Той спа с друга

• 18 671
  • 256
  •   1
Отговори
# 150
Вземала ги е под натиск и не в нормално емоционално състояние. Всеки може да бъде побутнат да вземе уж съзнателно решение.

# 151
А има ли значение по какъв начин е взела това решение, след като година по-късно е щастлива с този мъж и се чувства добре с него? При нея в момента проблема е егото, а не нещо, което е направил, когато вече са в официална връзка. Момичето ясно обясни, че връзката им се развива добре. Защо трябва да ровичка в миналото?

п.п. Авторката - на колко години е приятеля ти в крайна сметка? Кажи ни, за да ни стане ясно колко точно по-възрастен е той от теб. Че така написано диапазона е доста голям

# 152
Еми нейната грешка е, че е взела решение "Да бъде с него" Joy

Но колкото и да дебатираме, за мен не е читаво поведение - О, мило, докато те чаках забърсах една много готина бройка, но много съжалявам и си те обичкам само теб. И не става дума за изневярата - повтарям пак, а за модела на поведение.

Ама са си лика-прилика с авторката, то е ясно.

Лейди Дювал - и преди писах - да си седи в райската връзка и да не си спомня за този случай, вече е влязла в тая връзка. На мен ми е интересна не само възрастовата разлика каква е, но и дали няма някакви нови забежки или поне чатове мъжът. Авторката обаче не се явява вече няколко страници.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 15:58 от Си*

# 153
Някакъв стремеж да се изяват като много търсени,
А аз останах с впечатление, че авторката се стреми да изглежда 'жена с избор'.
Лика-прилика са си.

# 154
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ти си свободна.Някой си също...заигравате се там, сваляте се...ама нищо не е сериозно.Той "Искам да сме заедно!", ти "Ама аз не знам дали искам....има време, искам да помисля!".
Заминаваш на почивка за три дни, там срещаш "великолепен екземпляр" и преспивате.
Като се връщаш, с твоя "ухажор" най-накрая се сгаджосвате.
Е, ти ще бързаш ли да му изпееш "Ауу, ама виж, докато бях еди къде си, се изчуках е един...!Ама страшно съжалявам, да знаеш....нали съм глупачка."
И след като не сте били във връзка, защо би била "честна" за това, с кого си спала преди него?Особено ако изобщо не те е питал?

Всъщност бих казала. Обичам да съм начисто, а не след години да изскочи зайче отнякъде.
Скрит текст:
Примерът ти не е съвсем коректен, ситуацията е следната - аз на тоя хубавец месеци му ходя по свирката и му се умилквам, а той ми се фръцка, охка, чуди, срокове ми дава да си мислел, аз само му чакам благоволението да ме удостои с присъствието си... На почивка преспивам с някакъв екземпляр, а като се върна моят човек се е намислил най-сетне и ми съобщава, че е преценил, че съм достойна за него. Да, ще кажа, че съм спала с друг, а той да си взема решение. Не обичам изненади в гръб, признавам си наред и после никой не може да ме пипне.
Ама какво зайче....вие не сте двойка все още.
То по твоята логика, трябва на всяко гадже да се изповядваш за всички предишни, с които си спала, че като/ако някое "зайче" им каже, да не се учудят що не си девствена.
А по твоята логика, премълчаното не се е случило. Щото спал - спал, ама проблемът е в казването, а не в секса, нали така? То и за изневярата е същото бе. Твоят мъж ти кръшка - щом не знаеш, значи няма проблем.
Ама какви изневери те гонят тебе...те дори не са били гаджета, като е станало, да не говорим, че той си е опичал работата и с нея, и с виртуалната маНдама.
Не е като да й е кръшнал сега, когато вече се водят двойка....
Хич не ми дреме с кого моя мъж е спал, ПРЕДИ да му стана гадже/съпруга.
И аз не съм стояла монахиня, преди да го срещна и да го сваля, нали?   Smiley

# 155
Ама какви изневери те гонят тебе...те дори не са били гаджета, като е станало,
Именно де, тогава какво се тръшка момата, че той бил спал с друга? Реакцията й е, все едно й е изневерил. А тя точно в оня момент дори не е била сигурна иска ли го, не го ли ще.

