"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 244
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • В градината...
Даже много буркани направих и постоянно им давам
Обаче тази година в градината настана истински бум. Децата от 15 станаха почти 40. И всички са в една стая.
В момента водим битка с общината за разделяне на две групи, но е страшна бюрокрация.

# 601
Ииии браво бе. Много дечица отглеждате на село. Много яко. Но все пак да се разделят.

# 602
  • В градината...
Много млади хора от града купуват къщи на село. И затова.

# 603
Аз не давам имуностимуланти, но сиропите за кашлица постоянно вървяха по едно време...може да съм безотговорна, но ги пускам на градина ако е само кашлица.
От Лидъл и аз купувам дрешки, основно за градината и пижами, но не харесвам, че са доста масови. Днес взех  от Бебемания рокличка за 15 лв, не че имаше нужда 😀

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 00:05 от amini

# 604
  • В градината...
И аз сиропи давам при бронхит. Последният път Ида въздух не можеше да си поеме от кашлица, постоянно повръщаше от нея. С отхрачващ сироп нещата се овладяха. Доста лаически е да кажеш - ами просто кашлица. Има различни видове кашлица и те са симптоми на различни неща. От червено  гърло до пневмония май трябва да има разлика.

# 605
  • Пловдив
Добро утро!

Перу, аз се намесвам ама...това с хомеопата не ми се струва читаво. Истински хомеопат не изписва сиропи и имуностимуланти, които са маса пари...

# 606
  • гр.София
Ммм супер кафенце Мистик Simple Smile
И аз давах какво ли не първите 3 години. Ми бях ошашкана да не ми се разболее, да не вдигне Т...пълна параноичка. И той си се разболяваше, вдигаше Т. Нищо не се промени. Миналата година беше на шусл.сол 3 и при разболяване Авирон кидс. Сега давам прополис. Направи дълга серия боледуване ноеври, бях ви казала. След прием на Аб заради ушна инфекция. Направо се срина. Иначе и аз стигнах до изводи, че сопола със и без спрейчета си трябва 7-10 дни.
За кашлица-инхалации.
Обаче наистина всяко дете е различно, различен организъм и майката знае най-добре, кое как ще му помогне.
И ние купуваме дрехи, даже мм е по-голям манияк да го кипросва и да се издокарват еднакво облечени. Но не мисля, че ако нещо не ти е по джоба трябва да се купи на всяка цена. Ще пораснат и без модерни дрехи. Като станат тинейджъри има да си пазаруват.
Ние изчезваме в прованса Joy Супер време, дано видим щъркел и цъфнали дръвчета!

# 607
Добро утро!
Мистик, благодаря за кафето и стискам палци за изследванията!
Перу, дано да спрат болестите като мине зимата.
Мария, приятно пътуване!
Уанче, много лошо за баткото и варицелата. Дано да няма усложнения.
Хубава и слънчева седмица! Наслаждавайте се на цъфналите дръвчета и пеещите птички!

# 608
  • В градината...
Мария, при нас също помогна авирон. Както на децата, така и на нас. Малкият по-не се разболява, каката е кекава, може би защото й треперя повече.

# 609
  • гр.София
Ооо да Перу. И нас с мм ни вдига няколко пъти. За мен е едно от нещата, които винаги е заредено в домашната аптечка.
Ние пристигнахме. Колко е хубавоооо! Овошките са цъфнали и видяхме ято летящи щъркели(8 бяха де, да не си помислите, че са били 100 Joy )
Лени, как сте, разкажи?
За сватята съм и свикнала. Минава с две думи. Heart Eyes

# 610
  • Пловдив
Миме, къде сте?

Моят час за Ямр е в четвъртък, в 8ч.  Crazy ще видя как ще изтрайвам....

# 611
  • На остров
Мистик и ще те държат в болница до тогава ей така ли?

# 612
  • гр.София
Мистик северозапада. Врачанският балкан е страшно красив Heart Eyes
И аз разбрах че днес ти е ямр.

# 613
  • Пловдив
М не..днес само ме приеха, помотаха ме и отидох на работа. Утре сутрин рано ме искат за кръвните проби и после пак си тръгвам и мисля после чак за Ямр. То добре, че не искат да лежа...щях да лудна Simple Smile

Мимче, не сме ходили натам...все далеч ми се вижда. Като дете наште ни водиха веднъж на Вършец и помня, че едвам оцелях от път Close

# 614
Добро утро!

Мистик, ще стискаме палци в четвъртък
Мария, браво за хубавата дестинация. И аз много харесвам Врачанския балкан.
Ние сме ходили на Вършец, Спаничевци, Згориград, Белоградчик.
Уникална комбинация от планина и минерални води.
Ние сме добре. Миналия уикенд ходихме да закрием ски сезона на Боровец.
Малко си усуках едното коляно, но да няколко дни ще се оправя.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт