С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 056
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
в какъв смисъл ще ви "оттърват"?
Скрит текст:
те ще им станат майки или какво точно? или пак за готвене и чистене обгрижване говорим? Тя снаха ви ще си има свои деца, няма да обгрижва вашия син в идеалния случай.

Неслучайно думата е в кавички....    Smile   
Относно твоето предположение:
Скрит текст:
малкия ми син, на 21г., беше сам в къщи 10 дена.И чудо, не умря нито от глад, нито от мръсотия.Може и да си готви, че и за нас беше сготвил, като се върнахме уморени от път, може и пералнята да си пуска, и дрехите си да проска, сигурно може и да глади, знам ли.....А, и прахосмукачката знае къде седи и за какво служи, беше почистил перфектно (почти) къщата преди връщането ни.
Предупреден е, че докато ни няма, може да обръща къщата и върху покрива, ако иска, но всичко трябва да е както аз съм го оставила, преди да се прибера....  Laughing 
А големия живя сам почти 8 години, преди да се събере с приятелката си...И той оживя, да не повярваш.А тя го "гледа и търпи" вече втора година...че и й харесва.
 Ама аз съм от лошите майки.

Скрит текст:
То и моите не ги знам какво точно правят, от години големият живее в чужбина (работи вече, преди учеше), а малкия си живее в София сам от миналата година (сега ще станат на 25 и 20) и са живи и здрави. Та не знам мацката какво толкова подскочи.Явно си мисли, че са ми под полата още. Smiley

# 736
  • при късмета
Аааа ма ха, вие свекърви ли сте или какво? Моя го няма 2 седмици и нямам търпение довечера да си го прибера. Не излагайте гилдията, моля ви

# 737
Аааа ма ха, вие свекърви ли сте или какво? Моя го няма 2 седмици и нямам търпение довечера да си го прибера. Не излагайте гилдията, моля ви

Ми не знам, ма ко, казва ли ти някой! Може и да съм станала, а може и да не съм. Наши приятели от ФБ разбраха, че синът им се е сгодил. Smiley Може и аз така Smiley

# 738
Аматьорки. Аз още не знам дори името на Майката на Хамстера.

# 739

Е, да, ти поне знаеш че съществува, пък ние ...  Mr. Green

# 740
Наистина ли?
Ти вярно си за тази тема, ама не да ти ръкопляскат, а те одумват снахите Simple Smile

# 741
Защо бе, Птиче? Виж каква съм деУикатна и ненатрапчива- самата тактичност.  Laughing

# 742
Аааа ма ха, вие свекърви ли сте или какво?
Скрит текст:
Моя го няма 2 седмици и нямам търпение довечера да си го прибера. Не излагайте гилдията, моля ви
Ами, още не съм...май.
Виж, като стана "истинска" свекърва, може и да изтрещея като останалите....   Laughing

# 743
  • София
"Моята" се оказа моя адашка; че и номера на обувките ни съвпада. После момчетата не избирали копия на майките си. Едип, Едип...

# 744
  • при късмета
То името не е много важно. Joy Ама вземи го научи, че представи си ѝ изпуснеш имения ден

Ами може ми да изтрещим като наистина станем свекърви. Само като гледаш темата и на какво държат свекървите, може и да сметнат, че сме изтрещели, ако вземеш, че послушаш някой свекървенски съвет

# 745
"Моята" се оказа моя адашка; че и номера на обувките ни съвпада. После момчетата не избирали копия на майките си. Едип, Едип...

Моята ми беше подарила пантофи с 3 номера по-малки и домашна дреха с 2 номера по-голяма. За нейно оправдание, беше ми преценила размерите на картинка, тъй като не ме беше виждала на живо. Домашната дреха си я нося, много е удобна, въпреки че идва леко гигантска, ама пантофите не можах.

# 746

Стига де, чак пък толкова... Как я назоваваш, когато стане дума за нея в разговор със сина ти? "Онази твойта"? "Лудата с хамстера"? Или се преструваш, че изобщо не съществува?

# 747

Моята ми беше подарила пантофи с 3 номера по-малки и домашна дреха с 2 номера по-голяма. За нейно оправдание, беше ми преценила размерите на картинка, тъй като не ме беше виждала на живо. Домашната дреха си я нося, много е удобна, въпреки че идва леко гигантска, ама пантофите не можах.

Еее, моята ми подари пантофи и пеньоар навремето, когато за първи път се видяхме. Simple Smile Ами, бяха ми по мярка, без да ме е виждала - явно още тогава сме се обичали без да се познавали Simple Smile

# 748
На мен това ми беше супер крийпи, да се извадят отнякъде дрехи и предмети, подготвени "за снахата".

# 749
Що пък да са извадени отнякъде, а не купени от магазина? Аз тогава дори не бях кандидат снаха, а просто гадже. Но понеже си бяхме сами в къщи, свекърите живееха на друго място и жената се притеснила, че няма с какво да ходя вътре.

Общи условия

Активация на акаунт