# 156
Да, ама той много я искал. Е, и някаква друга.

# 157
Абе извинявай, ама човек, който във фазат на ухажване вместо да ти праща поеми, търси коври - това е някакъв безпрецедентен боклук, за какво ти е...съответно за какво ти е мъж, който пробва тук и там ако мине, вместо да ухажва с идея и плам, защото е решил, че дадена жена е уникална. Ако не мисли, че си уникална, за какво ти е да те тормози?

# 158
Абе извинявай, ама човек, който във фазат на ухажване вместо да ти праща поеми, търси коври - това е някакъв безпрецедентен боклук, за какво ти е...съответно за какво ти е мъж, който пробва тук и там ако мине, вместо да ухажва с идея и плам, защото е решил, че дадена жена е уникална. Ако не мисли, че си уникална, за какво ти е да те тормози?
Сирено, виж ко хубу си лафим за глупости тука!      pletka
Ти що разваляш седенката?       Crossing Arms
Няма изневяра тука  и освен това всяка булка си мечтае, докато я свалят, да свалят и поне още една, може и повече, па докато тя мъдрува дали да го или да не го, даже и ще го изпратят при другата да не остане недолюлян. И ти ми идваш тука да разваляш принципите на сопаля народ!   Crossing Arms  

# 159
Най-удачно е и тя да омачка с друг чаршафите и да му сервира информацията на закуска.

# 160
ухажва с идея и плам, защото е решил, че дадена жена е уникална
Такова лапешко мнение от тебе не очаквах Simple Smile
Тя авторката голяма уникалница, сетила се след н месеца, че той май й бил изневерил, преди още да се загаджат.
Как пък не ви мина през ума, че е решил да й сподели, понеже я вижда как се прави на интересна и е очаквал принцесата да го освободи с въздишка на облекчение. Пък тя взела, че му се навила. Е, при положение, че голЕмата любов най-накрая е решила да го удостои със споделеност, кой мъж ще избере някаква нова и пак несигурна жена?

# 161
Ей сега ще долети Авторката да ви се скара как тъй принизявате тяхната голяма вълшебна лИбоФФ.

# 162
Сирено, виж ко хубу си лафим за глупости тука!      pletka
Ти що разваляш седенката?       Crossing Arms
Няма изневяра тука  и освен това всяка булка си мечтае, докато я свалят, да свалят и поне още една, може и повече, па докато тя мъдрува дали да го или да не го, даже и ще го изпратят при другата да не остане недолюлян. И ти ми идваш тука да разваляш принципите на сопаля народ!   Crossing Arms  

Тя накрая булката може да се кефи, че е спечелила оспорваното състезание за титлата:) той направо ги кара с полуфинал и финал:)

Що да ми е лапешко мнението? Има обиграни мъже-циници, за които жените са все еднакви. Има и такива, които виждат някоя и решават, че е уникална. По-приятно е такъв вид общуване. Пък нека е детско мнение - предпочитам детско пред цинично. И мъже-циници следва да се избягват. По-добре да те сложи на пиедестал, отколкото да те държи на нокти.

# 163
Големи спорове, ама ако темата е истинска, авторката няма никакъв шанс за нормална връзка с този или който и да е друг, с такъв вид заболяване.

# 164
Що да ми е лапешко мнението? Има обиграни мъже-циници, за които жените са все еднакви. Има и такива, които виждат някоя и решават, че е уникална. По-приятно е такъв вид общуване. Пък нека е детско мнение - предпочитам детско пред цинично. И мъже-циници следва да се избягват. По-добре да те сложи на пиедестал, отколкото да те държи на нокти.
Съгласна съм с това за ноктите и пиедестала, но в случая аз поне виждам авторката като клиширана драма куин с голямо самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт