С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 378
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хи, в такива тавички си правя пица само за мен.
Ако някой ми конструира баница с тия размери, няма да ми се опъне. Simple Smile

# 556
Ама тя, свеки, сигурно в малкото  бурканче е донесла супа за своето си  дете. НЕ  за вашите. Smiling Imp

# 557
Хахаха Simple Smile

# 558
  • София
Бях изпуснала доста, но наваксах по темите на Уиш - писах в Гугъл "хамстер тризонет" и предната тема веднага изскочи.
Скрит текст:
Аз също съм бягала като попарена котка от запознанства с родители, мъжете обикновено не държат, но имах И такъв случай. Бяха готови да си ни отглеждат у тях, само да се оженим, на ръце щяха да ни носят, един син....абе идилия, но не и за мен. Дори стана дума да се запознавали с нашите, да видят че не са лоши хора  Joy И Господ ми докара сегашните ми свекъри, които не оценяват никого и само дебнат кого да подиграват и обсъждат, особено ако е над тяхното ниво.
Всъщност аз направих нещо подобно с ММ, но си имах причина - баща му и аз сме полуадаши и ИД е един. Ама баща му щял да си празнува, ама печеното агне (сякаш 20+ години не е ял агнешко). Кротко възразих и той излезе с мен, свеки коментираше впоследствие "като излезе с нея на ИД на баща си, си помислих, че работата е сериозна". След като я опознах, съм сигурна, че е бучала, сякаш ще свърши света.
Но не са ме канили, де, то ние бяхме пресни гаджета на 4-5 месеца и ако не бях забременяла по-късно... не се знае

# 559
Това ИД поне минута се чудих какво друго освен Ислямска държава може да бъде. Joy

# 560
  • София
Извинявам се, по аналогия с РД обикновено пиша ИД по форумите.

# 561
 Joy Егати! Верно в Гугъл се подвизава "хамстер тризонет". Обаче да знаете, любовта е победила и родителите на хамстера от вчера пак са заедно. Значи, ще има материал за темата.  Mr. Green

# 562
Събрали са се заради хамстера.За да заздравят връзката, ще купят още един...Така връзката ще е бетон и никакви тигани не ще ги разделят...

# 563
  • Пловдив
Време е да минат на по-високо ниво, да си купят морско прасе!

# 564
И да се пробват да ми го оставят да го гледам.

# 565
  • София
И да се пробват да ми го оставят да го гледам.
Поне за седмица Grinning докато са на море, пък ти може да размислиш и вземайки мишлето да им дадеш сестричката Grinning

# 566
След поредното ѝ шопингуване, все по-изгодна ми се струва размяната.

# 567
Свинчетата по 7-9 години живеят, а до тогава и малки теленца могат да се птъкнат и, току виж, Уиш, перманентно се е обзавела със свинч.

# 568
Пепел ти на клавиатурата, Даун!

# 569
  • София
Друга тема ме подсети за нещо, което написах там и копирам. Случката е моя, абсолютно истинска, предавам това, което ми разказаха, не мога да твърдя кой крив и кой прав.

Преди месец възрастна жена ме помоли да й помогна да слезе от автобуса, предложих да я заведа до блока й, защото е трудно подвижна. Разстояние под 5 минути за мен го вървяхме поне 15 и ми разказа, че синът й починал на 49  Sick от инфаркт. Имала жилище в Лозенец и го напуснала - оставила там снахата и 2 внуци, макар по документи да е нейно. И сега снахата я притискала да й прехвърли жилището. Попитах дали й помагат с нещо - познайте...
Черешката на тортата -  живее в гарсониера в най-циганския от циганските блокове в Дружба 1 - каза, че това намерила навремето за разполагаемите средства. Впрочем, на входа я поеха нейни съседки, които поне на вид не бяха циганки, може там да има общински жилища.
 Не съм от разпитващите, тя сама ми се изповяда, дори не сме се запознавали. Но успях за краткото време да се изкажа доста крайно, като все пак обясних, че разбирам как скръбта за детето й я е направила пасивна, но че не бива така.

Общи условия

Активация на акаунт