Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 630

Вчера си купих това,само защото беше на цена от 2,79 😁 И веднага го пробвах,е успя да ми изтрие най-трудно излизащата спирала,май ми хареса.. и не ми пареше на очите.Мисля да си купувам на Биодерма ,ама като видях това сега се замислям струва ли си🤔

# 631
и аз имам такава, купих я за път (малки милилитри, идеално затваряне), не е никак лоша, пак бих взела от нея

# 632

Вчера си купих това,само защото беше на цена от 2,79 😁 И веднага го пробвах,е успя да ми изтрие най-трудно излизащата спирала,май ми хареса.. и не ми пареше на очите.Мисля да си купувам на Биодерма ,ама като видях това сега се замислям струва ли си🤔

"Биодерма" за мен си заслужава всяка стотинка. Имам голямата разфасофка "Sensibio". По принцип съм с много чувствителни очи и до момента съм най-доволна от Био дермата.
Когато живеех в Германия от там си купувах Тоалетно мляко(от ДМ) за 0,99 цента :=) Беше невероятно добро. Тук обаче го няма. Така че Био дермата ми е топ към момента. Пробвала съм Микса, Нивеа, Био тен-не са за мен, всичко ми пари на очите.

# 633

"Биодерма" за мен си заслужава всяка стотинка. Имам голямата разфасофка "Sensibio". По принцип съм с много чувствителни очи и до момента съм най-доволна от Био дермата.
Когато живеех в Германия от там си купувах Тоалетно мляко(от ДМ) за 0,99 цента :=) Беше невероятно добро. Тук обаче го няма. Така че Био дермата ми е топ към момента. Пробвала съм Микса, Нивеа, Био тен-не са за мен, всичко ми пари на очите.
Може ли снимка на това тоалетно мляко... или линк Simple Smile

# 634
В момента съм с Биодерма "Sensibio".
На немското тоалетно мляко нямам снимка, нито линк, съжалявам. Преди 2 години го ползвах.

# 635
Момичета, писах в друга тема,но ме насочиха да пиша тук - търся пачове за тъмни кръгове и леки бръчици ? Прочетох само за Балеа, но може ли повече мнения и кога виждате ефект ? И някакви хартиени ( или не зная какви точно ) маски за лице за мазна кожа ?
Допадат ми на 7th heaven - които имат и маски за лице и точно такива пачове за тъмни кръгове и бръчки. Ефектът не е уау, но доста освежават.

# 636
Препоръчайте ми контурираща палитра ,моля!
С със смесена кожа съм,нормална към мазна.

# 637
Blistex са намалени на 3.19лв. в Лили този месец.

# 638
Добро утро, момичета. Вчера си купих от Лили оцветяващ шампоан. Въпросът ми е:едно пакетче достатъчно ли е да покрие средно дълга коса и има ли възможност да стана на "петна"?
Уточнявам, че искам лека промяна на цвета, корените вече ми се виждат, но не искам да се боядисвам вече! Руса съм, идеята ми е да стана по-тъмно руса. Ще стане ли номерът??

# 639
На мен едно пакетче ми стигна за дълга коса.

# 640
Tози месец в Лили -крем за лице Жая ,с козе мляко.Промопакет дневен и нощен.моля,ползвалите го да споделят,остава ли мазен филм по кожата.И най вече-миризмата му.Благодаря! Цената на промопакета-6.99лв.

# 641
  • русе
А къде е новата брошура на Лили?

# 642
Качена е в ФБ страницата им.

# 643
Биотен са намалени на 7.09лв в Лили и на 6.40лв в Ремедиум. Взех един изостанал серум за резерва.

# 644
Този месец има доста намалени фон дьо тени - при такъв голям избор не знам на кой да се спра.  Grinning
Между другото си взех фдт на Wet n Wild Photo Focus, но май не нацелих цвета. Не е от гъстите, малко ми е течен, но покрива доста добре.. Седи естествено и матира. Като минус бих посочила единствено малко по-трудното нанасяне, както и това, че след 6-7 часа просто изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт