С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 080
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • Северозапада
Свекърва ми отдавна говори, че "ще живее с орлите", явно за това се постоянно "се натиска" да гледа внуци Joy За нея се сетих вчера, когато видях заглавието, не че толкова сериозно гледам на такива "научни изследвания".

# 691
Зизу, аз Хамстера съм го виждала само на снимка. И минута не съм го гледала. Ще се мре, то се е видяло.

# 692
Ааа, грешно съм разбрала ... Бързо да го вземаш за няколко дни! Grinning

# 693
Зизу, аз Хамстера съм го виждала само на снимка. И минута не съм го гледала. Ще се мре, то се е видяло.
За сметка на това Уишмастъров беше избран по немилост за социален патронаж Joy
Та ще имаш надживели  по заслуги.

# 694
Ха! Веднъж само да го примамя обратно на ски пистата, ще видим кой кого.  Mr. Green

# 695
  • Пловдив
Ха! Веднъж само да го примамя обратно на ски пистата, ще видим кой кого.  Mr. Green
Добре, казвай къде кара да ходя да гледам.

# 696
Ш'та викна да помагаш.  Mr. Green

# 697
Ш'та викна да помагаш.  Mr. Green

Ще го помлеете и няма кой да бди над Хамстера.Confounded

# 698
Хамстерът си има родители. Те да се грижат за отрочето. Фръц!  Crossing Arms

# 699
Хамстерът си има родители. Те да се грижат за отрочето. Фръц!  Crossing Arms

Ем да, нали такава е темата - "Да се оплачем от свекървата", добре че майка му на Хамстерът не е прописала тук, драма ще е!

# 700
Ще пропише, ще пропише... Откога я чакаме всички.  Laughing

# 701
Според мен, няма да пропише поне тези дни, защото е заета да убива Говендъра. Поканил я той да остане при него, но вместо да почисти клетката на Хамстера, просто го метнал на балкона, за да не миришел и да не развалял романтиката. Представяте си при сегашните температури през нощта това си е жив опит за убийство. Мамин Златен беше искрено изненадан защо девойката му се разкрещяла като разбрала къде е пратено на заточение тяхното Златно Яйце. Пак само с крясъци се е отървал. Малко са му. Горката животинка.

# 702
Добре, че не знае за тигана още тя.

# 703
  • Canada
Въх! От сега ли почна с крясъците кандидат снахата, Уиш? Какво ще му стане, нали си има козина тоя хамстер Joy

# 704
Алеле, сериозно се притесних за бъдещото човешко отроче на двойката. Уиш, май ще се наложи да спасяваш бедното дете и щеш не щеш, да илядиш (изразът е използван в смисъл да живееш дълги години.) Joy

Общи условия

Активация на акаунт