ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 538
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми харесва варианта на Дона. По-подхожда на Тони да прави такива изненади, а и защо не Тони и Албена да са акцента, а Марио и Зорница бекграунда Wink

# 691
Марио все още е леко пън , наскоро започна  да  разговаря изобщо /и веднага хоп - поиска ръката на момичето:joy: /.
За това смятам ,че Тони е организирал  мероприятието /зарята/ , а те с Албенка се възползват от ситуацията и възможността да са сами на хубаво място .

# 692
Марио все още е леко пън , наскоро започна  да  разговаря изобщо /и веднага хоп - поиска ръката на момичето:joy: /.
За това смятам ,че Тони е организирал  мероприятието /зарята/ , а те с Албенка се възползват от ситуацията и възможността да са сами на хубаво място .

То че Тони я е направил (и дал идеята), ясно. Но за кого е - Албената или Зорница?
На мен снимката със заряда ми изглежда като МиЗ да я гледат изотзад

Москита, добре. Ако искаш, хващаме се на бас. На каквото пожелаеш. Дойде ми спортната муза Joy

# 693
Хахаха, Доне, дойдоха ли ти сили? Grinning

Само искам да уточним имаме три варианта:
- Тони е направил заря за Албена
- Марио е направил заря за Зорница
- Марио е направил заря за Зорница по съвет на Тони

Вариантът Тони да е направил заря за Албена по съвет на Марио го изключвам, на него за такива неща помощ не му трябва Grinning

Та, кой печели при третия вариант?

# 694
Май зарята ще е за Зорница и това, не защото не харесвам Албена Grinning, прoсто те с Тони ми изглеждат навътре в гориста местност където най-много да видят звездите и короните на дърветата над тях, а МиЗ са по на открито място където може да се наблюдават фойерверки.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 14:38 от maichetoo0o

# 695
Хахаха, Доне, дойдоха ли ти сили? Grinning

Само искам да уточним имаме три варианта:
- Тони е направил заря за Албена
- Марио е направил заря за Зорница
- Марио е направил заря за Зорница по съвет на Тони

Вариантът Тони да е направил заря за Албена по съвет на Марио го изключвам, на него за такива неща помощ не му трябва Grinning

Та, кой печели при третия вариант?

Хаха, много смешно Rolling Eyes
Ако зарята е за Зорница, печелиш ти. Ако е за Албена, печеля аз.
Сега. Съветът/ идеята със сигурност е на Тони - при всички случаи. Просто той е такъв (леле, идеята за заря адски
 ме дразни, много тъпо ми се струва)
Теорията ми е, че Тони я прави за Албена, а моли Марио и Зорница да му помогнат. Те се навиват и междувременно се се сексят на дюшека.
Аз знам, че искате Марио и Зорница да се сексят нежно и бавно на дюшека, да са закрити само до кръста с чаршафа, около тях да светят свещите и в един момент да се чуе шум, Зорница да погледне нагоре, да види зарята, да се наведе и да целуне Марио, а той да й каже "светиш в сърцето ми по-силно от зарята в небето"....
Но ще имате да вземате, няма да стане  така.

# 696
Хахахахха вие ств луди хахах
За какво ли не хванахме на бас за този сезон Animal Joy Cat

# 697
A къде на снимката видяхте Mарио и Зорница?

# 698

Злати, на коя снимка?

# 699

Злати, на коя снимка?

Тази със зарята.

# 700
Прочетох го, Доне, но лично за мен има два варианта - двамата братя независимо един от друг правят изненади. Или Тони помага на брат си.
Не защото всичко се върти около Марио, а защото на снимката с Марио и Зорница има твърде много тържественост, за да е случайност. А и Тони и Албена са още млади гаджета Simple Smile
Ще видим какво ще стане, при всички случаи ще е яко.

Оооооо, Хъмбъл, колко е хубав Батко Heart Eyes Отивам да го слушам Heart
Съгласна съм Моски. За Зорница ще е по-скоро. Дона ще ме прощаваш. Joy

# 701
Ами, Злати, аз на тази снимка със зарята нито Марио, нито Зорница видях. Grinning Видях само хора от екипа. Но видях лодката и езерото, които бяха част от декора на горните.

# 702
Ами, Злати, аз на тази снимка със зарята нито Марио, нито Зорница видях. Grinning Видях само хора от екипа. Но видях лодката и езерото, които бяха част от декора на горните.
И аз, но Дона, май, беше написала, че ги вижда  Laughing

# 703

За мен хората най-вдясно са Велислав и Диана - тъмно  е, но силуетите са техни

Злати - да

# 704
Някой пази ли я тази снимка да я метне пак да я разгледам по-детайлно?

Общи условия

Активация на акаунт