Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 627
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
Е, аз пък ще се оплача с история...

клиентка, която ползва преференции от факта, 4е сина бе инвалид... ми се скара и ужасно ме нагруби, защото тр да попълнят двамата молба (поредната) и то лично младежа...  Confused

Аз само й обясних процедурата, а тя ми каза - "Пожелавам Ви и на Вас - ДА СЕ ПАРАЛИЗИРАТЕ"   Sick

отдавам го на факта, че е била афектирана, но ми стана много неприятно, чак ме разплака....  Cry

# 136
Моя приятелка си купува презервативи:
-Искам една опаковка Дуралекс:))) (вместо Durex).

Клиент в самолетното бюро:
Един САМОЛЕТ до Москва...

И нещо от мен:

Отивам да си получа удостоверението за родствени връзки в общината, но съм ужасно разсеяна и вместо това казвам:
- Искам удостоверение за наследници.
Момичето зад гишето ме пита:
-Кой е починалият?
Гордо си подавам личната карта и заявявам:
-Ами аз!  #Crazy

# 137
Ето ви и малко банкови разсмивки:
Една жена теглела пари от банкомат, край нея минали две циганки. Моя колежка ги чула да си говорят:"Видя ли, жената игра и спечели" Joy
Много често са идвали да искат да теглят "овърдрайф" newsm78
А имам една колежка на касата, която е голям образ. Та приближава един клиент на касата и я пита "Свободна ли си". Тя го изгледа невинно и го попита "В колко часа?" newsm03

# 138
Моя приятелка си купува презервативи:
-Искам една опаковка Дуралекс:))) (вместо Durex).

Клиент в самолетното бюро:
Един САМОЛЕТ до Москва...

И нещо от мен:

Отивам да си получа удостоверението за родствени връзки в общината, но съм ужасно разсеяна и вместо това казвам:
- Искам удостоверение за наследници.
Момичето зад гишето ме пита:
-Кой е починалият?
Гордо си подавам личната карта и заявявам:
-Ами аз!  #Crazy
Ейййй, тва направо ме Уби smile3532 smile3532 smile3532

# 139
Група руснаци на нашето черноморие молят един от минаващите българи да ги снима. Той взема апарата, започва да подготвя снимката и по едно време вика:

- Не мърдайтес! Не мърдайтес! Снимка не излезньотса!

Simple Smile

Който разбира руски, ще му стане ясно, че използвания тук руски, само българин може да го разбере.
малко офф, ама не се стърпявам! брат ми сваляше рускини със следната увертюра: ну, давайте погулять по песачинками?

Аз, невръстна полуидиотка, работеща като секретарка. звъня в Сърбия, търся директор на завод. чувам "кой го бара?" (кой го търси). отговарям без да се замисля "Който го хване пръв!"

# 140
  • Има много детски смях.

Аз, невръстна полуидиотка, работеща като секретарка. звъня в Сърбия, търся директор на завод. чувам "кой го бара?" (кой го търси). отговарям без да се замисля "Който го хване пръв!"

Упорито ме сваляше един македонец, на който не обръщах ама никакво внимание. Та той много често ми задаваше въпроса: Я те барам, ти що ме не бараш? newsm78

# 141
В 11 клас спорехме по някаква тема в час по история и мойта приятелка размаха ръката и вика-Искам да се компрометирам/демек-аргументирам/ smile3521

А майка й, милата, пък беше казала"Тросната съм от това, което направи"/т.е. трогната съм/

# 142
Преди годинки, мъжът ми е работил като админ в интернет зала. Някаква жена на средна възраст не се оправяла и той отишъл да и помогне. Показал и на екрана мястото на което да кликне и казал кликни тук, при което клиентката взела в ръка мишката,вдигнала я,  залепила я за екрана и кликнала!
А моя колежка беше вдигнала мишката като дистанционно и кликаше ли кликаше Joy

# 143
казвам сутринта на мъжа ми да отиде до аптеката и да купи Дактарин орал гел за на малкия усни4ките,той отишъл и замислен казал "Дайте ми Дактарин орал секс" Shocked

# 144
Мойто не е на клиент, а обратното:

Отива моят любим на кафе с приятели, преди доста години. Сервитьорката взима поръчката, а нашият си поръчва сок от "маракуя", девойката явно не  е чувала за такъв и му вика: "Мнооого смешно, ще поръчвате ли изобщо?"

