С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 415
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не го разбирам, Бога ми!
Уважаваш я, ама само на думи.
Щом това " прегрешение" те изстрелва с оплакване тук и мерак за убийство, нямам думи.
Защо си създавате драми там, където нищо няма?
Скучен ви е живота, нямате никакви други интереси? newsm78

# 526
Аз пък я разбирам Надя. И мен ме дразнят промени в режима на дребната, защото после на мен ми излизат през носа. Момичето просто измрънка в темата, не е отишла да се разправя със свекърва си.

# 527
  • София
Така е. Всеки гледач иска детето да спи при него. Майка ми и за мен е разправяла подобни истории, как съм спала цял следобед при баба и после при нея цяла нощ съм дивяла. Изпуснеш парата и ти мине.

# 528
  • София
Съгласна съм, че няма как да я накара да спи насила. Обаче като е заспала в 17ч можеше да я събуди след час, час и нещо. Попитах я защо не я е събудила, отговора беше "Да бе, как да я събудя". Сутрин става към 7 и нещо за градина, събота и неделя спи до към 9. Спи по 3 часа следобяд.
Не че и при мен не заспива понякога по-късно, просто по-скоро са обикаляли по площадките и за това не я е сложила да спи на време. Не се сърдя и нямам причина да се сърдя. Както горе съм казала уважавам свекървата и съм благодарна, че ни помага, но понякога прави глупави неща.

Ако разбера, че детето ми е заспало късно, но свекървата го е събудила, ще се ядосам много-много повече, отколкото ти в дадената ситуация. Хайде, предната потребителка беше просто жена, но щом самата майка вече мисли за събуждане съм шашната

# 529
Светулчице,
Не знам от какво толкова си шашната, но и аз съм будила щерка ми, ако спи след 17: 30 - 18 часа. В противен случай означава да заспи вечерта след 12. Не е полезно за нея и е пагубно за мен.

# 530
Практикувам разбира се. Ако някой иска да му скачат на главата цяла нощ, негова воля. Аз държа нощта да не се обръща на ден и обратното. От по-къса следобедна дрямка на едно дете нищо му няма, но от недостатъчен нощен сън страда цялото семейство. Разбира се, не засичам точно 2 часа, но ако заспи по никое време, както е в описания случай, точно това ще направя.

# 531
Разбира се, че ще я събуди, съвсем нормално е. Тези остарели мантри, че детето не трябва да се буди и не може да не му се ядат кюфтета със сос, остана ли някой дето вярва в тях?

# 532
Ей,много страшно да събудиш дете,колко голямо зло..Моят син онзи ден заспа в 17ч.и в 20:30 го събудих,нахраних го,изкъпах го.И в 22:30ч.саспа пак.Може би трябваше да го оставя да спи до полунощ и после цяла вечер да будува,така ли?

# 533
Ами предпочитам да я събуди, да. В противен случай се получава нещо такова - заспива в 1:30 през нощта, на следващата сутрин става чак в 11:30, не спи следобяд, защото се е наспала, от 18ч.започва да мрънка и в 19 и нещо заспива. През нощта се буди няколки пъти и будува няколко часа, защото се е наспала и заспива чак рано сутрин и като я събудя за градина е ужасно сърдита и до обяд мрънка. Не е като да не се е случвало.
И не мисля, че понеже съм се оплакала, то и оплакване не е точно, значи не уважавам свекървата.

# 534
Имало е подобни случки с техния сън в неудобно за мен време. После ми излизаше през носа. Не съм ги будила. Каквото, такова. Не са се родили, за да ми е удобно и да се наспивам аз на първо място. Щом му се спи, значи има нужда. После съм била силно раздразнена от невъзможността аз да се наспя, но и това минава.

# 535
  • София
Ами предпочитам да я събуди, да. В противен случай се получава нещо такова - заспива в 1:30 през нощта, на следващата сутрин става чак в 11:30, не спи следобяд, защото се е наспала, от 18ч.започва да мрънка и в 19 и нещо заспива. През нощта се буди няколки пъти и будува няколко часа, защото се е наспала и заспива чак рано сутрин и като я събудя за градина е ужасно сърдита и до обяд мрънка. Не е като да не се е случвало.
И не мисля, че понеже съм се оплакала, то и оплакване не е точно, значи не уважавам свекървата.
А ти защо я оставяш да спи до 11.30, а не я събудиш?

# 536
Имало е подобни случки с техния сън в неудобно за мен време. После ми излизаше през носа. Не съм ги будила. Каквото, такова. Не са се родили, за да ми е удобно и да се наспивам аз на първо място. Щом му се спи, значи има нужда. После съм била силно раздразнена от невъзможността аз да се наспя, но и това минава.

Аз нощем не спя, така или иначе, не ме бъркат будни деца, но за тях не е добре, когато след това са на градина/училище и са си прецакали нощния сън, заради следобеден.

# 537
Моите следобеден сън нямаха, хайде да не бъркам, но мисля след около две-три годишна възраст. Та, ако се случеше да заспят следобед, тогава се прецакваше вечерното лягане и нощния сън.

# 538
И без училище или градина нощният сън е незаменим. На мястото на Надя бих събудила детето раносутринта. Ще мрънка един ден, но вечерта ще заспи рано. Не е хубаво нощта да се превръща в ден.

# 539
  • Варна
Аз не разбрах защо е такъв грях да събудиш спящо дете. Какво по-точно ще му стане?

Общи условия

Активация на акаунт