ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 545
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Aаааа, това е трепач!  Grinning
Благодаря за темата!
В анкетата - когато излъга за метадона; когато накара Mарио да свири; когато изгони Mарио от реанимацията.

# 16
Хахахаххахах, добре, няма да го сменям Joy Поне за известно време Joy

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 20:46 от Анонимен

# 17
Благодаря на Дона за темата и на Зайко за разкошните колажи Kissing Heart

И аз гласувах - когато накара Марио да свири, когато го изгони от реанимация и когато изгони Зорница от масата.

# 18
Все едно е болен от нещо неприятно. Sunglasses
Доне като ти видя снимката съм така.

# 19
Приемам го за комплимент Wink

Дс кажа ли в другата кошара откъде е снимката нА Димитър

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 23:00 от Анонимен

# 20
  • София
Дона, кажи разбира се. Нека да е ясно, че и други освен уникалния карат мотор Wink

# 21
Дона, кажи разбира се. Нека да е ясно, че и други освен уникалния карат мотор Wink
Готово  Simple Smile

Освен това той:

Така че бие по точки Wink

Вл.К. също кара мотор - или той е към  "уникалните"?

# 22
Цоп и от мен. Благодаря за темата, Доне Blush
Гласувах с целувката със Зорница, като изгони Марио от реанимация и като убеждаваше Зори да помогнат на Мона по време на нейната операция.
Но каквото било, било, Тони ще е нов човек вече или поне така се надявам. Ако изобщо се дореди до ефирно време де, че от това пренаселване, трудно става Rolling Eyes

# 23
Ей на това му викам аз "просто нагон и опит да забравиш". Joy
Скрит текст:

Толкова да не знае какво иска тази Огнянова, а за постъпките й колко са неадекватни да не говорим. Joy Очаквайте 6ти сезон, в който Марио, Банков и Карагьозов са влюбени с нея, а тя решава, че ги обича и тримата, ходи по срещи с тях и ги прави нещастни. Joy Мале, че грешна жена, жива да не бях! Flushed Карагьозов да се стяга, идва и неговият ред. Joy

# 24
ихххх, Яницааа! след целувката в подпокривното как да си сложа новия колаж? Беше ми скучно и направих сравнение между двама от героите...визуално сравнение Joy
Много хубава тази целувка, по дяволите!

# 25
Яни това от свободните съчинения из фейсбуковите дебри, нали, те те вдъхновиха? Grinning
Тази целувка в подпокривното е едно бижу Heart Eyes

# 26
  • София
Яни, да не забравяме, че Зорница ги кара тримата юнаци да и купуват еднакви маркови чанти, обувки, пръстени, парфюми, които тя после продава на Хинова, Жекова, Романова и прочие, за да си докара допълнителен доход и да ходи при онзи женения, с който имаше седемгодишна връзка.

Ох, тези гифчета и тези целувки 😍

# 27
.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 22:58 от Анонимен

# 28
Гласувах за срещата с професора, зверското напиване и моментът, в който изгони Марио.
Първите две,защото адски се изнервям, когато някой се отнася така към здравето и живота, към втория шанс, които му се дава, а третото-защото беше жесток към Марио, който и без това се беше самонаказал достатъчно.
Общо взето, ако не се отнася безотговорно към здравето си и не кара Марио да страда, съм ОК с него Simple Smile

# 29
ихххх, Яницааа! след целувката в подпокривното как да си сложа новия колаж? Беше ми скучно и направих сравнение между двама от героите...визуално сравнение Joy
Много хубава тази целувка, по дяволите!

Нищо не разбираш, хубава била, пф! Тук любов няма, само нагон има. Joy Слагай колажа, кво да я гледаме тази "неадекватната и незнаеща какво иска Огнянова". Тя трябваше отдавна да е излязла от сериала и да си има Марио нова и спокойна връзка, ееех. Joy 
Aaaa, Дона, тъкмо реших да я похваля нашата приятелка С. и тя пак омаза пейзажа. Joy

Роси, нали знаеш за целувките - любов йок! Joy

Ани, да оттам ми дойде вдъхновението. Просто не се стърпях. Наистина тия хора ме изумяват. Телевизорите им са жестоко повредени. Joy

Общи условия

Активация на акаунт