Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 248
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моля, предложете ми компактна пудра за смесена кожа и възраст 35+.
Като че ли фондютените са по-използвани (или поне по-коментирани) в темата. Но на мен сякаш ми е по-лесно да нанасям пудра.
Цветът на пудрата се пробваше от вътрешната страна на китката, нали?
Благодаря Flowers Bouquet

# 661
Има ли някаква боя за вежди или нещо такова? Искам да ги оформя веднъж и да издържи около 5 дни например.
Преди няколко години в един салон боядисаха веждите на едно момиче с къна. Доста естествено и хубаво се получи, без рязки линии. Но салонът не съществува отдавна.

За новите на Мейбълин четох, че не са много дълготрайни и имат зелен отенък.

Има разни оцветители за вежди на Делия, ако не се лъжа, в Лили. Към 4-5 лв по спомен. Но те само боядисват косъмчетата, а не запълват празните места по кожата. Така че според мен вършат работа само за момичета с руси вежди, които искат да ги потъмнят. Ако имаш тъмни, но редки вежди, няма да ти свършат работа. За тази цел само микроблейдинг.

# 662
Тъмни са, не са редки, но не ми харесват в естествения им вид. Очертавам ги съвсем леко с милиметър, за да имат по-хубава форма. Не мога да ги чакам да израстат и да ги оформя, все ме дразнят малките косъмчета, пък растат много бавно.

# 663
Включвам се с благодарност за предложените балсами за устни! Понеже ДМ ми е на път си купих Алверде с невен и съм очарована от ефекта и усещането върху устните ми. И аромата е поносим, може би защото ме предупредихте, че е по- особен 😊 Като стигна до Лили ще си взема и Блистекс. Още веднъж сърдечни благодарности!

# 664
Тъмни са, не са редки, но не ми харесват в естествения им вид. Очертавам ги съвсем леко с милиметър, за да имат по-хубава форма. Не мога да ги чакам да израстат и да ги оформя, все ме дразнят малките косъмчета, пък растат много бавно.

Молив ти е най-добрият вариант в този случай. Никс, Мейбълин и Катрис имат едни много тънки моливчета за вежди, с които можеш прецизно да запълниш само там, където ти трябва. Чудесна работа вършат за поправка по формата на веждите.

# 665
  • Някъде там
За вежди харесвам тези моливи на Буржоа.
Веждите с тях стоят естествено.
в цвят 07 и другото е
Първото моливче ми харесва повече.
Интересувам се от матовоте червила на ревлон  Ultra HD Matte   добри ли са ?

# 666
За вежди харесвам тези моливи на Буржоа.
Веждите с тях стоят естествено.
в цвят 07 и другото е
Първото моливче ми харесва повече.
Интересувам се от матовоте червила на ревлон  Ultra HD Matte   добри ли са ?
Аз съм много доволна от матовото червило. Приятен мирис и е дълготрайно.

# 667
Търся си дрогериен бронзант, но кремообразен, не пудра или течен.
Преди имаше на Буржоа много хубав, миришеше на шоколад, но го водеха бронзираща основа или нещо подобно, за съжаление не го намирам вече.. дали някой се сеща за някаква алтернатива?

# 668
Погледни от лимитката на Катрис. Creme to powder мисля, че се казва. Има тестер, цвета е само един и ми се видя студено кафяв, нанася се лесно.
Другият вариант е контуриращ стик. На Мейбълин са хубави.

# 669
Момичета, четох ви, че харесвате основа за мигли на Eveline-има ли я в Лили?DM не ми е опция, че ми е далеко.. Интересно ми е да я пробвам, не съм ползвала никога основа за мигли. В момента съм със спиралата Milion на Loreal и съм доволна, ще видим с основа дали ще стане още по-добре :=)

# 670
  • Gone with the wind
Be_Special, вчера я гледах в едно Лили. Бяха я сложили на щендера със заздравителите за нокти на Евелин.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 21:33 от ku4o

# 671
  • Бургас
Моля, предложете ми компактна пудра за смесена кожа и възраст 35+.
Като че ли фондютените са по-използвани (или поне по-коментирани) в темата. Но на мен сякаш ми е по-лесно да нанасям пудра.
Цветът на пудрата се пробваше от вътрешната страна на китката, нали?
Благодаря Flowers Bouquet
От тези с цвят харесвах на Буржоа.
На лицето се пробва,на линията на челюстта,на китката е доста подвеждащо,може да не улучиш цвета.

# 672
Някой да е поръчвал от този сайт?дали са оригинални

https://www.rougebulgaria.com/collections/face-skin-1

Или този

https://www.ultrabeautybulgaria.com/collections/face

# 673
Някой да е поръчвал от този сайт?дали са оригинални

https://www.rougebulgaria.com/collections/face-skin-1

Или този

https://www.ultrabeautybulgaria.com/collections/face

За руж България, някой беше казал, но не си спомням дали в тази тема или друга, че са реплики. За другия сайт не знам.

# 674
Rouge са ментета, според мен (а има и доста коментирано за тях) не бих поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт