Звездни компромати - 376

• 86 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Дрогата е ясна, обаче тези млади известни бг какъв пример дават ся, дай да направим бебе до 30 години, че след това вече е късно ли, какво ще стане след тия прословути 30, ще вземе много да поумнее ли какво?
Баси безотговорното копеле без извинение, тва детена 10 ще прочете статиите как си легнал баща му, по точно се съгласил да легне, че гонел 30- ка. Голяма причина ей Бога. За мацката, пълна скръб, тотално крейзи като я гледам, дано все пак детето е здраво и израсте в някаква здрава среда.

# 181
Какво се е случило с княгинята, че изглежда така?!? Open Mouth

# 182
  • София
Дрю Баримор, харесвам изключително много нейната естественост.

https://www.instagram.com/p/BmZMuCygREG/?utm_source=ig_share_she … hid=1m5kzfbqz44n6

# 183
Простете, само аз ли съм с мръсно подсъзнание и виждам ... На банския на Гери Никол???
https://www.instagram.com/p/BmZHoaSlJSz/?utm_source=ig_share_she … hid=1t4um1zck0zfd

# 184
# 185
  • софия
Простете, само аз ли съм с мръсно подсъзнание и виждам ... На банския на Гери Никол???
https://www.instagram.com/p/BmZHoaSlJSz/?utm_source=ig_share_she … hid=1t4um1zck0zfd
Не си, за съжаление 20годишните днешно време искат.....да са им възможно най-близо до устата и циците по всяко време

# 186
PeacockLove, няма грешка. Детински работи.

pinko, красота!

Анджелина Джоли влязла в болница, лекува хранително разстройство.

Скрит текст:
Дрогата е ясна, обаче тези млади известни бг какъв пример дават ся...
А какъв пример за деца и родителство дадоха Лили Иванова, Роси Кирилова, Дует Ритон, Васил Найденов, Парцалев и т.н. ще рече човек, че поколението, израснало с тях не е намерило пътя...
Предвид традициите да се усеща голяма пропаст м/у поколенията, а не да се споделя и говори за всичко, малко мога да поспоря за топлината в семействата от предните поколения, но не е за това темата.
Винаги е имало ексцентрични хора и нищо не може да се направи. Но по никакъв начин това не влияе на масата.

Много деца растат с родител насилник, но отстрани погледнато са в разнополова двойка, сключила брак, значи всичко е 6. За съжаление не са толкова прости нещата.

Не бих взела това решение, което е взел въпросния момък, нито съм му фен, но за мен е капка в морето като поведение или непланирана бременност, която са се сетили да ползват за ПР, за да се пошуми около него. Не заслужава толкова приказки...

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 01:01 от Не се сърди, човече

# 187
Дрогата е ясна, обаче тези млади известни бг какъв пример дават ся, дай да направим бебе до 30 години, че след това вече е късно ли, какво ще стане след тия прословути 30, ще вземе много да поумнее ли какво?
Баси безотговорното копеле без извинение, тва детена 10 ще прочете статиите как си легнал баща му, по точно се съгласил да легне, че гонел 30- ка. Голяма причина ей Бога. За мацката, пълна скръб, тотално крейзи като я гледам, дано все пак детето е здраво и израсте в някаква здрава среда.

А защо младите известни трябва да дават пример и да възпитават доброто в чуждите деца? Защо родителите на тези деца не са техните role models, а някакви хора, къде малко, къде много талантливи, станали известни?

# 188
Бързо възстановяване на Анджелина. Преди години бяха писали, че употребява амфетамини за да слабее.

# 189
# 190
Лепотицата и тя страда от синдрома "изплискай легена".

# 191

вие колко деца сте отгледали? защото ако те , би трябвало да знаете, че"
децата се нуждаят от топлина, взаимност, семейство, мама, тате, внимание, чувство за принадлежност и т.н. и т.н. чувството всички да седнат да вечерят заедно или да крещиш през нощта "мамо, тате, къде ми е гърнето"
Децата на разведените дали вечер си искат гърнетата? И дали изобщо вечерят? Защото, ако мама и тате заедно не ти подадат гърнето, има ли изобщо смисъл да вечеряш???  Ето тези въпроси ме изумяват направо...

# 192
  • където ми харесва

вие колко деца сте отгледали? защото ако те , би трябвало да знаете, че"
децата се нуждаят от топлина, взаимност, семейство, мама, тате, внимание, чувство за принадлежност и т.н. и т.н. чувството всички да седнат да вечерят заедно или да крещиш през нощта "мамо, тате, къде ми е гърнето"
Децата на разведените дали вечер си искат гърнетата? И дали изобщо вечерят? Защото, ако мама и тате заедно не ти подадат гърнето, има ли изобщо смисъл да вечеряш???  Ето тези въпроси ме изумяват направо...

Баш и аз тва се зачудих.
И понякога ми е много странно, когато чета такива коментари, каквито прочетох в последните 5 страници.
Детето щяло да има приятели, които живеят с мама и тати и щяло да пита, защо то не живее по същия начин.
Всички тези стереотипни представи ги насаждат родителите в децата. Винаги е било това. На мама Пенка ще й е много приятно да каже на Гошко "Виж, маме-Марийка е дете на разделени родители, я иди й обясни как всъщност е правилно да се живее".

# 193
Като начало се женят с любов и така създават дете. А просто да направиш дете, защото ти е време, не мога да го приема и аз.

# 194
  • До морето
Вие пък какво се правите на ощипани сега? Все едно, който се е разделил/развел с бащата на детето си не е отговарял на въпроса Къде е тати? Децата задават по 6000 въпроса на ден и без Марийка да им обяснява кой как живее. Имам 1 на 6 и едно на 3,  точно вчера ми зададоха въпрос защо двамата батковци от 1-я етаж живеят заедно и си нямат жени. Въобще не съм обръщала внимание досега, мислех ги за братя.

Никой не е застрахован от това да е самотен родител, ама да напомпиш бестито щото си обещал да си направиш дете преди 30 е ........ айде, нема нужда

Общи условия

Активация на акаунт