PANDORA

• 91 743
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
  • Лайпциг / Перник / София
+1. И аз така почиствам, но не всяко сребро, а само Пандора.
Останалите сребърни бижута почиствам в купа с вода, сол и алуминиево фолио нарязано на малки парченца. Мързелива работа е Grinning

# 646
  • Варна
Момичета,все още поръчка от 26.11  от Силвър корт не е получена,някой с подобен казус?

# 647
Момичета,все още поръчка от 26.11  от Силвър корт не е получена,някой с подобен казус?

Получих моята миналата седмица, в петък. Бяха махнали доставката като компенсация за чакането.

Обади им се  Peace

# 648
  • Варна
Не намирам телефон на Силвър корт?

# 649
Пиши им тогава във фейсбук:
https://www.facebook.com/SiLVERCOURTBG/

# 650
  • Down south
Я да питам аз,как си почиствате бижутата?
На мен не ми се получава със сапуна почти нищо,а ми се скараха последния път в магазина,че много зле ми изглеждала гривната(тя е на 5г)
Слагам в купа със хладка вода, течен сапун и малко Windex. Оставям да постоят поне час. След това минавам всяко нещо с тази четка от по-горе, от почистващият комплект, или ако нямате комплекта, с мека четка за зъби. След това полирам с кърпичките им (продават се отделно), напоени са с някакъв препарат и вършат чудесна работа.
След почистване не мога да си позная гривната, а тези на дъщеря ми, съвсем   Crazy

# 651
Хубавиците в магазина, които са ти направили забележката, могат да си затворят устата и да ти я почистят старателно те, както в другите страни биха направили, а не да философстват излишно. Вече съм се нагледала на всичко, ама това минава всякакви граници. Ще отида аз с потъмняла гривна и ще ми дават съвети, леле, не ги ли е срам? Иначе моите ги почиствам веднъж месечно забелязвам, и даже оо често понякога, зашото аупер много релаксиращо ми действа това, макар че ми отнема няколко часа, много съм старателна. Накисвам ги в топла вода с бебешки сапун, както съветват те, после с четката фи търкам и накрая с кърпичката, стават като нови, мниго им се радвам. Иначе много мв дразнят да са потъмняли, но не бих се карала на някой друг, че са му тъмни, всеки си знае..

# 652
  • Варна
Да разкажа какво се  случи след двусесмично чакане на поръчката от Кибер понеделника и промоцията Купи 3 плати 2 продукта.Отидох в офис на Спиди,където си е отлежавала пратката,отварям пликчето...и там вместо гривна и два идентични талисмана(всеки от по 119 лв.),намирам само гривната и единият.Служителката звъни на подателя(Силвър корт),който не може да повярва,че има липса,дори и при опоменаването на факта,че в офиса има 3 камери и ако иска може да му се предостави запис за доказателство.Дори същите искаха да си платя транспортната услуга за връщане,щото видиш ли,грешката е моя.Нито на гривната,нито на талисманите имаше печат или надпис Пандора.За мен това е измамна схема,вие какво мислите?

# 653
  • Пловдив
Три поръчки съм правила от силвър корт и всичко беше ОК. Всички, абсолютно всички гривни и талисмани са имали печати, индивидуално опаковани, с гаранция и сертификат. Дори единия път пуснах поръчка за клипсове, които бяха намалени и бързо изчезваха наличностите, обадиха ми се няколко пъти, за да уточним дали въпросните клипсове все пак ги има. Така че аз съм повече от доволна от тяхното обслужване...

# 654
Ситуацията, в която са ви поставили е крайно неприятна и не коректна. Аз щях да се разправям със сигурност и да не отстъпвам,при положение, че е ясно кой е крив и кой прав.
Относно сайта им(sulvercourt. bg) аз поръчвам главно оттам, защото ме дразнят консултантките в Пандора и нямам време да ходя на място. Та от сайта съм доволна, всичко идва бързо, сертификат, торбичка, кутийка, имат печати(купувала съм талисмани).

# 655
  • Варна
Най-странното е,че нищо нямаше печати,трябваше да ги снимам.Направо ме отказаха да си купя каквото и да било на Пандора,а с такъв мерак си ги купих.

# 656
  • Пловдив
Имай предвид, че на гривната пише Пандора на закопчалката, а печат ALE 925 има вътре, вижда се само като е отворена. На клипсовете също, на ажурените талисмани също е около отвора, трябва си по-внимателен оглед Wink. Не ги заклеймявай така. Ситуацията с липсващия талисман е неприятна, но пък може да се реваншират. Имам телефон на служителката, с която аз разговарях. Ако искаш мога да ти го дам на лични. Желая ти успех!

# 657
  • Down south
Най-странното е,че нищо нямаше печати,трябваше да ги снимам.Направо ме отказаха да си купя каквото и да било на Пандора,а с такъв мерак си ги купих.

Явно този магазин в България е реномиран. До този момент, всички пазарували от него, са доволни. Ти си единствената, която не е.
Някак си, не ми се вярва да направят подобна глупост.

# 658
  • Варна
Аз ги върнах,незнам за какви "компенсации" може да става въпрос,те едва ли не по телефона със служителката от Спиди ни обвиниха,че ги лъжем.Много неприятна ситуация.

# 659
  • София
Не ги защитавам, но няма да се изненадам, ако и спиди имат някаква вина.

Общи условия

Активация на акаунт