Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 139
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Пфу, поръчах онзи ден от Парфимо, че цената ми се стори много изгодна, и днес същия в Елинор за още 10лв по-малко. Grinning Нищо де, здраве да е, пак не е лоша цената.

# 406
  • София-Младост
Разкодирай моля те за лаиците:)
Вчера поръчах от Елинор, по-късно ми се обадиха за потвърждение...попитаха видяла ли съм срока(30.11.). Попитах дали има вероятност за по-ранно получаване...имам предвид 1-2 дни, не утре разбира се. Отговорът беше че днес или вчера ще правят поръчка и се надяват да няма проблем, защото предишната се била забавила.

На въпроса...Ferre и 1881, мога да ги купувам и пак и пак...само дето първия го спряха преди години

# 407
Ланком - ла виве е бел е абревиатурата вероятно...ЛВЕБ

# 408
  • Бургас
Трябва да взема парфюм за момиче, което харесва Трезора на Ланком, но ми идва малко скъп, като за подарък.
Дайте идея за нещо адекватно като аромат и по-евтино като цена.

Класическият Трезор ли харесва? Ако е той в Елинор е 72лв за 30-ка,а 100-цата е 100лв,което е много,много добре.Според мен недей да търсиш заместители,а и купи направо Ланкома,ще я зарадваш много повярвай ми.Да,Ла Ви Е Бел е разкодирано:stuck_out_tongue_winking_eye: аз го гръмнах вече,няма какво да го бавя.Heart Eyes

# 409
Получих си поръчката от Елинор , очаквах я следващата седмица понеделник-вторник , но са подранили Simple Smile Тестер Еклат на ланвин и парфюм Гес . Доволна съм Simple Smile

# 410
И моята поръчка от Елинор пристигна - всичко изглежда наред, дори имам две мостри.

# 411
Пфу, поръчах онзи ден от Парфимо, че цената ми се стори много изгодна, и днес същия в Елинор за още 10лв по-малко. Grinning Нищо де, здраве да е, пак не е лоша цената.

Хаха, и аз така с една Мансера, обаче не я поръчах вчера, реших да изчакам да видя какво ще се случи с цените днес. И какво да видя? В Парфимо цената стана по-висока от вчерашната, а в Елинор е станала с 20 лв по-ниска. Е ми, печели Елинор, браво на хората.

# 412
И вчера е била толкова цената в Елинор, просто намалението се генерираше след въвеждането на код, а сега направо в сайта е отразено.

# 413
  • София
Привет на всички! В търсене на мандрагората на Аник Гутал, попаднах на това
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-annick-goutal-mandra … earch-Action=view
Поръчвали ли сте на тази марка от емаг, знаете ли от къде се доставят продуктите? Thinking
За сега имам опит само с нотино, но там няма това, което търся в момента.

# 414
  • София
Честити нови придобивки на всички Smiley
Valeri Cirilov - Нарцисото  с капачка ли е?

# 415
И вчера е била толкова цената в Елинор, просто намалението се генерираше след въвеждането на код, а сега направо в сайта е отразено.

Парфюмите, които аз поръчах от Елинор, са с повече от 20% намаление, други пък са с по 50%. Различно е.

# 416
Честити нови придобивки на всички Smiley
Valeri Cirilov - Нарцисото  с капачка ли е?
Не, за съжаление. А и май е пръскано от него, нямаше празен ход пулверизатора. Жалко, че бутилката е боядисана и не се вижда съдържанието, здраве да е - поне вече се сдобих с парфюма, от доста време се канех. Simple Smile

# 417
  • у нас
Помагайте-от сутринта се чудя. ЛВЕБ или нощния трезор и не мога да реша😭😭😭

# 418
Жалко, че бутилката е боядисана и не се вижда съдържанието, здраве да е - поне вече се сдобих с парфюма, от доста време се канех. Simple Smile

количеството в непрозрачна бутилка обикновено се вижда, ако е насочена силна светлина към нея /при тенекиените монтали например не се получава/ - задръж бутилката срещу някоя крушка с протегната нагоре ръка

# 419
Помагайте-от сутринта се чудя. ЛВЕБ или нощния трезор и не мога да реша😭😭😭

И двата не може ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт