"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 242
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София
Ооо Лени, бързо възстановяване!
Мм е от този край и доста сме обиколили тук. Вършец също е едно уютно малко градче,.с доста площадки за децата, но много ме дразни, че съсипват топлата минерална вода, като я разреждат до хладка температура. Ми за мен 29-30° си е вода за плуване, а не да се кисна и релаксирам. На доста места го правят това не само във Вършец.

# 616
  • В градината...
Навремето имаше в седми клас една екскурзия Видин, Враца, Белоградчик... Добре че ни водеха, та да видим нещо. Спомням си и в други градове за по няколко дни имаше през годините. Сега все гледаме на два часа път и да не стоим много.

# 617
  • гр.София
Перу, след година две разстоянията няма да са ви проблем(ако имаш предвид заради децата).
Вики много обича да ходи на нови места. И вече уж е голям, но на всяка 5та минута пита дали сме стигнали. Преди ни изнервяше, сега усилваме музиката и всичко е точно Joy Незнам защо, но от година все ни повтаря, че много иска да отиде в Париж. Това му е най-желаната дестинация сега, и се надявам тази година да го заведем.

# 618
  • В градината...
Ние не ги вземаме като и ако изобщо пътуваме.ММ има страх от катастрофата.

# 619
Мина, обещала съм на дреб да я заведа в евро Дисни. Само да порасне още малко

# 620
  • гр.София
Сигмич и аз преди няколко месеца преглеждах, и бях така Astonished от цените. Гледах с нощувка две там, че парка си е голям, и излиза скъпичко. Реших и аз да изчакам година две, за да има смисъл, да може да използва повече атракциони. Надявам се,.наистина да имаме възможност да го заведем!
Перу, тм е голям човек, може да превъзмогне това стига да го пожелае. Пътуването се отразява доста добре на децата.,за мен в много аспекти!
Какво става с къщичката на морето?

# 621
Редакторът ми е решил, че си Мина Joy

# 622
Евродисни е лек парк, става за по-малки деца, на мен не ми беше достатъчно екстремно 😀

# 623
Добро утро!
Честита Първа Пролет

Перу, дано ТМ да преодолее страха след катастрофата и да пътувате с децата, като поотраснат.
Мария и Сигмич, успех с осъществяването на мечтата за Дисниленд
Мистик, как са кръвните изследвания?

# 624
  • София
И аз искам в Дисни! Чакам да порасне още малко Ясен и ще го заведем. Да си призная най-вече заради мен! Ние пътуваме доста и е свикнал. До там най-вероятно със самолет. На година се вози около 15 хил. километра откакто е роден. Но това има и лоша страна, след около 15 мин. ходене пеша започва да мрънка, че се е изморил. А иначе беснее и тича с часове!

# 625
  • Пловдив
Честита пролет! Simple Smile

Хормоните не бяха готови...нещо апаратурата им била повредена, та може би утре.Обаче холестерола ми е 6,11 Rolling Eyes  Ще видим и другите...гледа ме днес док на ехограф за щитовидната жлеза - нямам структурни изменения и е ок. Да видим утре Ямр-то...то кога ще го разчетат незнам де .

# 626
Добро утро!

Япония - мечтана дестинация за моята дъщеря

Мистик, стискаме палци за добри резултати от ЯМР

# 627
  • В градината...
Мистик, чакаме те с хубав резултат!

# 628
  • Пловдив
Здравейте!  Hug
Благодаря ви...минах, обаче ще се забавят резултатите.Може би утре, а епикризата др.седмица.
Ще искам да ида на контролен преглед на 2-3ти ден от МЦ за пълни хормони.

# 629
  • София
Мистик, дано всичко е Ок!

Общи условия

Активация на акаунт