Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Поръчах от Елинор тестер ще споделя и аз като получа пратката. Доверявам се на положителните мнения тук😊

# 436
Някой друг с поръчка на тестер от Елинор има ли впечатления?
Валери по-нагоре писа, че от тестер на НР (Нарцисо Родригез) е пръскано, нямал е празен ход, ще се радвам и други да споделят.

# 437
 Аз чакам моите в началото на Декември, но нямам никакво съмнение в Елинор. Ще дам отзив Peace

# 438
  • София
Валери по-нагоре писа, че от тестер на НР (Нарцисо Родригез) е пръскано, нямал е празен ход, ще се радвам и други да споделят.

На мен веднъж ми звъняха при поръчка на тестер от Елинор, да питат дали може да проверят дали пръска нормално, затова може да няма празен ход.

# 439
Някой пазарувал ли е от www.parfumite.eu ?
За съжаление само там намирам парфюма, който искам да купя. От тези сайтове, които са на първата страница на темата, го няма в нито един. Има го и в емаг, но там цената е 50лв нагоре... Disappointed Relieved

# 440
  • Пловдив
Някой пазарувал ли е от www.parfumite.eu ?
За съжаление само там намирам парфюма, който искам да купя. От тези сайтове, които са на първата страница на темата, го няма в нито един. Има го и в емаг, но там цената е 50лв нагоре... Disappointed Relieved
Аз поръчах скоро от тях два парфюма, за единия ме помолиха да изчакам два дена и като пристигнаха всичко беше наред имаше фактура и касова бележка, останах много доволна❣

# 441
Получих 2 тестера от Елинор. Единият имаме празен ход, другият не. Вторият беше със смачкана кутия, и двата бяха без найлон че отгоре. Двата аромата са ми познати, отговарят си. А, имам и 2 мостри, подарък, Simple Smile))

# 442
Аз пък да Ви се оплача. От всички Вас. Добре само си Ви четях и си кротувах, ама взехте да ми действате. Скоро се сдобих с Пантерата на Картие и вчера си поръчах Ванила Екстази. А не съм натрупала пари за харчене.
Всички поръчки от Елинор досега са ми идвали с мострички.
От Нотино тестер на Ели Сааб Си беше Ок  и само нямаше фолио на кутията. Иначе си имаше капачка.

# 443
  • Sofia
Никога не съм  виждала тестер с целофан.

# 444
Исках да кажа, че имаше капачка и цялото съдържание.

# 445

На мен веднъж ми звъняха при поръчка на тестер от Елинор, да питат дали може да проверят дали пръска нормално, затова може да няма празен ход.

май в предишната тема бях писала - при поръчка на тестер на монтал се обадиха и казаха, че наличният им тестер е ползван, искам ли да изчакам да получат нов от чужбина, за да ми го пратят - изчаках
при монталите не се вижда колко е пълен флакона и съм доволна, че бяха коректни и не ми пратиха нещо, което можеше да със съдържание на половина
да, не ми е приятно, ако по принцип не усетя празния ход, но никога не съм правила проблем, ако течността е била видимо до горе

# 446
Благодаря на всички за полезните мнения. Не съм поръчвала досега от Елинор и затова не знам как работят, а съм набелязала 3-4 тестера. Ще се престраша и ще стрелям, някои цени са нахално ниски. Simple Smile

# 447
Аз също чакам тестер от Елинор...ще докладвам като пристигне.
Дано всичко е наред...че ми е за първи път от този сайт..😊

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 11:07 от teta75

# 448
  • София
Аз пък да Ви се оплача. От всички Вас. Добре само си Ви четях и си кротувах, ама взехте да ми действате. Скоро се сдобих с Пантерата на Картие и вчера си поръчах Ванила Екстази. А не съм натрупала пари за харчене.
Всички поръчки от Елинор досега са ми идвали с мострички.
От Нотино тестер на Ели Сааб Си беше Ок  и само нямаше фолио на кутията. Иначе си имаше капачка.
Деси, ще драснеш ли два реда като пробваш Екстази-то? Моето от Елинор дойде преди седмица..и все още не усещам ванилия. Знам, че парфюмите се развиват различно на различните кожи, но все пак ми е любопитно Simple Smile Така се надявах това е моята ванилия, вече от години си търся.

# 449
Спомняте ли си на Елинор кога им бяха промоциите миналата година? Знам, че имаше някаква голяма, когато наистина имаха по 30-40-50% намаление. Има един изгоден парфюм, който обаче ми е от лятната селекция, и се чудя дали още сега да се охарчвам или да го отложа за малко.

Общи условия

Активация на акаунт