ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Да добавя - Жекова я няма никога, но в болницата е навсякъде и всеки ден я дават. Joy За капак я даваха повече от Тони, Марио и Зорница взети заедно във финалния епизод. Joy

# 376
Освен това ние не искаме гневен Тони и се надяваме да е пощаден Simple Smile

# 377
Освен това ние не искаме гневен Тони и се надяваме да е пощаден Simple Smile

Лисица такава! HugHug Ехххх...Моски, Моски Kissing Heart

Тогава Еленови за какво ще са гневни? Че Марио така и не може да се научи да прави добро суши?

# 378
Доне, Марио и Зорница ще се погневят на Банков известно време, не един на друг. После ще им мине Simple Smile

# 379
Не знам за вас, но на мен на снимката двамата не ми изглеждат гневни или притеснени примерно. Даже Зорница има едно такова ведро изражение, ако мога да се изразя така.

# 380
Доне, Марио и Зорница ще се погневят на Банков известно време, не един на друг. После ще им мине Simple Smile
Хахаххахха, добре Simple Smile
Ама и сушито е важно Joy Докато Зорница не забременее, разбиеа се Wink

# 381
Aaaa нещо изпуснала ли съм? Кога преминахме на суши? Явно мусаката и пълнените чушки са в девета глуха вече. Joy

# 382
Яни, на мен Марио и Зорница ми изглеждат леко меланхолични, не гневни в никакъв случай.
Но ми прави впечатление как всички са застанали накриво, та да се съберат в тия тесни места, директорът хич и не се е събрал, а наша Диана стои свободно, че даже и за още имам място Joy

# 383

Тогава Еленови за какво ще са гневни? Че Марио така и не може да се научи да прави добро суши?
Зорница се гневи,че Марио може да прави само кекс и не иска и да се научи на друго.За сметка на това знае пък рецепти за всички видове с какао,с шоколад,без,с локум,стафиди... Thinking

# 384
Mоски, най-важното е, че не са гневни. Grinning Зорница особено много ми харесва. Не виждам нищо притеснително при тях общо взето.

# 385
Mоски, най-важното е, че не са гневни. Grinning Зорница особено много ми харесва. Не виждам нищо притеснително при тях общо взето.

Аз също, освен това ме радва, че са на опашката, представям си ги по-встрани от най-буреносните бури Grinning
Аз писах и в другата тема, но като се заглеждам по-детайлно Зорница ми изглежда леко загрижена ,а Марио нащрек, като да е готов във всеки момент  да счупи нечия глава, ако някой я доближи Grinning Заедно с това (Заец, това е по нашата теория Wink) дори и на тая промо снимка си е гладко обръснат и изглежда някак благ Simple Smile

# 386
Топла, топла от инстаграм профила на Димитър - хаштаг true romance
Това Теодора/ Албена ли е???

# 387
Успях да я сваля, да го банера
качеството е по-добро, нали?

# 388
Ама на Албена ми прилича това. Леле, това е яко романтика! Леле, леле....жесток Тони...Heart Eyes

# 389
Аз също, освен това ме радва, че са на опашката, представям си ги по-встрани от най-буреносните бури Grinning
Аз писах и в другата тема, но като се заглеждам по-детайлно Зорница ми изглежда леко загрижена ,а Марио нащрек, като да е готов във всеки момент  да счупи нечия глава, ако някой я доближи Grinning Заедно с това (Заец, това е по нашата теория Wink) дори и на тая промо снимка си е гладко обръснат и изглежда някак благ Simple Smile
Абе супер са нашите бее. Любов да има само. Joy Аз 200 пъти я увеличавам тая снимка, ама Зорница не ми е кахърна. Възприятие просто. Maрио трябва да е нащрек, че кой знае. Joy

Общи условия

Активация на акаунт