тинтири-Минтири, всичко ще бъде наред.Бъди силна! Ние сме насреща и сме готови по всяко време да те изслушваме!
Честито момиченце на мама Ели!Да е жива и здрава, много да слушка мама и тати!

# 181
Тинтири-Минтири, миличка, с теб сме. Вярвай, че бебо ще се оправи, бъди силна. Родителите ти са до теб, мъжа ти също, а ние около 100 мимичета те подкрепяме напълно. Когато имаш нужда пиши, колкото си искаш дълги постинги, оплачи си се, а ние ще четем и ще те поддържаме. Бъди спокойна, само така ще помогнеш на малкия победител. Той вече е победител, щом е успял да пребори пустата му миома, така че всичко ще бъде наред и аз силно вярвам в това и ще се моля за вас Praynig Praynig Praynig

# 182
Боже тия лекари слепи ли са как не са я видели тая миома #Crazy.Тинтири-Минтири,не се притеснявай,стискай зъби,знам че е трудно,но трябва да си спокойна заради мъника,а той сигурна съм ще се оправи,бъди уверена в това,щом е успял да се пребори  с тая миома.Освен това коликите могат да почнат наистина по рано,но това вече зависи от организма на бебето.Ние всички сме с теб и ти стискаме палци.Честито на мама  Елето,да и е живо и здраво бебето.

# 183
  • Бургас
Тинтири Минтири мила трябва да си силна заради бебчо и всичко ще е наред.

Ако имаш нужда от каквато и да е подкрепа морална,финансова или нещо друго просто пиши мила.
А това, че сме стеб няма нужда да го пиша.
Прегръщам те силно и ще се моля всичко с вас да е наред.

# 184
Здравейте момичета ,
Прибрахме се онази вечер от Варна, но чак сега ми остана минутка за компютъра (то и за ядене не остава, за спане не говорим въобще) и трябваше малко организация в къщи, защото отсъствах почти 20 дни и бях на предела на силите си.
Благодаря ви за милите пожелания, толкова сте милички и сърдечни.  newsm51
Честито на новите мамчета, които са родили докато ме нямаше! Да са ви живи и здрави бебките и бебоците и много радости да ви носят Simple Smile
Тинтири, честито ти синче и много да те радва и слуша! Прочетох историята ти, явно при секцио е така, и упойката и раздвижването, но това се забравя и остават само хубавите спомени. А за бебчо не се притеснявай, всичко ще е наред, докторите си знаят работата. Целувам те и само спокойно и бързо възстановяване.

Момичета искам да ви попитам за тези от вас, които са родили със секцио, колко горе долу кърма на хранене имате и кога се засили? Можете ли да ми препоръчате някоя хубава помпа за изцеждане, че юнакът ни е малко мързелив, свикна в болницата на бибероните с големи дупки и се опъва нещо та за него се налага да се цеди. Госпожицата е оправна и си суче послушно.

# 185
Тинтири Минтири , наистина трябва да си много силна сега и ще видиш че всичко ще се нареди. Ние всички ще стискаме палци и ще се молим за вас Praynig.
Честито на Елето.. да са живи и здрави цялото семейство и много щастливи.
Добре дошла отново при нас и на мама Cygnus.

# 186
Здравеите момичета!!Днес бях на гинеколог.Гледаха ме на ехо,правиха запис на тоновете.Вапреки 4е преносвам 1 седмица,вси4ко е ок.Решихме,че няма да се придизвиква,а 6те изчакаме о6те седмица,това е мах.Като междувременно,сам на запис на тонове през 2 дни.Но гинеколожката приложи един друг вариант.Мисля че на балгарски се казва-раздращване.Барка ми с рака ватре и нещо прави там,ама така и не разбрах,какво точно..но доста си ме заболя.Сега даже имам и малко крав,но било нормално.Та гинеколожката каза,че с това има голяма вероятност да запо4не раждането(между другото си имам 2 см разкритие).След тази манипулация,се чувствам мн странно,едвам варвя,корема ми е по4ти постоянно твард,и се ме наболява (като менструални болки)...Стискаите палци,може и да се по4ва...
Иксма да ви кажа,че и ужасно запо4на да ме е страх,за6тото прималях само от това баркане,а о6те какво ме чака...малeeeee

# 187
  • София
Здравейте, аз съм от юлските мами и видях, че нашата Пастел фигурира и при вас. Искам да ви кажа, че мама Пастел роди момиченце - Нора - на 08.06, 2,750кг, 50см. в 09,05ч. със секцио.
Всичко най-хубаво на пожелавам на всички мами!!!

# 188
Здравейте мами Simple Smile .Аз съм от септемврийките , но напоследък тайничко ви чета и много ви се радвам . Embarassed  Нямам търпение да наближи септември . Тлкова много искам да си гушна бебо Simple Smile . Радвам ви се на ентусиазма и ви пожелвам от сърце леко и безболезнено раждане . Чрстито на родилите мами - героини Simple Smile  smile3525 smile3525 smile3525

# 189
  • София
Здравейте!
аз съм от юлските мами, но чета и вас понякога. исках само да ви кажа, че днес бях във Вита и се запознах с една от вашите мами - etiivanova. тя има едно невероятно прекрасно момиченце...толкова й се зарадвах и исках да се похваля. иначе желая на всички ви прекрасни мигове с слънчицата...

# 190
  • София
пак съм аз... написала съм грешно ника на мамата, с която се запознах днес...съжалявам! правилният е etiiordanova да й е живо и здраво момиченцето...аз все още съм в транс - толкова прекрасно нещо не бях виждала! пу, пу!!!

# 191
вече родих ,на 09.06. момиченце -2950 гр.,49 см.нормално раждане, без упойка.Нарекохме я Лора

Успех на всички бъдещи мамчета! Flutter

# 192
Здравейте и от мен. Честито на всички мами които гушкат вече бебоци, благородно ви завиждам. Аз съм още 2в1, а утре ми е термина и няма никакви изгледи да излиза.
megan79 и на мен докторката ми направи същата манипулация и аз след това се чувствах по същия начин дано да има ефект утре съм на преглед и ще разбера.

# 193
  • Ямбол
etiiordanova, честито ти момиченце!Да е жива и здрава и много послушна!
Момичета, някой няма ли вести от Мишелка?Какво стана с нея!Не съм пропуснала добрата вест, нали?
Сега влязох в първата юнска тема.Е, аз се включих доста по-късно, но си припомних първите вълнения около теста, първия ехограф, чакахме да чуем сърчицата и т.н., а сега сме на финала, а някой от нас вече гушкат своите съкровища.Приятни емоции! Grinning Laughing Grinning

# 194
Честити бебоци на Елето,Пастел и Ети ...дано да са им много здрави и послушни...и много да ги радват!!!
geri_di ,за съжеление все още няма вести от Мишелка-и на Кюто не се появявала от много време/аз си позволих  и на ГСМа  да я търся,обаче е изключен/-стискаме и палци всичко при нея да е наред-да се надяваме ,че просто в радостта си мъжът и е забравил да се обади...
Меган и Иваааааааа,това дето са ви го направили се казва туширане/по нашенски/ и е сравнително естествен начин за предизвикване на раждане-чрез този преглед,докторите ускоряват разкритието и протичането на родовата дейност...така,че чакаме си СМСите с добри новини от вас и бебчовците
Cygnus ,свалям ти шапка-как успяваш да се оправиш с двечки...и аз много исках блзнаци...ама засега съм пас...Помага ли ти някой?
От мен лека нощ и дано утрешния ден е пълен с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт