С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 325
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Аз друго не мога да разбера. Ако жената действително е толкова неприятна, кое налага да поддържате контакт с нея?
Ако аз не мога да понасям някого, няма значение дали свекърва или друг, никой по никакъв начин не може да ме убеди да му водя политики.
Но да мразя някого само защото носи титлата "свекърва", както Етт пространно е писала в свои предходни постове, за мен е тесногръдо, елеменарно и невъзпитано.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 09:53 от Likeadream

# 76
Likeadream - омразата е чувство, не е въпрос на възпитание. И представи си, хората мразят други хора ... пък не е много възвишено, някой да те плюе и храчи и ти от възпитание да го "обичаш".

А дърти жени, като ги удари някакъв заблуден хормон, да се държат, като майки на бебе е супер отблъскващо и гнусно.

# 77
А дърти жени, като ги удари някакъв заблуден хормон, да се държат, като майки на бебе е супер отблъскващо и гнусно.
Гнусно и идиотско е, да. Но ако човек е чел Етт и преди, е наясно, че при нея нещата винаги са били ОХ'АМАН. Тя е емоционална буря още преди да се сдобие със свекърва.

# 78
  • София
Глупаво е да се вярва на всяка по- ревнива и неуверена майка, че свекървата се опитва да го играе майка на внучето си.
Съвсем нормално е да му се радва, ама на пръсти се броят тези, дето ще тръгнат да го отглеждат с мерака на родилка.

Куп народ като роди едно дете и за второ не ще да помисли, ама сте убедени, че на свекървите това им е мечтата на живота- като вече не могат да раждат, да се изживяват като майки на внуците.

Не се заблуждавайте и не си скапвайте нервите с глупости, че щ еви трябват през пубертета на златното яйце. Peace

# 79
Ами, нормално, предрасъдъци, ама и те си имат някаква основа, за да съществуват.

absurT - не, няма да го отглежда. Но за сметка на това ще дава акъл и оценява отглеждането. Ще му вика "Как си маминото", ще се снима с него, няма да си мръдва дебелия задник за нищо, ще философства отгоре на нищо и така ... Ще го целува и мляска, със старческата си уста, от новородено още и просто ще се опита да поеме кормилото по отглеждането и възпитанието на бебето.

# 80
  • Варна
Е, Уишче, ако е така, значи си е за нейна сметка. Сама ще си вгорчава живота.

# 81
Тя е интересна смесица между много интелигентен човек и абсолютно емоционално неуравновесена личност, та поне няма да ѝ е скучно. Като цяло е симпатяга, но сега и хормоните още не са я пуснали и натягат допълнително нещата.

# 82
  • София
Ами, нормално, предрасъдъци, ама и те си имат някаква основа, за да съществуват.

absurT - не, няма да го отглежда. Но за сметка на това ще дава акъл и оценява отглеждането. Ще му вика "Как си маминото", ще се снима с него, няма да си мръдва дебелия задник за нищо, ще философства отгоре на нищо и така ... Ще го целува и мляска, със старческата си уста, от новородено още и просто ще се опита да поеме кормилото по отглеждането и възпитанието на бебето.

Че, акъл ще дава и другата баба- то, това е толкова ясно, че само много неуверен в себе си човек, ще се чувства неоценен и некадърен.
И уплашен да не му изземат функциите.

Що се отнася да "мляскането със старческата си уста", ти също старееш- докато се огледаш и ще си на мястото на свекърва си и на майка си.

И не че нещо, ама като възпиташ децата си на отвращение към по- възрастните, първо на теб ще ти го демонстрират.

# 83
Чета ли, чета последните страници, и не мога да не се питам...Аз ли съм сбъркана?В мен ли нещо не е наред?
Ама никакво желание нямам, първо, все още за внуци, второ-да гледам внуци, трето-да давам акъл за каквото и да било (хора на по 30 години, пък аз да акълясвам), и снимки не ща с мен, защото не качвам такива из нета, пък майките умират да си демонстрират живота на бебето....
Отсега си знам, че обвиненията към мен ще са "Тая все едно няма внуче, хич не й дреме за него!"....   Smiley
Само дето има огрооооомна разлика между това да ти пука за едно същество и да си на всяка тенджера капак.

# 84

Че, акъл ще дава и другата баба- то, това е толкова ясно, че само много неуверен в себе си човек, ще се чувства неоценен и некадърен.
И уплашен да не му изземат функциите.

Що се отнася да "мляскането със старческата си уста", ти също старееш- докато се огледаш и ще си на мястото на свекърва си и на майка си.

И не че нещо, ама като възпиташ децата си на отвращение към по- възрастните, първо на теб ще ти го демонстрират.

О, Невидимата заплаха 12ти епизод - ами нека го демонстрират! Ако критиката ме удари така, че ме избие на майчинство на дърти години, ще си е за отвращение.

И защо трябва неоценен и некадърен да се чувства някой, не допускаш, че просто може да дразни с дудненето и простотиите си. Че и уплашен пък чак. Погнусен е различно от уплашен. Може да им се иска да са уплашени хората, но едва ли, погнусата е резултата от подобни действия.

Дали ще остарея - Божа работа. Нито, като по-млада, нито сега, нито след това, ще се навирам да мляскам чуждо пеленаче. Има си някакви граници на човешката гнус. И целуването на бебе и допирането му до старческа кожа ги минава. 

# 85
Инстинкт е. Не се заричайте! Че има изключения, има, ама и това нищо не значи.

# 86
Всичко разбирам, ама това за старческата уста ми излиза извън рамките на нормалното. Свекървите ви да не са 100годишни  олигавени, без зъби маразматички, та толкоз ви е гнус от тях! А ако са, на каква ли възраст са ви мъжете! Шантава работа.

# 87
  • Най-красивата страна
Аз не съм стара ,но не целувам други деца освен моето собствено.
Дори и племенниците си не съм целувала,когато са били бебета,а съм ги гледала и двете.Смятам,че не е хигиенично да се целува бебе ,особено по лицето.
Моята свеки беше целунала дъщеря ми само веднъж,като беше бебе.Подразних се,защото свеки беше с червило и направих забележка.Не се повтори,но свеки беше сърдита...

# 88
  • Варна
И аз не целувам други деца, само прегръщам, но рядко. Племенника само по бузата, аи той е вече голям. Като бебе - не. Не съм много по тия неща. Целувам си само моето дете 😁 там нямам спирка.

# 89
Ние дОма сме прости плебеи и щерката я целуваме, мачкаме и гушкаме всички. Че даже и свекървата в тва число.
Опазил ме Бог да говоря, че ме е гнус от жената, която е родила мъжа ми. Сори, не е нормално за мен.

Общи условия

Активация на акаунт