Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Да попитам кой крем коментирате за над серума на Биотен - дневния или нощния? Аз също си взех серума и ми допадна..бързо попива..няма мазнеещо усещане, което сега за лятото ми е важно..та обмислям покупка и на нощния крем..та за това питам кой коментирате.

# 106
  • Варна
Бубанка, можеш ли да ми покажеш мъжката ролка за околоочен контур, която спомена наскоро?

# 107
Сега съм с този милив и съм много доволна, харесвам също и на Мейбълин.

А кой е на Мейбълин?

# 108
Да попитам кой крем коментирате за над серума на Биотен - дневния или нощния? Аз също си взех серума и ми допадна..бързо попива..няма мазнеещо усещане, което сега за лятото ми е важно..та обмислям покупка и на нощния крем..та за това питам кой коментирате.

Дневния  от колагеновата серия. Поне аз тази комбинация споделих и похвалих.

Бубанка, можеш ли да ми покажеш мъжката ролка за околоочен контур, която спомена наскоро?
Не съм Бубанка, но мисля, че е този /поне него е показвала в темите/:

Скрит текст:

# 109
  • Варна
Благодаря! Ще го търся.

# 110
  • Бургас
Аз ползвам 3 Д хиалуроновия крем на Биотен над серума.

# 111
  • София
Вчера ходих до ДМ и напълних торбата. Имаше промоцията на Есънс. При покупка над 6.9лв се тегли скреч карта и може да спечелите тази спирала https://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/tribal-summer/e/produ … l-volume-mascara/ Имах късмет и нямах търпение да я пробвам, защото рядко посягам към тази марка за спирала, след разочарованието ми от зелената принцеса. Като я отворих и видях колко е рошава четката щях да я хвърля в кофата, но реших поне са я пробвам. Не мога да повярвам, че подреди и раздели миглите ми идеално, не се рони и размазва. Определено отива в списъка с фаворитите.

# 112
за да не се цепя от колектива Joy , и аз взех зеления нощен колагенов на биотен, но следващите 1-2 седмици няма да го отварям, ще се радвам на синия Simple Smile
да, това е ролката на балея, благодаря!

# 113
Мнение за еликсира с охлюви на Виктория Бюти?

# 114
  • Варна
Уж ми хареса, докато го ползвах, но всъщност не го повторих.
Лек, хидратиращ, бързо попиващ и все пак не заслужи втори шанс от мен.
Този серум на Биотен, който напоследък коментираме, ми допада много повече.

# 115
Вчера ходих до ДМ и напълних торбата. Имаше промоцията на Есънс. При покупка над 6.9лв се тегли скреч карта и може да спечелите тази спирала https://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/tribal-summer/e/produ … l-volume-mascara/ Имах късмет и нямах търпение да я пробвам, защото рядко посягам към тази марка за спирала, след разочарованието ми от зелената принцеса. Като я отворих и видях колко е рошава четката щях да я хвърля в кофата, но реших поне са я пробвам. Не мога да повярвам, че подреди и раздели миглите ми идеално, не се рони и размазва. Определено отива в списъка с фаворитите.

Здравейте!
За първи път пиша в групата и се надявам да го правя по- често.

Миналата седмица и аз спечелих спиралата и реакцията ми беше като твоята. Казах си , че тази спирала за нищо няма да става , но я пробвах и наистина ми хареса , не се оказа лоша.

Аз също ползвам шампоана на Балеа за чувствителна кожа. Изненада ме ниската му цена и си казах защо пък да не го ползвам. За сега съм доволна. Косата ми е склонна към омазняване и никога не съм намирала подходящия шампоан , но мисля , че този ми влияе добре. Simple Smile

# 116
  • София
Скрит текст:
Сега съм с този милив и съм много доволна, харесвам също и на Мейбълин.

А кой е на Мейбълин?
Това е на Мейбълин

# 117
Аз имах предвид този тъничък молив за вежди на Мейбълин. От едната страна е с четчица за разресване на веждите.

# 118
за да не се цепя от колектива Joy , и аз взех зеления нощен колагенов на биотен, но следващите 1-2 седмици няма да го отварям, ще се радвам на синия Simple Smile

сърце не трае, пробвах крема снощи Joy
синият е една идея по-лек като консистенция и усещане на лицето - след него сутрин лицето ми е матирано
зеленият съответно и като усещане при нанасяне, и като резултат сутринта - по-тежичък и по-мазничък; няма онази сапунена миризма, която ме подразни в серума - просто аромат на крем
разликата не е много голяма, но прибирам зеления в хладилника, ще чака по-хладно време; синият крем ми се струва доста неикономичен + нанасянето на лице, шия и деколте = ще го приключа до края на септември, а може и по-рано
/син крем, зелен крем/ - и двата крема са нощни

ходих до лили и си припомних защо не харесах в магазина серума от новата им марка - на второ място има алкохол

минах и пред лидъл - гледах балсамите - кератиновия и масленият имат една и съща миризма или греша?

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:51 от bubanka

# 119
  • софия
При мен този керанинов шампоанна Лидл ми докара страхотен пърхут.Сега търся шампоан за да поправя щетите от него.

Общи условия

Активация на акаунт