Звездни компромати - 376

• 86 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Viena
И на мен ми е свежарка голяма, имаше мнение че е супер грозна... в сравнение с кое силиконово чучело е грозна.... Аман от разбирачи.

# 166
  • До сърцето...
Да се разпиша с няколко интересни (за мен) снимки.

Три поколения Дауни
Скрит текст:

Марк Ръфало с необичаен фен Blush
Скрит текст:

Мартин Фрийман с куче на пазар, много "говореща" снимка Heart Eyes
Скрит текст:

Джулия Робъртс и Леонардо Тоте (Leonardo Totè), засякли са се в магазин за маратонки. Сладури.
Скрит текст:

Кейти Пери прави тату на татуиста си
Скрит текст:

# 167
Струва ми се, че на Венци bestie-то е влюбена в него, ако си мисли, че така ще го задържи.. може и да се получи, зависи от него. И Азис така си "направи" дете, но си живее с тази жена, аз си мисля, че си е с нея, всичко друго е поза. Hands V

# 168
Струва ми се, че на Венци bestie-то е влюбена в него, ако си мисли, че така ще го задържи.. може и да се получи, зависи от него. И Азис така си "направи" дете, но си живее с тази жена, аз си мисля, че си е с нея, всичко друго е поза. Hands V
И аз мисля така. Гномчета, кинта и двайсе, не се котират на пазара твърде. Да си сяда на задника. За А и Галка също. Но Стефан Галкин много дразни.

# 169

Точно и на мен такова усещание ми остана.

# 170
  • София
мента 13, под "гномчета кинта и двайсе" Венци ли имаш предвид? защото ако е така, към 20-те трябва да добавиш още около 60;) е, ако си към 2 кинта, гном ще ти идва:))

# 171
Много ясно, че Милева ще е грее, защото съпругът й също е позитивна и усмихната личност, а не киселият и прост борсук Донков
Аз имам по-различно мнение за мъжа на Кристина - нервен скандалджия. Колко е образован и дали въобще е образован не знам.
И в момента май не са заедно, та може затова да грее Кристина Wink

# 172
мента 13, под "гномчета кинта и двайсе" Венци ли имаш предвид? защото ако е така, към 20-те трябва да добавиш още около 60;) е, ако си към 2 кинта, гном ще ти идва:))
Да не бъркам, гледах в гугъл. Не е ли дребно смърфче венцето? Да не споменавам нехигиеничната, сплъстена коса. Не съм го срещал, не знам.

# 173
  • София
отговорила съм ти по-горе. останалата част от поста ти няма да я коментирам, пък дори не си го виждал...

# 174
  • град-държава
На bestie кинтата му е най-малкия проблем, а това наистина е голям проблем.😆

# 175
Нищо не разбрах, ма карайте.

# 176
  • София
На bestie кинтата му е най-малкия проблем, а това наистина е голям проблем.😆

😂😂 Доста объркана ситуация

# 177
На мен ми изглеждат много щастливи и двамата.
Защо решихте, че ще оплаквате детето как се живеело така?
Може би ще ви изненадат като са чудесни родители и без да живеят един с друг и да си гледат много по-добре детето на приятелски начала, от колкото много други семейства по тертип майка-баща-деца.

вие колко деца сте отгледали? защото ако те , би трябвало да знаете, че"
децата се нуждаят от топлина, взаимност, семейство, мама, тате, внимание, чувство за принадлежност и т.н. и т.н. чувството всички да седнат да вечерят заедно или да крещиш през нощта "мамо, тате, къде ми е гърнето" или да гушнеш който и да било, когато ти е зле...как това ще го дадат "приятелите". няма я взаимостта и принадлежността и а приори се залагат големи драми за детето. и не ми давайте примери със "съвременното" общество, защото е толкова болно и нездраво, че....
увредени деца от увредени хора....
дано пък да е само поза.

# 178
Бе не знам какъв е, но се държа супер готино на концерт, на който бях с дъщеря ми. Не отказа на никого снимка и беше много мил с децата. Не е кинта и двайсе, към 1,80 см ми се видя или малко по- малко. Май се черпят с разни вещества, много са слаби и той и Павел. За съжаление дрогата сега е, като пиенето едно време, навсякъде и лвсно достъпна.

# 179
  • Вече в моята си приказка...
Свежа Лонгория и бебето. Няма и помен от огроооомния корем.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт