ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Леле малее, това ще бъде много яко. Мирише ми на любов, романтика и свирещ Батко на китара край огъня. JoyHeart Eyes Такова нещо в тоя сериал и на сън не мога да си го представя, нереално ми е. Grinning

# 421
Леле малее, това ще бъде много яко. Мирише ми на любов, романтика и свирещ Батко на китара край огъня. JoyHeart Eyes Такова нещо в тоя сериал и на сън не мога да си го представя, нереално ми е. Grinning

Ако свиреха двамата заедно, щеше да е перфектно...ама пусто, само единия го напрвиха китарист в сериала
Ще е жестоко!!! Тук ще избухнем

# 422
Охх, недей ще има да се умиляваме тука и да припадаме от кеф. А в съседната тема ще останат само феновете на Банков и компания да си пишат за тях. Ще се задръстим тук. Joy

# 423
Добре де, аз съм сигурна, че това е Зорница, ама ударете едно рамо и вие и кажете тя ли е, не е ли Grinning
Черната фигура в гръб е ясно, че можем само да гадаем кой е Grinning

# 424
  • София
Олеле мале. Това е жестоко.
Моски, как ги разпозна? Аз не знам, дали защото не смея да повярвам, или нещо друго, но ми приличат на Албена и Тони. Знам ли, много е неясна снимката.

Доне, дай линк, може да се вижда по-добре.
И не се сърди, но много искам да са М и З

# 425
Аз се чувствам като в групата на анонимните алкохолици - всеки си признава някакви грехове, а останалите го прегръщаме в знак на разбиране Grinning
Само ти ли си безгрешна, госпожо Идеална Wink Коя е единствената ти грешка, която обичаш да повтаряш всеки ден?

Добре де, аз съм сигурна, че това е Зорница, ама ударете едно рамо и вие и кажете тя ли е, не е ли Grinning
Черната фигура в гръб е ясно, че можем само да гадаем кой е Grinning
Тя е. Албена е с други дрехи Wink

# 426
А и си личи, че жената на снимката е по-слаба точно като Диана/Зорница.

# 427
Олеле мале. Това е жестоко.
Моски, как ги разпозна? Аз не знам, дали защото не смея да повярвам, или нещо друго, но ми приличат на Албена и Тони. Знам ли, много е неясна снимката.

Доне, дай линк, може да се вижда по-добре.
И не се сърди, но много искам да са М и З

От инстаграм е, но нещо не мога да сшожа линк. Аз също искам. Би било яко да са четиримата. Защото на другата снимка са 100% Тони и Албена

# 428
Жената 100% е Диана,косата и е по-дълга на Албена е къса,дрехите са други,стойката изобщо и е друга.Мъжа е седнал в една много типична поза за Марио-Велислав турски бей,погледнете косата на този,който седи на стола.На Тони е супер къса,а на този си личи,че има повече височина.
Имаме си четворка в гората.

# 429
Роси само на едната ти давам линк, другата не я знам Дона откъде я е намерила.
https://www.instagram.com/p/Bmv7cpaBEWq/?utm_source=ig_share_she … hid=1l3grh2eko8nd

# 430
  • София
Ух, добре, сега увеличих снимката и не е Албена. Диана е наистина. И мъжа е седнал на една страна, точно като Марио.
Егати и кефа.
Дано, дано....

# 431
Роси, четиримата са Heart Eyes
Оффф, такава яка сцена, а ще ни занимават с Банковите драми

# 432
Роси, четиримата са Heart Eyes
Оффф, такава яка сцена, а ще ни занимават с Банковите драми
Това с Банковите драми е за другите колежки.Нека и те се радват на живота. Wink

# 433
  • София
Само искам да помоля, този матрак да влезе в употреба, МОЛЯЯЯЯЯ!

Ех, колко готино.
Сега имам си своите подозрения, като например защо има само две чаши на първата снимка с Т и А, но, считам че е някакво недоглеждане и Бате и Кака ще се появят в последствие.

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 22:57 от rosita_ta

# 434
Роси, има много типична стойка жената, типична за Диана. Косата е по-дълга и по-тъмна, по-слаба е, с други дрехи е. И да, пичът седи точно като Велислав.
Освен това са на брега на езеро, в далечината има отражения на светлините във водата, а на брега на снимката на М и З има лодка сякаш. И лампичките от изненадата на Калин за Наталия Joy

Само да не се окаже, че правят спасителна акция на някой давещ се Joy

Общи условия

Активация на акаунт