Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 131
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Според мен няма да се повтори тази огромна промоция. Това беше във връзка с пускането на сайта. А и сега цените им още са много ниски в сравнение с останалите онлайн магазини за парфюми. Което е пак в тази връзка – с цел налагане на пазара. Simple Smile Така че пазарувайте сега, докато са в началото и държат ниски цени, после няма как да не се появи и повишаване.

# 451
  • на село
Деси, ще драснеш ли два реда като пробваш Екстази-то? Моето от Елинор дойде преди седмица..и все още не усещам ванилия. Знам, че парфюмите се развиват различно на различните кожи, но все пак ми е любопитно Simple Smile Така се надявах това е моята ванилия, вече от години си търся.
Вземи си Ванила Абсолю.
Или https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection- … Vanille-6463.html

# 452
Спомняте ли си на Елинор кога им бяха промоциите миналата година? Знам, че имаше някаква голяма, когато наистина имаха по 30-40-50% намаление. Има един изгоден парфюм, който обаче ми е от лятната селекция, и се чудя дали още сега да се охарчвам или да го отложа за малко.

Аз поръчах тогава, по памет, мисля,че беше април месец, около Великден.

# 453
Много моля някой наясно за коментар: Във фейса циркулират от известно време страници за поръчка на ТЕСТЕРИ (уж оригинални, уж от Англия), цените ги дават ОТ 60 лв. нагоре. Нарочно писахме няколко човека (жена ми, аз и още 2-ма колеги), всеки си отправи запитване за различен парфюм. Запитването става на лично съобщение по месинджър като питаш за наличност, цената на парфюма (тестера) и т.н. На всеки предложиха различни цени, т.е. не на всички са писали цена 60 лв. примерно, както е по сайтовете, където предлагат ментета (всички артикули по 30 лв. да речем), но пак... адски много са ми съмнителни. Ще публикувам двата линка на страниците, които предлагат въпросните тестери, вътре като кликнете има и много снимки на кутиите, на самите шишета... мога ли да помоля някой с по-опитно око да хвърли поглед и да коментира може ли да им се има доверие или са мошеници:

1) https://www.facebook.com/NNH-sunglasses-230111124397230/?__tn__= … ef=nf&__xts__
  • =68.ARD1azvdymTDSOtLJWfhPifZKWCv_RHK0o-GWTnquBHT9vqlOk0WV58wbX6RIvva7NauRWBpHWFJBmbnFfG1Xnb48dQVxuBiJpnoPHyzyE2DE8baFLotVCyHfh_IWdpvRcBmLkam-lppbm9CVbqqza6NeA-r5Rl_wAR8JJG8xNfEJQfnUewoVLqIj_DQteUOO5YNiCNbv0FVCJQEjVvMmwspoQ

2) https://www.facebook.com/Online-%D1%81%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-% … 45184796/?__xts__
  • =68.ARCZveTOEyLztdTBEujWHTf3YUPGHGk5Q3deVxWMhkJLaS4E5E1m6Yj0npsF-0B6I1ocfx29OUp5Cm_vJ_fPfgMuQgwDMFhwcVimtN637iMm7uF1yvSOX58EAbGTBDDxBemwd5ptx3K_BvqU2wPVckOeAKTCwEq6suLaDV9D4PNlugbFpF5BDpakOhenXVNt1_w86oi6IV5SO2ac6IDjypPmfA&__tn__=k*F&tn-str=k*F

# 454
Защо се занимавате с глупости като има вече доказали се сайтове с тестери на съвсем прилични цени.
Няма контакти, няма фирма, няма "лице", всичко изглежда долнопробно, анонимно и менташко. Наистина не спирам да се удивявам как хората сами си причиняват подобни неща. И каква им е на тях офертата да внасят оттам (където обикновено оригиналните парфюми са по-скъпи) продукти и тук да ги продават евтино. Търговията си има логика също.

Не бих си купила никога нищо от подобни анонимни страници с чатове, без сайт, без официална информация и условия за търговия.

# 455
Не бих си купила никога нищо от подобни анонимни страници с чатове, бе сайт, без официална информация и условия за търговия.
Аз също никога.

# 456
Ясно, както и предположих. Мен също много ме усъмниха, единствено защото посочват различни цени, а не еднакви за всички парфюми... ето това можеше да ме подхлъзне евентуално. Именно затова исках да питам тук, за да съм сигурен напълно.

# 457
  • Варна
. И каква им е на тях офертата да внасят оттам (където обикновено оригиналните парфюми са по-скъпи) продукти и тук да ги продават евтино. Търговията си има логика също.
Кой е казал, че ги внасят от там, откъдето твърдят Wink

# 458
Никога не съм  виждала тестер с целофан.

И аз не бях, а съм поръчвала и имам много тестери. Единственият, който дойде И с капачка, че И с целофан дори беше на Elie Saab L 'eau Couture. Animal Smile Cat

# 459
Таис, с удоволствие.

# 460
И аз днес поръчах 3 тестера от Елинор. По Великден бях поръчала пак 1. С него всичко беше ОК (е без капачка е, в бяла кутия, за целофан и празен първи ход нямам спомен). Надявам се и сега всичко да е ОК.

# 461
Нали някой постна сайт за проверка на сайтове...ползвайте него за проверка.

# 462
Нали някой постна сайт за проверка на сайтове...ползвайте него за проверка.
Не е гаранция, Тете. Кодове пък, най-лесно се имитират /коментирано е много пъти в парфюмните теми/.  Confused

# 463
И аз днес поръчах 3 тестера от Елинор. По Великден бях поръчала пак 1. С него всичко беше ОК (е без капачка е, в бяла кутия, за целофан и празен първи ход нямам спомен). Надявам се и сега всичко да е ОК.

А дали е безопасно според вас, дами, да се поръча Coco Mademoiselle от Elinor /като се има предвид, че Шанел е една от най-имитираните марки/. Много искам да си взема, но не смея...  Thinking

# 464
  • София
Аз имам Allure оттам и е ок.

Общи условия

Активация на акаунт