Имам един познат, който не прочете добре написаното в менюто и си поръча сок от маруля.

# 145
  • Бургас
С моя приятелката сядаме на кафе, говорим си, идва сервитьорката, поръчваме си, продължаваме да си говорим, след малко сервитьорката носи поръчката, а моята приятелка (тя е разсеяна по рождение) казва: "Ама, аз не съм си поръчвала!"
Сервитьорката я изгледа недоумяващо, аз ако бях на нея щях да я трясна по главата с таблата Laughing

# 146
Преди време влизам в един магазин за бельо и пред мен една жена пита продавачката:
"Извинете, имате ли от онези 15-дневните чорапогащи?" /15 den/
Продавачката се изцъкли, а отзад едвам се сдържах.  Crazy

# 147
Е, аз пък ще се оплача с история...

клиентка, която ползва преференции от факта, 4е сина бе инвалид... ми се скара и ужасно ме нагруби, защото тр да попълнят двамата молба (поредната) и то лично младежа...  Confused

Аз само й обясних процедурата, а тя ми каза - "Пожелавам Ви и на Вас - ДА СЕ ПАРАЛИЗИРАТЕ"   Sick

отдавам го на факта, че е била афектирана, но ми стана много неприятно, чак ме разплака....  Cry

Не си го слагай на сърце. Що не и отговори:"Мерси подобно!!!" Ти си само изпълнител там, правилата друг ги пише, с пожеланията си при него да ходи. Crossing Arms

# 148
От случките с ромки на банкомат си спомних една история от приятелка, която работи в банка в Русе. Влиза притеснен господин и казва "Банкоматът не ми дава парите, само ми ги показа и си ги взе обратно" /т.е. не е успял да си ги дръпне в рамките на 30-те сек, след която машината ги прибира и анулира операцията/

# 149
Е не помня от кога не съм се смяла така. И аз имам истории, но едва ли ще си спомня за всичките. Ще напиша сега някои от тях, пък после като се сетя ще добавям. Преди доста годинки карах курс за сервитьори в Албена. След като го завършихме, ни разпределиха по заведенията за едномесечен стаж. Аз бях в ресторанта на х-л Братислава и там я разказваха тази история за един от сервитьорите,кайто наистина беше голям образ. Та сяда една клиентка в неговия район  и се оказало, че по чашата й има остатъци от червило. Тя извикала сервитьора и му казала: Колега, това червило не е мой номер. А той: А, така ли, ей сега ще ви намеря вашия номер. След това въпросната  клиентка потърсила управителя и му заявила: Не  съм доволна от колегата с дългия нос.
Друга история: Едно време през зимния период ни изпращаха на стаж в Германия (източна). Е, вярвайте ми, имаше някои направо малоимни от "нашите". Та пазарувам си аз в най-близкия супермаркет и на опашката пред мен виждам една от българките се обяснява с продавачката. Приближавам се и чувам: Какво ще значи това? Продавачката повтаря на немски сумата за плащане, а нашата не разбира нищо и продължава: Ама кажи де, какво ще значи това? И така няколко пъти. Накрая погледнах каква сума е изписана и й казах, та плати и си тръгна.
Друг случай вече с моя изцепка:Аз работех в Калиакра и  понеже бяхме към Балкантурист се случваше понякога в някое друго заведение да имат големи резервации, та ни водеха да им помагаме на колегите, сервираме на групите, без свободна консумация (случвало се е и те на нас да ни помагат). Та в едно такова заведение сервирам аз обяда и някакъв чичко ме пита: извинете, колко струва бирата, а аз механично: не знам. И когато видях недоумяващият му поглед, се сетих че той няма от къде да знае че аз само помагам и му обясних че ще изпратя друг колега.
Случай в музея на нос Калиакра: Питат екскурзоводката: Извинете тук има ли тоалетна? Тя отговаря да, в ресторанта. И отново: А къде е ресторанта? Отговор: В съседната пещера. Следва коментар: Аха, тия тука са на пещери.
На мен ми се е случвало на въпрос има ли нещо свободно по масата (в смиъл за отсервиране) да ми отговорят: ами освен мен, не.

Общи условия

Активация на акаунт