ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 666
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Ама на Албена ми прилича това. Леле, това е яко романтика! Леле, леле....жесток Тони...Heart Eyes
обул си е тесните дънки😁

# 391
Доне, тя е Simple Smile Тонката явно се е развихрил Heart Eyes

Хъмбъл, да, качеството е по-добро Simple Smile
Категорично Марио изглежда леко заплашително в стил „не приближавайте кошарата” Joy Кошутата му изглежда спокойна. Grinning

Най-мъчно ми става за Мазов, изглежда като Рицаря на печалния образ Grinning

# 392
Доне, тя е Simple Smile Тонката явно се е развихрил Heart Eyes
Човек, вярваш ли ми, очите ми на палачинки станаха! Егати якото! Heart Eyes Тая сцена ще е епична

# 393
Ей, не съм предполагала, че ще има такава хубава сцена. Heart Eyes Дано да е наистина от сериала

P.S. Извинявам се, въодушевих се

# 394
Ей, не съм предполагала, че ще има такава хубава сцена. Heart Eyes Дано да е наистина от сериала

P.S. Извинявам се, въодушевих се

за мен е от сериала. Виж бедният чиляк отстрани, който подава репликите 😁

# 395
  • София
И Албена е с кожено яке, което си е официален дрескод на жените в сериала Simple Smile
Много хубава снимка.

А тази от сериала, гледам сте разнищили всички погледи и конфигурации. Никой, обаче не е споменал, че единствено Марио е със статоскоп, което за мен значи, че ще си го гледаме като лекар и по-малко в разни драматично-сеирджийски сцени.

# 396
Тони Бомбони.Сега спокойна ли си Доне? Kissing Heart Ще има цуни гуни. Joy

# 397
Тони Бомбони.Сега спокойна ли си Доне? Kissing Heart Ще има цуни гуни. Joy
Ако е сцена от сериала (според мен е), съм много спокойна и щастлива Heart Eyes Димитър ми направи подарък за рождения ден, без да знае Joy

Мдааа, ще има цуни-гуни, това няма да в само вечеря и кино, нали се сещаш

# 398
  • София
Дона, да нямаш РД днес?????

# 399
# 400
Разбира се,че е от сериала.Обаче Тони си остава почитател на дърветата,това значи ли ,че мога да се надявам за фаянсаджията част 2? Thinking

# 401
Разбира се,че е от сериала.Обаче Тони си остава почитател на дърветата,това значи ли ,че мога да се надявам за фаянсаджията част 2? Thinking
Хахахаххахах, вярно Joy
Ако е успял да направи ремонта на банята, дето го отложи заради Израел, може же да се надяваш Wink

# 402
И Албена е с кожено яке, което си е официален дрескод на жените в сериала Simple Smile
Много хубава снимка.

А тази от сериала, гледам сте разнищили всички погледи и конфигурации. Никой, обаче не е споменал, че единствено Марио е със статоскоп, което за мен значи, че ще си го гледаме като лекар и по-малко в разни драматично-сеирджийски сцени.

Ами ние чакахме теб, ти да го кажеш. Grinning Не се бях замисляла, но ми харесва, ако наистина това означава. Обаче Зорница не е, а ми се иска да я дават и нея повече като лекар, рамо до рамо с Марио на операции.

# 403
Не бе, Доне, не е кадър от филма. Димитър е поканил Теодора на романтична вечеря и е викнал един да наблюдава дали добре е подредил масата, а друг да ги снима, докато той я ухажва Joy

# 404
Не бе, Доне, не е кадър от филма. Димитър е поканил Теодора на романтична вечеря и е викнал един да наблюдава дали добре е подредил масата, а друг да ги снима, докато той я ухажва Joy

Joy
Ще ме умориш от смях
Да бе, няма логика, ако не е кадър Joy Димитър не изглежда като онези "дами", които се снимат с букета от 100 рози илк закуската в леглото Joy
Яка сцена ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт