Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 242
  • 743
  •   1
Отговори
# 675

начинът, по който ме "нападна" сайта щом отворих линка, ме кара да мисля, че е менте
изля ми за секунди всякакви търговски шмекерии - сори, но това "нормалните" сайтове не си позволяват да го правят, защото клиентът не харесва подобно нахалство и директно затваря страницата
ако искам да купя нещо скъпо, няма да се подлагам на подобни преживявания и насилствено кликане с какви ли не техни цели
освен това цените са високи - да, но не достъчно
и продуктите са такива, че в бг не се предлагат онлайн от официален вносител /колкото успях да мерна без да кликна върху всички прозорци с абсурдни неща/

# 676
Вчера взех от Елитис един комплект на Евелин със зелено-бялата основа и една спирала. Май 12 лв и нещо беше. Останах приятно изненадана от спиралата. Чудни мигли ми направи, ще тествам още и ще споделя пак

# 677
# 678
Това значи , че могат да се вземат тестери ли?

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 10:37 от Анонимен

# 679
Някой да е поръчвал от този сайт?дали са оригинални
https://www.rougebulgaria.com/collections/face-skin-1
Или този
https://www.ultrabeautybulgaria.com/collections/face
И двата пробутват ментета: първият е отдавна известен с това, а на втория менюто му е преведено сякаш с Google Translate. И в двата няма информация за търговеца, адрес, телефон, Булстат, нищо...

# 680
Какъв точно е реда? Просто си ги поискваме ли ?

# 681
Значи няма БГ сайт , от който можеш да си поръчаш Худа или КВД ...само Сефора , но те вече не изпращат , така разбрах

# 682
Руж Бг продават метнета. Отдавна са известни с това. Дори има подавани сигнали срещу тях.
За другия сайт ситуацията е същата.
Не купувайте онлайн, в България почти нищо от известните марки, продавано онлайн, не е оригинално. Може би изключение прави само Нотино, но той е международен сайт.

# 683
Значи няма БГ сайт , от който можеш да си поръчаш Худа или КВД ...само Сефора , но те вече не изпращат , така разбрах
Да, няма. Peace

# 684

Много ми хареса новия щанд ...допаднаха ми около 80% от нещата. Определено ще се пазарува!

# 685
  • Някъде там
...
Много ми хареса новия щанд ...допаднаха ми около 80% от нещата. Определено ще се пазарува!
В Дм ли е ?

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 15:04 от bubanka

# 686
...
В Дм ли е ?
Да, стори ми се, че е подразделение на Trend it up.

п.п.

# 687
За момичетата от Стара Загора - на 5 октомври в магазина на Дм на бул. "Св. Патриарх Евтимий" ще има 20% намаление на марките на Дм по случай празника на града. Sunglasses

# 688
  • Стара Загора
И нов магазин Лили

# 689
Усещам как ще трябва внезапно да отида и да си накупя АМ и пелени от DM Grinning И разбира се, случайно някое гримче Grinning

Хм, къде е това ново Лили? Ще погледна на картата...

П. П. Ивче, на мястото на Темпо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт