PANDORA

• 91 743
  • 708
  •   1
Отговори
# 630
Имаме новина! Simple Smile

# 631
Ооо новина си е и още как, само в магазините на място ли? Откога влиза в сила предложението.
Нямам фейсбук и разчитам само на инфо от вас.

# 632
 лв нагоре или лвВ поста са написали само това:

"XoXoXo,
Съхранявайте незабравимите си моменти в нашата лимитирана кутия за бижута.🎄
Разберете как тя може да бъде ваша:
*Важи до изчерпване на количествата."

Вероятно важи от днес до 26,12 Simple Smile Моля, ако някой има повее инфо да сподели!

# 633
Сладка е кутийката,удобна,но ще се въздържа.Ако ще оставям пари на Пандора,ще  е в самите бижута.Две сме,трудно смогваме.Чакам следващото намаление. Heart Eyes

# 634
Здравейте, някой притежава ли гривна пандора shine (със златно покритие), какво са отзивите Ви, струва ли си?

# 635
  • Down south
Да, аз, Две.
За мен си струва. Аз не ги свалям, така че ако имаше нещо да им се случва, досега  щеше да се е случило. Едната я имам от около 5 месеца, другата от няколко седмици.
За мен си заслужават всеки цент, качеството е изключително. Доволна съм, препоръчвам.

ПП  На предната страница има снимка на коледната ми гривна, която е от въпросна колекция, заедно с всички charms.

# 636
Аз също имам твърда гривна, затворена, много ми е удобна, свалям, слагам без да откопчавам. В офиса я свалям на бюрото, че ми пречи, но така не я удрям. Много й се радвам, а вече е над 2г.Меките варианти ме изгубиха веднага с факта, че се отпускали.
Кутийки не купувам, вкъщи колкото искаш, само да има кой да ги пълни!
Дали ще има нова Колекция до края на годината, чакам моя мечтан пръстен, но дали скоро ще се появи..... Или да взимам един от есенната им....

# 637
  • Down south
Имайки предвид, колко коледно ориентирани неща имат, едва ли ще бълват още.

По спомени, нови колекции има за Valentine's Day.
 Скоро ще се разбере.

# 638
  • София
Май се обсъждаше, но съм забравила. Какво мислите за комплекта за почистване?

# 639
Купих бижу за подарък и се сдобих с кутийка за 19 лв.
Момичетата казаха, че са получили силно ограничени бройки.

# 640
  • София
Купих бижу за подарък и се сдобих с кутийка за 19 лв.
Момичетата казаха, че са получили силно ограничени бройки.

Снимай я моля. Чудя се дали да не мине утре след работа.  Laughing

# 641
  • ГО
Тази кутийка...не е ли излишна? Даже ми се струва по-неудобна от другите. С цип, мека...

# 642
  • Down south
Май се обсъждаше, но съм забравила. Какво мислите за комплекта за почистване?
Ако визираш този, за мен не си струва, освен ако не е подарен с покупка на бужута.
Единственото функционално нещо, заради което бих платила $17 за него е "отварячката" за бижута.
Имаме го в двоен вариант и това е единственото, което ползваме.

# 643
  • София
Я да питам аз,как си почиствате бижутата?
На мен не ми се получава със сапуна почти нищо,а ми се скараха последния път в магазина,че много зле ми изглеждала гривната(тя е на 5г)

# 644
Аз ги кисна в хладка вода и сапун с неутрално РН, след това търкам с полиращата кърпичка. Всякакво сребро така чистя.

Общи условия

Активация на акаунт