Той спа с друга

• 18 666
  • 256
  •   1
Отговори
# 165
Ами като гледам каква е дейтинг средата, то голямото самочувствие може да е ценен защитен механизъм. И да, драма си е.

# 166
Големи спорове, ама ако темата е истинска, авторката няма никакъв шанс за нормална връзка с този или който и да е друг, с такъв вид заболяване.
Не знам за какво заболяване говорите, но ми се струва крайно непочтено това, което мъжът е направил. Не говоря за преспиването с друга жена, а за това, че го е споделил. И уж влюбен в едната, пък забърсал другата, аре бегай...
Унизително, да не говорим за началото на връзка. Има за какво да се терзае авторката.

# 167
Големи спорове, ама ако темата е истинска, авторката няма никакъв шанс за нормална връзка с този или който и да е друг, с такъв вид заболяване.
Не знам за какво заболяване говорите, но ми се струва крайно непочтено това, което мъжът е направил. Не говоря за преспиването с друга жена, а за това, че го е споделил. И уж влюбен в едната, пък забърсал другата, аре бегай...
Унизително, да не говорим за началото на връзка. Има за какво да се терзае авторката.

Е тя информиан избор е направила, така че да се сърди на себе си. Сетила се сега да се тръшка след толкова време.
Чудно защо не се появява в темата, засякох преди малко пита за безглутенова торта във Враца.. Обаче да си види темичката - цък.

# 168

Е тя информиан избор е направила, така че да се сърди на себе си. Сетила се сега да се тръшка след толкова време.
Чудно защо не се появява в темата, засякох преди малко пита за безглутенова торта във Враца.. Обаче да си види темичката - цък.

Може би не се появявам защото ми е омръзнало от злобни и подигравателни коментари?

# 169

Може би не се появявам защото ми е омръзнало от злобни и подигравателни коментари?

В такъв случай, пиши на модератор да я заключи.

# 170
А помогна ли ти темата, Кайахна?

# 171
Много снежинки се навъдиха - всичко, което не е бравосване и ръкопляскане, е злобно и подигравателно.
Поне хубаво си поприказвахме какви очаквания имаме към миналото на мъжете Grinning

# 172
В такъв случай като те зареже и мине на следващото по-младо, ще имаш едно наум и няма да пускаш тема. Wink

# 173
Извинявай, но ако наистина някой харесва една жена, заради личността й, и има капка кавалерство, 5 месеца нищо не са да не си го вре по коврите. То това си е точно изчаквателен период, защото иначе на практика спиш с непознат. За няколко месеца - да го видиш и да се прояви. Ми разбира се, че момичето ще мисли и ще избира, че и ще се фръцка - това си е грижа за себе си, самоуважение. Няма да сваля гащите под строй и по устав на четвъртата среща.

Ами да, голяма работа е - демонстрация, че е кофти човек. Не, това не е човещинка и жените не са длъжни да дават секс, за да не избяга някой златен. Ако е толкова хубав и смислен човек, ще чака 6 месеца. Само боклуците не могат да издържат, без да си го завират по други.
Най-тъпото изказване на света,е че жените "давали" секс.Ако Вие давате секс,не го преписвайте на всички жени! Какво означава това,че не ми е ясно? Много тъпо,многооо! Секса не се дава,освен от курвите на моста срещу заплащане! Това Ви изказване говори достатъчно красноречиво за вашата сексуалност,горкият Ви мъж.  Давам телефонният си номер,секса го правя за кеф-моят и на партньора ми.

# 174

Да, помогна ми да осъзная че не съм напълно права в това да го обвинявам , но не ми харесаха подигравателните шегички на някои от дамите.

# 175

Да, помогна ми да осъзная че не съм напълно права в това да го обвинявам , но не ми харесаха подигравателните шегички на някои от дамите.

Благодаря за отговора. Аз също бях доста иронична, защото изборът ти след неговата "изповед" не ми харесва, но животът си е твой. Нямам представа в какво точно си го обвинявала, но много жени след подобни ревове и споделяния не на място за свалки, биха забравили любовника.
Ти не поясни той САМ ли отвори тази тема или ти го притисна да си "признава" как е прекарал времето докато ти си мислиш искаш или не да си с него?

# 176

Благодаря за отговора. Аз също бях доста иронична, защото изборът ти след неговата "изповед" не ми харесва, но животът си е твой. Нямам представа в какво точно си го обвинявала, но много жени след подобни ревове и споделяния не на място за свалки, биха забравили любовника.
Ти не поясни той САМ ли отвори тази тема или ти го притисна да си "признава" как е прекарал времето докато ти си мислиш искаш или не да си с него?

Не съм повдигнала аз въпроса, след като се върна си говорихме общи теми. Известно време преди да замине ми беше споделил че отдавна не е правил секс , и когато се върна аз се канех да му разкажа колко ми е липсвал и как не го търсих за да не го притискам, но той каза и цитирам ''Най - накрая се случи във Варна, доста добре ми се отрази'' след това останах безмълвна. Спрях да му отговарям на обаждания , съобщения... по-късно му разказах колко е глупаво да твърдиш че си влюбен в един и в същото време да идеш да изчукаш някаква самотница е така за кеф.

# 177
Няма да се учудя ако повечето жени които участваха в темата ми в момента ме мислят за невероятна идиотка, осъзнах че нямам право да го обвинявам защото ние така или иначе по онова време не сме имали връзка, но се смятам за абсолютно права за това че не е морално да си влюбен ''до уши'' в един и да си легнеш с друг. Знам че мъжете имат различна природа от жените, но не пречи да изчака да види дали ще се получи с мен, ако не- тогава да заминава да го слага на която си иска, секс има винаги и навсякъде.

# 178
И все пак той на колко години е?

# 179
И все пак той на колко години е?

На 31

Общи условия

Активация на акаунт