"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 240
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Сега като писа, си спомням втората година на море с детето Joy (за първата няма да говоря, че тогава с мм не припарихме заедно до ресторанта) И ми е смешно, ма тогава ми се ревеше.
Всичко беше точно, до момента на хранене. Значи, всички около нас видимо се изнервяха. То беше мрънкане, хвърляне на храна, ужасТ. Даже една вечер се разхождаме из градчето и мм чува някакви хора, които ни задминават да казват-"ето ги тия с децата" 😂
Ние също до втората или втората година и половина не се хранехме заедно. Първо него, после ние. Живи и здрави, ако имаме второ дете, ще се опитам със захранване водено от детето.

# 646
  • В градината...
Благодаря, и този период ще мине.
Говорих с приемното семейство, детето, което сега гледат, също така ревяло и крещяли за храна, без да може да се контролира. Говорили с психолога на социалните и той им казал, че се дължало на усещането за изоставеност, което им е заложено подсъзнателно. Гледат да наваксат с много храна липсата му. И да внимават с храната, за да не преяжда, което се случва постоянно.
Абе, свикнахме, като седнем на масата, единият реве, другият постоянно крещи и през минута ни вдига за нещо - искам водичка, искам салфетка, пиша ми се, изпуснах си вилицата и реве за това. Важното е човек да си настрои нервната система на постоянните писъци и рев. Свиква се.
Ясен още не може сам да се храни с лъжица. От градината го връщат целия олят в супа, даже по гърба му има. Не я яде, а се залива с нея. Ида на година и половина ядеше сама отдавна. Но при осиновените наваксването е с година някъде.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 10:13 от perunika

# 647
  • Варна
Ух, че е готииинн...

# 648
Прекрасно момченце Heart

# 649
Красотичка! Късметлия си е с търпеливи и упорити родители.

# 650
  • Пловдив
Ааах,какви мигли има! Heart Eyes
Сладур!

П.п. аз такова нещо с храна и не сядане да се храним заедно не познавам...

# 651
 И при нас го има момента с викането за глупости, салфетки, вилици и лъжици, пишкане и прочее.
Като бяха по-малки и на кухня също ги хранехме отделно, сега вече отдавна заедно, те са на техните си столове с таблите и си казват какво искат.Месо ядат много рядко, често само опитват и отказват  кухнята отдавна я спряхме.ч

# 652
  • В градината...
Той не може да говори и само пищи. Ако има хляб на масата, трябва да е негов. А хляб не им давам, само сутрин. Месо не може да дъвче и пасирам, затова няма как сам да яде, трябва да се храни. А каквото е на масата, трябва да го има. Може да ядем същото, той реве и сочи нашите чинии.Веднъж така се  дра за едни люти чушки... Още малко.

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 18:49 от perunika

# 653
Добро утро!

Перу, много сладък Ясен! Не ви е лесно, дано да мине бързо и този период.
Хубава и слънчева седмица (въпреки прогнозата за разваляне на времето)

# 654
  • Пловдив
Благодаря за хубавото кафе!  Heart Eyes

Да докладвам за моето Ямр...пролактинома си е пак там,хубавото е че не расте и размерите са му същите.Продължавам да си пия хаповете.Утре на 3-ти ден от МЦ пак ще ида да ми пуснат хормони,та да видя там как съм.

# 655
  • В градината...
Мистик, а хомеопатия пробва ли?
Тук, в темата за хомеопатията има много добър лекар хомеопат в Пловдив.

# 656
  • Пловдив
Мистик, а хомеопатия пробва ли?
Тук, в темата за хомеопатията има много добър лекар хомеопат в Пловдив.
томно за това не съм...
Сподели кой е.

Да помоля да почнем с предложенията за заглавия за нова тема  Grinning То бавно и малко пишем, ама дано дойдат и нови мами.

# 657
  • гр.София
Мистик веднага- "Възрастта за нас е без значение и бебче чакаме със нетърпение" Joy
И аз утре се чудя дали да не пусна нови хормони Confused

# 658
  • В градината...
Мистик
https://m.bg-mamma.com/?topic=1054018.330
Тя е една от хомеопатите в темата, които отговарят на въпроси.

# 659
Здравейте,
не съм писала в групата, но отскоро ви чета. Искам само накратко да споделя какво се случи при нас:
На 42 г. съм със син на 17 Simple Smile . Бременна съм в 5месец.
Правихме опити за второ дете от както навърших 35г. Е не ставаше по една или друга причина. Откриха ми автоимунно заболяване, проблеми със здравето на детето, оперираха мъжа ми /като го питаха има ли деца, защото вероятността след операцията на уретрата да няма беше много голяма/ и т.н. По някое време направи спермограма и резултата не беше добър. Така или иначе ние се примирихме, че нещата няма да се получат. И тогава миналата година забременях спонтанно. За съжаление беше кухо яйце. Е тази година съвсем неочаквано ситуацията се повтори, но този път да се надяваме, че ще е с добър край. За сега всичко ни е наред и живот и здраве догодина чакаме момченце.
Май стана дълго, но късмет на всички и не спирайте да мечтаете!

mystic woman преди 20дена се върнах от Австрия, областта Щирия, очарователно местенце, което си струва да се посети!

Здравейте отново! Все се каня да пиша, за да споделя с вас, че на 25 февруари се роди моето момченце. За ужас на цялата рода, родих нормално, а не секцио. Малко дребничък- 2670кг, 49см, но бързо наваксва.
Дано всички, които мечтаят за това скоро
да гушкат свои малки съкровища!

Общи условия

Активация на акаунт