ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Прочетох го, Доне, но лично за мен има два варианта - двамата братя независимо един от друг правят изненади. Или Тони помага на брат си.
Не защото всичко се върти около Марио, а защото на снимката с Марио и Зорница има твърде много тържественост, за да е случайност. А и Тони и Албена са още млади гаджета Simple Smile
Ще видим какво ще стане, при всички случаи ще е яко.

Оооооо, Хъмбъл, колко е хубав Батко Heart Eyes Отивам да го слушам Heart

# 676
Да, да...друг вариант няма...
Има много варианти

# 677
То не е толкова важно от кого е зарята, а това за кого е направена тя. То и двете двойки може би ще се наслаждават на нея, може дори и да е идея на двамата братя, но все пак някой от двамата трябва да я пусне, че много скъпо да накарат друг Grinning

# 678
Уха ще се снима във филм. Grinning

# 679
Дона, казах, че за мен има тези два варианта. Иначе то варианти има хиляди.

Гласът на Велислав мога да го слушам безкрайно, пфууу, толкова пък да е хубав Heart Eyes

# 680
Моски, говори ми мога да си го пускам преди лягане. Joy
Тези хора, ще работят ли този сезон или само ще пият?
Цитат
За неделя 26 август, за сцени в Откраднат живот, записвам статисти на възраст 18-35 год за сцени в бар.
Моля да пишат хора, които НЕ играят като доктори и сестри в болницата на сериала.
Снимките са от 7:00 до 9:30 ч в заведение Gotham club на ул. Гурко 2 в центъра на София.
Желаещите може да се записват на лично съобщение.

# 681
Моят вариант е,: Тони е измислил страхотна, романтична изненада на любимата, смятайки идеята си за уникална. Батко разбира по някакъв начин, че той готви нещо и решава да организира и той за Кака подобно. И цялата романтика се скофтя, когато двамата разбират, че са чукнали среща на гаджетата на едно и също място. Как го разбират. Предполагам дамите ще си споделят по женски една на друга, срещайки се в близкия КООП да си пазарят чепици за срещата,😁😄

# 682
За мен зарята е идея на Батко да умилостиви Бамбо

# 683
Ахахахаха, добре, Хъмбъл, да приемем твоя вариант, одобрявам Grinning Е ако беше зарята за Бамби от Батко, щеше да е във формата на черен дроб, не на сърце Smile

Абе, това, че Велислав ще снима през есента е страхотно, но това означава, че някой ще излиза в отпуск от болницата. Имам идея, сценаристи, четете внимателно - Марио и Зорница се женят и отиват на меден месец за няколко епизода, докато Велислав си свърши работата Joy

# 684
Уха ще се снима във филм. Grinning
каза ли заглавие. Още не съм го слушала, нямам време.

# 685
Каза - Засукан свят, по разказа на Николай Хайтов, с режисьор Мариус Куркински. Велислав ще играе една от ролите, не каза главна. Ще се снима из родопите през есента. 

# 686
Споко Моски,каза в Родопите за няколко дни.Като правят графика за снимките все ще му освободят 3-4 дни.Не е необходимо дори да има пауза в присъствието му в сериала.А и както казваш винаги могат да ги пратят МиЗ на почивка.

# 687

Абе, това, че Велислав ще снима през есента е страхотно, но това означава, че някой ще излиза в отпуск от болницата. Имам идея, сценаристи, четете внимателно - Марио и Зорница се женят и отиват на меден месец за няколко епизода, докато Велислав си свърши работата Joy
Че защо и Диана да не работи по това време? Не е нужно Марио и Зорница да са като дупе и гащи постоянно, харесва ми когато омешват героите и работят в различни комбинации, защото иначе изглежда все едно някои се не познават изобщо в тази болница.

# 688
Майче, шегувах се просто, че могат да се възползват и да ги оженят. Акцентът беше върху женитбата Joy

Иначе и на мен не ми харесва изобщо това, че стоят някак си капсулирани героите. Малко повече раздвижване няма да навреди на никого.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт