Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Вече със сигурност мога да потвърдя, че пъпчиците по брадичката са от фдт на Ревлон Colorstay.
Много го харесвам, но за жалост не мога да продължа да го ползвам. Търся си нещо подобно като ефект.
Бях си взела Wake me up, добре ми се отразяваше, нямаше пъпчици, но напоследък много взех да лъсвам с него и след 3-4 часа започва да изчезва от лицето ми. Ядосах се и реших да подновя Colorstay-a, пъпчасах отново след няколко дни - вечер свалям грима, лягам си и усещам болка в брадичката, а на сутринта съм с нова гадна червена пъпка. Дори при докосване на брадичката започна да ме боли. И така няколко дни, докато не си пъпчасах пак стабилно. Явно някоя от съставките не понася на кожата ми.  
Препоръчайте ми някой  ФДТ, мислех си за Fit me, но как се справя от към покритие и трайност?  Също така четох и добри ревюта за ФДТ на Римел със синята капачка.
Предпочитам нещо матиращо, със средно до пълно покритие и по-възможност трайно. В краен случай, че няма такова животно, ще премина към по-висок клас ФДТ.

# 136
  • Бургас
 Fit me според мен е със средна покривност,матира,но след няколко часа почва лъщенето и поне при мен започва да изчезва от лицето,но на петна и положението хич не е красиво,но незнам има дами , които го харесват,прочети и други мнения.

# 137
  • Стара Загора
Fit me според мен е със средна покривност,матира,но след няколко часа почва лъщенето и поне при мен започва да изчезва от лицето,но на петна и положението хич не е красиво,но незнам има дами , които го харесват,прочети и други мнения.

И аз съм с такива впечатления. А и цветовете бяха много тъмни и жълти, не знам дали са вкарали светли.

# 138
Здравейте!
И аз ползвам Fit me. Перфектно пасва на тена ми , супер лесно се разнася , има наистина средна покривност, но и аз почвам да забелязвам , че след няколко часа лъщя. Може да е заради жегата , не знам. Но при мен е само лъщенето , ФДТ не е мръднал.
В момента обмислям дали да си взема на Есенс този
Някой ползвал ли го е да ми каже мнение ? Simple Smile

# 139
Аз го имам. Не е особено покривен, ползвам го само като искам да изравня тена. Добре се нанася, има време за работа с продукта преди да изсъхне. Не знам какъв финиш се води, аз го взех на сляпо, че ми трябваше спешно фдт веднъж, при мен е по - скоро кадифен. Не съм забелязала лъщене, но: 1. по принцип нямам проблем с това и 2. ползвам го за кратки излизания 2-3 часа.

# 140
  • Варна
Този пробвали ли сте?

На мен много ми хареса, май дори повече от Colorstay, въпреки че последният не ми е създавал проблеми. Просто този на Лореал оставя лицето по-естествено, при все че матира дълготрайно.

# 141
От всички фдт-ни на Лореал ми излизат много пъпки. Иначе този е хубав и добре покривен.

# 142
И аз го харесвам този лореалски и го намирам  по - покривен от Colorstay.  Дано да внесат и Глоу варианта му, много ми се иска до го пробвам.

# 143
  • Бургас
Този пробвали ли сте?

На мен много ми хареса, май дори повече от Colorstay, въпреки че последният не ми е създавал проблеми. Просто този на Лореал оставя лицето по-естествено, при все че матира дълготрайно.
Да,за мазна кожа е много добър този фдт.
Определено матира,но за мен беше прекалено плътен.В смисъл-доста покривен.Аз харесвам по-леки фдт.Тру мач примерно ако е за мазна кожа и новия на Буржоа за суха.

# 144
  • Варна
Не знам, не го намирам твърде покривен, аз и ползвам много минимално количество от него за цялото лице.
Есен-зима ако ми се стори прекалено плътен, ще го смесвам с :

# 145
Този пробвали ли сте?

Фон дьо тена е доста покривен, но е и прекалено тежък и лепнещ според мен. В момента спират няколко цвята от серията и са на ужасно ниски цени в дрогериите. Аз лично не харесвам фдт на Лореал. А и до скоро работих в магазин за козметика и като цяло не беше изобщо от купуваните артикули. Зависи много човек какъв ефект търси. Simple Smile

# 146
С мобилното приложение на dm до 22 август с 20% отстъпка са всички продукти  с марката LANGHAARMÄDCHEN. Аз си купих шампоана за обем, но още не съм го изпробвала. Хареса ми шампоана руса коса на марката.

# 147

Препоръчвам с две ръце!За чувствителна кожа е,матиращ (наистина матиращ!),остава на лицето и не се изтрива.Дори имам чувството,че с течение на деня се напасва още по-добре към кожата.С пълно покритие е.Наистина съм доволня.До момента ползвах Fit me и този на Vichy е на светлинни години разлика.Абсолютно съм съгласна с мнение от по-горе,че фон дьо тена на Мейбълин през деня просто изчезва.Все пак аз си ги оважавам техните продукти,тъй като във времето съм използвала само техни фон дьо тени и най-вече Афинитон 24 и си е бил супер за тогавашните ми очаквания,не ми е правил проблеми на кожата,но в момента съм със съвсем други изисквания.Fit me също не ми е причинявал неудобства на кожата.Този на Vichy обаче,не само,че не ми създава проблеми,но и след премахването му кожата ми е мека и някак по хидратирана!Има го в още една разновидност "3D",но за момента не съм го пробвала,може би следваща опаковка.Него го водят още-по покривен и матиращ.
Бих искала да попитам пачове за очи или под очи незнам как се водят дали продават в DM или Lily?Ще минават днес през DM и бих искала да си взема.

# 148
  • Бургас
В ДМ има пачове на Viktoria Beauty и са много хубави.

# 149
Вече със сигурност мога да потвърдя, че пъпчиците по брадичката са от фдт на Ревлон Colorstay.
Много го харесвам, но за жалост не мога да продължа да го ползвам. Търся си нещо подобно като ефект.
Бях си взела Wake me up, добре ми се отразяваше, нямаше пъпчици, но напоследък много взех да лъсвам с него и след 3-4 часа започва да изчезва от лицето ми. Ядосах се и реших да подновя Colorstay-a, пъпчасах отново след няколко дни - вечер свалям грима, лягам си и усещам болка в брадичката, а на сутринта съм с нова гадна червена пъпка. Дори при докосване на брадичката започна да ме боли. И така няколко дни, докато не си пъпчасах пак стабилно. Явно някоя от съставките не понася на кожата ми.  
Препоръчайте ми някой  ФДТ, мислех си за Fit me, но как се справя от към покритие и трайност?  Също така четох и добри ревюта за ФДТ на Римел със синята капачка.
Предпочитам нещо матиращо, със средно до пълно покритие и по-възможност трайно. В краен случай, че няма такова животно, ще премина към по-висок клас ФДТ.

Estee Lauder Double Wear-матира, с перфектно покритие и отлична оносимост,поне за мен.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт