С главата или с дупето напред, през ЮНИ идва и наш ред

• 14 894
  • 272
  •   1
Отговори
# 240

Elisir, и аз се надявам до края на седмицата да се отчета.Нали сме на една дата с теб!И искрено ти го пожелавам!

Значи и двете ще се надяваме силно и ще си стискаме палци. newsm10Успех от мен!
Честито на мама Антоанет  bouquet.Щастие и много щастие им пожелавам на цялото семейство!

# 241
  • видин
честити бебчета  на новите мами!
да са живи и здрави!

# 242
Мамчета - очакващи и родили....  Grinning

Дойде и моя ред да похваля милата ми сестричка!  newsm44

Снощи, в 1.30 през нощта - на 14 юни 2006 год. се роди Ангел, 4 килограма, 50 см.! Раждането е минало страхотно, с епидурална упойка, без грам болка и мноооого лесно! Малкия голям юнак и сестра ми са добре и всички сме много щастливи!

Да са живи и здрави и животът им да е пълен с много радости!

Много съм щастлива - станах леля за втори път!  newsm81

Леко раждане на всички очакващи и спокойни първи дни с малките юнски слънчица!!!

Забравих да кажа - сестра ми е писала навремето във вашата темичка под името EKIMSKA!  Laughing

# 243
 Да са живи и здрави бебчовците на мамите Деб, ant0anet и EKIMSKA! Само радостни моменти да им носят! На мамите скорошно възстановяване и завръщане при нас! 
 Деб обаче би всички рекорди за голямо бебче. Дано не се е мъчила много докато са взели решение за секцио.

# 244
  • Ямбол
Честито момченца на мама AntOanet и Ekimska!Да са живи и здрави, щастливи и да носят радост на мама и тати!

# 245
Честити рожби на Екимска и Антоанет!Здраве и късмет! newsm44 newsm10 newsm44 newsm10 newsm44 newsm10 newsm44 newsm10

# 246
Честити бебоци на Екимска, Антоанет и Деб newsm44 newsm44
Да са им живи ид здрави и все такива големи бебета да си имаме Wink

# 247
Да са живи и здрави малките душици на Екимска, Антоанет и Деб, а на мамите бързо възстановяване!

# 248
Честити бебета на Деб,Антоанет и Екимска,да са им живи и здрави.Все такива големи бебета да си имаме,ох айде и нашият ред да идва.

# 249
ЧЕСТИТО НА DEB, EKIMSKA И ant0anet   bouquet ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШАТ  Peace
mrancho и ant0anet е много сте хубави пу- пу да са ви живи и здрави дечицата  Hug
На мен ми остава и днес и после незнам, снощи имах силни болки, но за кратко и спряха направо незнам какво да си мисля вече  newsm78, а толкова ми се иска да си гушкам бебка вече  Praynig
А да питам сега кой ще ни направи новата темичка, че даже и старата е западнала няма инфо на първата страничка за новите бебоци ???

# 250
Честити бебебца на всички родили мами!!!

Аз отдавна не съм писала, но ви чета редовно, всеки ден си правя разходки до болницата, за да мерят тоновете на беба. Чакаме си я всеки ден, имам си контракции, но... малката се инати. Сега разбирам какво и е било на Кабранска.
Момичета да ви кажа, че днес като ходих в Света София за запис кой мислите видях  - Мишелка. Още не е родила, и тя беше отишла да слуша тонове. Не и се обадих защото тя не ме познава, и сигурно щеше да ме погледне много странно, ако бях я извикала по име. Но аз я познах, малко ли снимки има в албумчето. Та така да не се притеснявате, че не пише. Дано и тя не ми се разсърди че малко я поиздадох, ама тука всички се притеснявате, та затова реших да споделя.

# 251
  • София
Привет, момичета! Хайде да се набутам и аз при вас!

DDAAANNII, мерси много за информацията за Мишел. Аз от началото на месеца, откакто изчезна Мишел всеки ден ви шпионирам и вече доста се бях притеснила. Дори по няколко пъти на ден влизам и ви чета. Сега поне се успокоих и се надявам всичко да е наред.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!

Много ви се радвам като ви чета!

Успех на всички и дано скоро имаме хубави новини от Мишел!

# 252
 ddaanni, благодарности за информацията за Мишелка! Стискаме палци всичко с нея и бебчето й да е наред baby_neutral!
 TABBY, ти ако мижеш пусни нова темичка като свърши тази, или някоя по-оправна с интернета мама да го направи, аз много бих искала но да си призная просто не знам как да се справя с оформянето. Пък да се надяваме, че и мама Пепитка скоро ще си дойде.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 16:25 от didi_b

# 253
И ние да се отчетем Simple Smile

Имаме си бебка казва се Ева, роди се на 11-ти Юни в 13:04h с размери 3 120 кг и 50 см дълга, с много коса. Татито присъстваше, болницата беше супер, екипа невероятен.

Нямате ама никаква представа, колко съм щастлива-ааа Crazy Не съм вярвала, че едно такова същество ще ни промени толкова  Mr. Green
По-късно ще кача, някоя друга снимка ...

# 254
  • Ямбол
Boshi-Moshi,честито ти момиченце!Да е жива и здрава и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт