ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 533
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че липсва моментът, и това щеше да ми е третият избор, когато видя че са ги хванали с Огнянова и Мона и избяга...

# 31
ихххх, Яницааа! след целувката в подпокривното как да си сложа новия колаж? Беше ми скучно и направих сравнение между двама от героите...визуално сравнение Joy
Много хубава тази целувка, по дяволите!

Нищо не разбираш, хубава била, пф! Тук любов няма, само нагон има. Joy Слагай колажа, кво да я гледаме тази "неадекватната и незнаеща какво иска Огнянова". Тя трябваше отдавна да е излязла от сериала и да си има Марио нова и спокойна връзка, ееех. Joy 
Aaaa, Дона, тъкмо реших да я похваля нашата приятелка С. и тя пак омаза пейзажа. Joy

Роси, нали знаеш за целувките - любов йок! Joy

Ани, да оттам ми дойде вдъхновението. Просто не се стърпях. Наистина тия хора ме изумяват. Телевизорите им са жестоко повредени. Joy
Ужас Rolling Eyes
Очаквам як хейт срещу Зорница, а оттам и Диана този сезон, явно още отсега са я захванали Rolling Eyes

# 32
Грешница!!! Палава грешница!!!

# 33
Нагон ли бе да го опишеш?
Чудя се как по-рано не са почнали да я хейтят Диана-Зорница.То си е за завиждане.

# 34
Ужас Rolling Eyes
Очаквам як хейт срещу Зорница, а оттам и Диана този сезон, явно още отсега са я захванали Rolling Eyes

Отсега започват с хейта, после ще стане страшно. И я забъркват с тоя и оня, сами си вкарват някакви филми в главата относно образа й. Иска им се да я такава, каквато я описват, но тя не е. Истината е, че аз в предстоящия сезон си я виждам само с Марио, това тяхното е истинско и никой не може да ме убеди, че не е. Мисля си вече, че бъркат образа й с този на сестра Мая, нали тя прелиташе от мъж на мъж. Joy

# 35
Моски, не лайквай а дай нещо любовно,че се изморихме тука с колежките.

# 36
Стига де. Ще получа захарна болест от толкова романтика

# 37
Доне, искаш ли да ти се доповръща?
Това е монолога на Марио за преди връщането на Банков.

НИЕ
Разказвай.
Какво ще правим.
Какво сме гледали.
Какво ще четем.
Къде ще ходим.
Какво обичаме.
Взимай решения.
Прави планове.
Говори и от мое име.
Ние
звучи толкова по-хубаво
от Аз.

# 38
Отивам да повърна и да се метна от петия етаж.

# 39
Нагон ли бе да го опишеш?
Чудя се как по-рано не са почнали да я хейтят Диана-Зорница.То си е за завиждане.

УМИРАМ за тези сцени с рогцата 😍

# 40
Стига де. Ще получа захарна болест от толкова романтика

А от "компетентни" мнения и "дълбок" замисъл какво ще получиш? Joy Я се осъзнай вече!

# 41
Отивам да повърна и да се метна от петия етаж.
😂

# 42
Щом Ели обича рогца,веднага идват. Hug
Стига сте се мятали пък вие. Joy

"Влюбих се в куража, искреността й и силното и чувство за самоуважение. Обичам я и това е началото на всичко."

# 43
Лека нощ. Сега ще сънувам романтични кошмари цяла нощ.

А от "компетентни" мнения и "дълбок" замисъл какво ще получиш? Joy Я се осъзнай вече!
Аз вече съм се осъзнала и самоопределила.

Абе, очаквах по това време вече да сте ме разревали от мнения покрай анкетата Joy

# 44
Задръж до утре. Няма да ти се размине. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт