ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 663
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
По съвет на съфорумка.....
Скрит текст:
мили другарчета, честно да си призная, приех идеята, че Тони и Албена ще са заедно и почна даже да ми харесва

# 406
Ще се радвам да е сцена от сериала. Аз си ги харесвам Тонито и Албенка Blush

# 407
Скрит текст:
мили другарчета, честно да си призная, приех идеята, че Тони и Албена ще са заедно и почна даже да ми харесва

A? Joy

# 408
Скрит текст:

A? Joy
Бъ? Joy

# 409
Доне .Какво ви става бе хора?Яни харесва косата, ти Албена.Чувствам се като дете в сладкарница. Joy
Някой да ме свали от розовия облак.

# 410
Доне,да не се разсърди аз толкова ти се радвам. Hug

# 411
Аз се чувствам като в групата на анонимните алкохолици - всеки си признава някакви грехове, а останалите го прегръщаме в знак на разбиране Grinning

Доне, радвам се, че ти е омекнало сърцето към Албена, така ще ги гледаш и ще им се радваш, вместо да скърцаш със зъби при всяка тяхна целувка Simple Smile
Пък и те са сладури, предстои ти да оцениш Тони в присъствието на Албена. Я виж романтичната му натура как се е развихрила, лелеее, това е като да е скъсал синджира, дето си беше овързал, понеже хем иска да прави романтични изненади, хем обекта на любовта му като зяпнал онова ми ти дърво, не му обръща никакво внимание Grinning

# 412
Доне,да не се разсърди аз толкова ти се радвам. Hug

Не, не се сърдя, още ме е срам от откровението Joy От няколко дни го мисля и се чудя как да си призная.

Моски, аз съм страхотно впечатлена от бъдещата сцена. Просто....много як Тони Simple Smile  Аз си знаех от самото начало, че е як де ахахаххаха Но....сега е супер Тони Simple Smile Със супер романтични сцени Simple Smile  Не знам какво да напиша, ама ме разбираш Simple Smile

# 413
Още една снимка - според ФБ хора това са МиЗ, аз си мисля, че са ТиА. Какво смятате?
Ама и Тони като брат си скръндза - само за надуваем дюшек му се е откъснало от душичката, и той не дава за хотел Joy

# 414
Доне, как да ти разбия сърцето сега? Grinning
Жената е категорично Зорница. Мъжът съм почти сигурна, че е Марио. Залагам, че четиримата са отишли на палатка в гората. Скръндзавостта е семейна черта Grinning

# 415
Доне, как да ти разбия сърцето сега? Grinning
Жената е категорично Зорница. Мъжът съм почти сигурна, че е Марио. Залагам, че четиримата са отишли на палатка в гората. Скръндзавостта е семейна черта Grinning

Всъщност ако са четиримата......е още по-яко!!!!! ама сигурна ли си? Че аз се дзверя, дзверя...на вас вярвам

# 416
Така де Марио си го каза.Вече са четирима. Wink

# 417
Така де Марио си го каза.Вече са четирима. Wink

# 418
Абсолютно сто процента съм сигурна, че това е Диана, Доне, стойката, фигурата,позата, косата - няма как да ги сбъркам.
За мъжа съм разколебана, въпреки че по полуполегналата стойка и отпуснати рамене бих заложила на Велислав.

# 419
Супер!!!!
Аз се колебаех, защото не очаквах да им направят сцена на четиримата, но О Боже мой, какви гифчета предусещам!!!

Вече искам да почва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт