ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 676
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Яни, безгрижните къдрици бяха само в началото на появяването и в 4 сезон, някъде към средата вече  и правиха  прическите, с които беше и в 5-ти.
Аз я харесвам много с новия цвят и ми се ще да вярвам, че е и символ на промяна и новият и живот.

Ух, сега мина промото. Е ужасно е, на знам как допуснаха това да е официалното представяне на сезона. Чудя се, защо не са се опитали да го заснемат наново, или ако не се получава по този начин да измислят нещо друго с тези тримата.

# 76
Яни, безгрижните къдрици бяха само в началото на появяването и в 4 сезон, някъде към средата вече  и правиха  прическите, с които беше и в 5-ти.
Аз я харесвам много с новия цвят и ми се ще да вярвам, че е и символ на промяна и новият и живот.

Мда, когато спряха с безгрижните къдрици за мен вече беше се променила. Не беше същата. Пак си беше символично за мен, и сега с цвета съм сигурна, че ще е така.

# 77
Блаааа Бла Animal Joy Cat

# 78
Хахах Ди, знам, че съм ти голямо разочарование. Joy Cry

# 79
Снахата.
Ей, хубава е Теодора, много е нежна. В същото време е някакъв страхотен малък  дявол, който аха да направи щуротия

П.С. Яничка има предложение да я вкараме в името на темата. Така и така в новия сезон ще я обсъждаме и нея...

# 80
Давай я при нас , че оттатък  стана прекалено светло Joy

# 81
Снахата.
Ей, хубава е Теодора, много е нежна. В същото време е някакъв страхотен малък  дявол, който аха да направи щуротия
Скрит текст:

П.С. Яничка има предложение да я вкараме в името на темата. Така и така в новия сезон ще я обсъждаме и нея...

Мда, пък и тук мисля, че всички я харесваме (актрисата). Тя героинята, колкото й да й е тъжно на Дона е донякъде част от триото вече. Joy Kaкто каза Велислав - любовният триъгълник стана четириъгълник. Joy Предполагам, че оттатък всичко, което е близко до тях няма да се обсъжда. Албена ще я хейтят или хвалят само покрай Захариев. Joy

# 82
Давай я при нас , че оттатък  стана прекалено светло Joy

А тя има някои доста тъмни черти, а? Грешна ли е?

Докторица:

Албената не е за Тони, ама ТедитУ е наш човек Joy
Яница - млък!!!

# 83
Отивам да пускам тото.Яни харесва косата на Зорница,а Донето ще слага името на Теодора в темата.Да се радвам ли да се притеснявам ли за вас.Да не сте се наговорили да ме ощастливявате днес. Диана пусна снимка,а това съм аз.

# 84
Ами най-напред може да се отблагодариш и да ни ощастливиш и нас....дет се вика....мъчно ми е

Не се радвай. Просто съм реалист.....че Албена ще е част от...нашите...ще видим докога...
Но нямам избор Cry

# 85
Албената не е за Тони, ама ТедитУ е наш човек Joy
Яница - млък!!!
Аааа, не се знае. Wink Нека почне сезона, може друга песен да запееш, ако Албенка се оправи. Истината е, че ние не знаем почти нищо за миналото й и каква е причината да се държи така. Надявам се да разберем.

Зайко, харесвам кестенявите коси, все пак и аз съм от отбора на брюнетките (нищо, че съм залитала към русото неведнъж). За Зорница/Диана съм казала - черна е най-добре, но трябва да се примиря. А в крайна сметка и така е хубава, цветът е готин (щом не е русо и не жълтее). Grinning

# 86
Ооооо, Яница, я стига! Няма да запея друга песен! Нали сме се разбрали,  че за Тон Бонбон няма достатъчно добра мацка Wink

# 87
Ооооо, Яница, я стига! Няма да запея друга песен! Нали сме се разбрали,  че за Тон Бонбон няма достатъчно добра мацка Wink

Млъквам, ама само засега. След месец може пак да се чуем. Joy

# 88
Какво се правиш сега??? Не, не и не.
Лудото Бени не е за Тонич
А, сетих се кога ме вбеси Тони! Когато я изч*ка на дървото! Алоууууу, нали беше влюбен бре??? Хващаш първата, дошъл ти нагона и аре до борчето???? За Бога!
Отивам да гласувам в анкетата

И на другия ден се прави на замаян от любов...познавам само един човек, който се влюбва така бързо и безпаметно

# 89
Сега пък Донето е бясна на Тони.Дали не ми се случва нещо от хапчетата дето изпих? Thinking
Като ти е мъчно яж бонбони. Candy
Браво на Диана,продала си е картината.Все така да и върви.

Общи условия

Активация на акаунт