Той спа с друга

• 18 661
  • 256
  •   1
Отговори
# 180
Намери си един на 45, да не ти върти номера.

# 181
Не искам да те съдя, не съм на твое място, но самата ти щом пускаш такава тема е ясно, че не си напълно удовлетворена от този човек. Не мога да си представя, че някой с такова инфантилно поведение, след това ще е мил, любящ и закрилящ. На 31 години с реакции като на 15 при пръв секс, не знам.
Както и да е, желая ти много щастие! И дано се подобриш и здравословно, това е най-важното, успех от мен!

# 182
Най-тъпото изказване на света,е че жените "давали" секс.Ако Вие давате секс,не го преписвайте на всички жени! Какво означава това,че не ми е ясно? Много тъпо,многооо! Секса не се дава,освен от курвите на моста срещу заплащане! Това Ви изказване говори достатъчно красноречиво за вашата сексуалност,горкият Ви мъж.  Давам телефонният си номер,секса го правя за кеф-моят и на партньора ми.

Браво, поздравления. Надявам се тоя подход да е довел до щастливи и стабилни връзки, с много финансови успехи и деца, а не само до мимолетно бъцкане без оргазъм и после съжаления, давени в алкохол и някоя и друга болест...

# 183
Много интересно изказване от жена, която е държала въпросния мъж в статут 'някакъв самотник'.

не пречи да изчака да види дали ще се получи с мен, ако не- тогава да заминава да го слага на която си иска, секс има винаги и навсякъде.
Човекът е виждал бая дълго време, че не се получава. Ти си си сменила мнението в последния момент, той не е очаквал изведнъж да го изкараш от френд зоната и то точно като е намерил по-дейна опция от теб. Със сигурност му е станало доста тъпо.
Аз съм си зминавала в такива ситуации. Абсолютно вярвам, че не заслужавам подобно отношение.

# 184
Уф, 31, отвратителна възраст, точно от поколението fuckboy батки...

# 185
Не искам да те съдя, не съм на твое място, но самата ти щом пускаш такава тема е ясно, че не си напълно удовлетворена от този човек. Не мога да си представя, че някой с такова инфантилно поведение, след това ще е мил, любящ и закрилящ. На 31 години с реакции като на 15 при пръв секс, не знам.
Както и да е, желая ти много щастие! И дано се подобриш и здравословно, това е най-важното, успех от мен!

Благодаря ти

# 186
Защо да е самотница жената? Очевидно прави секс. До сега имах милост към авторката, но вече не знам дали да пиша и какво да пиша. Набора си е взел дете за да си го направи по негов модел, но подхода му е грешен.

# 187
А, 31. На днешно време мъжете на 31 са живи бебешори. Той има още несгънати прани гащи при мама сигурно, тя за голям го има.
Този е по-незрял от теб като гледам.
Още върти номерцата на вървежните. В моето обкръжение наблюдавам, че мъжорята чакат до последно (40 и горе години). Над 30 и все се ослушват, чакат най-доброто за тях, живее им се, сакън да не изпуснат някоя фуста да забършат. И са дооста инфантилни.
Този не прави изключение като гледам. Скокльо.

# 188
Той първият мъж в живота ти ли е?

# 189
Защо да е самотница жената? Очевидно прави секс. До сега имах милост към авторката, но вече не знам дали да пиша и какво да пиша. Набора си е взел дете за да си го направи по негов модел, но подхода му е грешен.

От него знам че тя е по-голяма от него, мъжа й я е изоставил и е скарана с децата си които от години не са идвали да я виждат. Щом не е дочакала той дори да се настани а веднага го е викнала при себе си си казва всичко.

# 190
Ахааа. И е сигурно, че тя го е викнала така ли ?

# 191
По постингите на авторката съдя, че тя е включила типично женската програма да очерня Оная и да оневинява НЕГО. Продължавай в същия дух, това е тайната на любовния успех - да си бяла и по-добра от Оная. Животът е вечно състезание, ще знаеш, не спи, че ще изпуснеш Златния.

# 192
Да бе, да. Тя от космоса е получила факс, че той ще ходи във Варна, а и че е пристигнал.
Инфантилна работа.

# 193
По постингите на авторката съдя, че тя е включила типично женската програма да очерня Оная и да оневинява НЕГО. Продължавай в същия дух, това е тайната на любовния успех - да си бяла и по-добра от Оная. Животът е вечно състезание, ще знаеш, не спи, че ще изпуснеш Златния.

Аз изобщо не го оневинявам, разказвам това което ми е разказвал той.

# 194
Да бе, да. Тя от космоса е получила факс, че той ще ходи във Варна, а и че е пристигнал.
Инфантилна работа.

Какво значение има това? Били се разбрали да се видят в деня в който пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт