Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 128
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз съм за нощния Трезор.

# 421
На какво мирише той?

# 422
  • София
Честити нови придобивки на всички Smiley
Valeri Cirilov - Нарцисото  с капачка ли е?
Не, за съжаление. А и май е пръскано от него, нямаше празен ход пулверизатора. Жалко, че бутилката е боядисана и не се вижда съдържанието, здраве да е - поне вече се сдобих с парфюма, от доста време се канех. Simple Smile
Я не се къхари за нищо - страхотен ти е парфюма! С кеф да го ползваш!
Виж някой път и последната му версия - Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau de Parfum - за мен е чудесна Simple Smile

# 423
Помагайте-от сутринта се чудя. ЛВЕБ или нощния трезор и не мога да реша😭😭😭
Естествено, че Midnight Rose..., ако това имаш предвид под нощен. Любим мой аромат,  доста загадъчен и нежен.

# 424
  • София
Tresor la nuit и Midnight rose са различни парфюми на Ланком.

# 425
  • Бургас
Помагайте-от сутринта се чудя. ЛВЕБ или нощния трезор и не мога да реша😭😭😭
Естествено, че Midnight Rose..., ако това имаш предвид под нощен. Любим мой аромат,  доста загадъчен и нежен.
Според мен и двата,като повече клоня лично аз към Ла Ви,защото ми е по-голяма тръпка.За мен Ланком нямат лош парфюм,Среднощната роза е съвсем различен аромат.

# 426
  • у нас
La nut имам предвид. Стоя над кошницата, а тя 205лв, няма лошо ама и други подаръци ще трябва да купувам, а те до тук са само за мен
🤭

# 427
Еми единия го дай на мъжо да ти го подари...хем ще го улесниш 😃

# 428
И двата парфюма са хубави, ако сте по-игрива, закачлива, обичате да предизвиквате – изберете LA VIE EST BELLE.
Ако сте по-романтична, загадъчна, женствена, дълбока и искате нещо мега сладко – La Nuit Tresor Lancome. Наричат го гледам захаросана баба и коледа в бутилка.Simple Smile

# 429
Не, за съжаление. А и май е пръскано от него, нямаше празен ход пулверизатора. Жалко, че бутилката е боядисана и не се вижда съдържанието, здраве да е - поне вече се сдобих с парфюма, от доста време се канех. Simple Smile
Виж някой път и последната му версия - Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau de Parfum - за мен е чудесна Simple Smile
Благодаря, ще си го ползвам с голям кеф, определено ми е от любимите аромати. Simple Smile
Колебаех се за синия Нарсисо, но бил доста нетраен, все пак ако ми попадне някъде ще го тествам.

bubanka, благодаря за съвета, но боята е толкова плътна, че дори срещу лампа нищо не прозира.

# 430
  • Варна
Благодаря, ще си го ползвам с голям кеф, определено ми е от любимите аромати. Simple Smile
Колебаех се за синия Нарсисо, но бил доста нетраен, все пак ако ми попадне някъде ще го тествам.

bubanka, благодаря за съвета, но боята е толкова плътна, че дори срещу лампа нищо не прозира.
Пробвай да го насочиш срещу слънцето (ако има такова) и да се опиташ да погледнеш през него. Пиши, ако има успех Simple Smile Честито и от мен за покупките!

# 431
  • у нас
Поръчах от елинор, да не остана назад. Отказах се от la nuitи си поръчах. ЛВЕБ и Trussardi Donna. Сега чакам
🙂

# 432
  • Пловдив
И според мен ЛВЕБ е по-добрият избор.

Сега се загледах в цените в Parfimo - някои неща са увеличени много. Преди 3 дни поръчах комплект на Narciso Rodriguez  за 82лв. Сега същият комплект е 120лв и за Черния петък е намален на 102лв.

# 433
И според мен ЛВЕБ е по-добрият избор.

Сега се загледах в цените в Parfimo - някои неща са увеличени много. Преди 3 дни поръчах комплект на Narciso Rodriguez  за 82лв. Сега същият комплект е 120лв и за Черния петък е намален на 102лв.

Изобщо, Парфимо се изложиха този черен петък. Дано да не са се подлъгали много хора.

# 434
Аз съм за нощния Трезор.

И аз съм за него определено! Wink

Общи условия

Активация на акаунт