PANDORA

• 92 632
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
  • ГО
Видях, просто съм без думи. Онзи ден си взех и медальон и покупката ми беше над 300лв... Консултантката що да ми каже????

# 556
Видях, просто съм без думи. Онзи ден си взех и медальон и покупката ми беше над 300лв... Консултантката що да ми каже????
Върни се и им дръж сметка.Поискай да говориш с някой по-високопоставен.Селски тарикати.
За покупка на медальон,подаряват амулет.Колко щедро!Амулетите са по 20лв.

# 557
  • Down south
Преди да се ядосваш, провери ОТ кога е това предложение и дали е било в сила, когато си направила покупката.

Това, което би могла да направиш е да отидеш отново в магазина, питаш дали въпросното предложение е валидно, ако е така, връщаш закупеното и го купуваш отново.

ПП Тук обикновено се застраховат с "while supplies last"

# 558
  • Пловдив
Много често момичетата не знаят за предстоящите оферти и ги информират в последния момент.

# 559
  • ГО
За това питам от кога е в сила тази промоция. Не вярвам, че консултантките не са знаели, нали им пращат рекламните материали/лепенки предварително. Просто не е коректно, така не се печелят клиенти, но нека не се настройвам предварително.

# 560
Камъче, вчера е публикувано, явно е от вчера.

# 561
Това е политика на фирмата доколкото виждам, предния ден си пазаруваш ако ще същото да е, нямя да ти кажат, че от утре е в промоция. Не ги интересува, пък и може да не дойдеш на другия ден, или да ти трябва на момента за подарък. Нищо не ги извинява, че не казват, но и не им дават. Аз няколко пъти така купувам гривна, следва гривна плюс талисман на промо цена и ме е яд, ама това им е политиката, иначе само ще следим промоции Simple Smile

# 562
  • ГО
Да де, ама за мен така не се печелят клиенти.

# 563
Абсолютно съм съгласна, то и отношението на повечето им консултанти е отврат, но все пак купуваме, какво да правим като сме зависими Simple Smile

# 564
  • Somewhere in Spacetime
От днес до 16 декември е промоцията.

Аз още чакам доставка, нямам никакво съобщение от куриера. Писах на онлайн магазина да ми предоставят номера на товарителницата, за да проследя пратката, и те не ми връщат отговор. Добре, че не платих предварително, много щях да се ядосвам...

Имах няколко поръчки с доставка чрез Спиди и е пълна лудница при тях. Едната ми пратка обикаля от офис,  в куриер, в друг офис... Утре се надявам най - накрая да я взема.

# 565
  • Берлин
Извинете за нахлуването,но имам нужда от помощ. Синът ми иска да купи на приятелката си нещо на Пандора. Момичето е на 21 и не е имало такова бижу. Дайте някакви насоки,моля ви. Живеем в Германив,от физически магазин ще е покупката. Бюджет 200-250€. Аз ще отида с него от любопитство,но не знам как да го посъветвам. Прочетох няколко страници,но разбрах само за талисманите. Иначе гривни,верижки...каша ми е. Благодаря ви

# 566
Моят съвет е, или с нея под ръка и да избират заедно или ваучер на стойността, която иска той. Иначе стават грешки.

# 567
  • Down south
+1
Грешките могат да зле и скъпи.

# 568
  • Лайпциг / Перник / София
С две ръце съм ЗА ваучер! Нека й подари ваучер и след това да отидат заедно да избират бижуто Simple Smile

# 569
  • Берлин
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт