В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 615
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Моля за препоръки за добър алерголог за дете тук или другаде за диагностика и лечение на уртикария.
Д-р Илиев в Горна Оряховица. Излекува дъщеря ми дори след като Токуда вдигнаха ръце и не можеха да устонавят какво предизвиква алергията.
Под излекува имам предвид овладяване, защото тя още я има, но пази диета и не се провокира, т.е. няма кризи. Лежахме и в детско отделение по спешност, такива пъпки излизаха, задушавания беше кошмар.

# 511
Здравейте. Знам, че много пъти се обсъждаше темата с фризьори. Имам обаче въпрос на който не открих отговора. Казаха ми, че някъде до уч. Ем.Станев или до МОЛа има фризьорски салон, където веднъж в месеца идвал някакъв Георги ( "Жозефин" или нещо такова; бил с "мека" китка) бил много добър за къдравите коси.
Та, ако имате някакви координати на въпросното място и някакви впечатления бих се радвала да споделите. Благодаря на всички предварително.

# 512
Здравейте. Знам, че много пъти се обсъждаше темата с фризьори. Имам обаче въпрос на който не открих отговора. Казаха ми, че някъде до уч. Ем.Станев или до МОЛа има фризьорски салон, където веднъж в месеца идвал някакъв Георги ( "Жозефин" или нещо такова; бил с "мека" китка) бил много добър за къдравите коси.
Та, ако имате някакви координати на въпросното място и някакви впечатления бих се радвала да споделите. Благодаря на всички предварително.

Нямам координати, но мога да кажа, че ми правеше най-хубавия сешоар на света.

# 513

А къде точно се намира салона или поне как се казва? Защото аз така и не разбрах 😊

# 514

А къде точно се намира салона или поне как се казва? Защото аз така и не разбрах 😊

Не мога да кажа. Не живея в България вече. Ползвала съм услугите му 2010/2011/2012.

# 515
.

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 23:36 от *Joy

# 516
  • велико търново
Здравейте разменяме ,, стикитата,,от Лидл. Който има да пише на Лични съобщения.Среща пред магазин Лидл Триъгълника за размяна.

# 517
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Споделете, моля, идеи за рожден ден на дете в ранна тийнейджърска възраст и гости в диапазона 11-13г!
Знам за  1 escape стая в града, но май играта е с историческа насоченост. Чували ли сте да има други?

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:09 от pepi:)

# 518
  • Велико Търново
Колега организираха партито на сина си в някакъв пейнтбол център. Нз обаче дали ще им е интересно на ранните тийнейджъри 🙂 Неговият е на 11

# 519
  • някъде там
Здравейте, извинявам се предварително за повторното питане, някъде назад в темите сигурно има информация, но ми е нужен телефона на Пеци козметиката, която е около Петлето, а преди беше в Елиа. Благодаря!

# 520
Здравейте, имам съмнения, че дъщеря ми има доста ушна кал в ушите, понеже чува разни звуци от време на време-като жужене и т. н. С какво ги почиствате?

# 521
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, имам съмнения, че дъщеря ми има доста ушна кал в ушите, понеже чува разни звуци от време на време-като жужене и т. н. С какво ги почиствате?
Аз лично - с кислородна вода.
https://www.pharmacie-prado-mermoz.com/Dosoxygenee-10-volumes-/p/4/533/20367/

Купувам го в чужбина, но предполагам, че в аптеките в България има аналози.

# 522
Промивка при лекар УНГ.

# 523
  • Велико Търново
Има спрейчета, с които се впръсква, но как излиза ушната кал - нямам идея.  Рекламираха ги по ТВ.

# 524
Има спрейчета, с които се впръсква, но как излиза ушната кал - нямам идея.  Рекламираха ги по ТВ.

Изтича, обичайно когато човек спи. Бившият ми мъж го ползваше, детето на приятелка също, поради гореописания проблем. Все пак бих се посъветвала с УНГ и аз.

Общи условия

Активация на акаунт