В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Някой може ли да ме ориентира колко излзиза детски рожден ден в Trinavis?

# 331
  • В.Търново
Емил Николов - не! Хиляди *да* за Цветанова! Страшен всепризнат професионалист!:)
Защо за Емил Николов - не?И коя е Цветанова?А за Костуркова?

# 332
  • Beyond the stars
Честито Рождество, момичета! Здрави и благословени бъдете! Вълшебства ви желая Nature Star

Чудим се дали да се прибираме с младежа за НГ към Вт. Има ли друг вариант освен Бърза помощ, ако вземе да вдигне темп или нещо друго?
Другото ми притеснение е варицелата, че повечето приятелски дребосъци я караха в последно време. То ясно, че само с баба и дядо ще си бъдем, ама все пак.
Първо пътуване ще му е и ми е малко едно такова Blush

# 333
  • В.Търново
Вълшебство, вие къде сте сега?
27,28 И 31 декември се водят работни дни, но не се знае кои от докторите ще са на работа.
Иначе преди 2г. точно в 19ч на 31 декември д-р Точков ни е преглеждал.

А да питам дали днес и утре в Спешното ще повикат хирург?В отделението по хирургия би трябвало да си има дежурен хирург?

# 334
  • Велико Търново
Има дежурен хирург винаги

# 335
  • В.Търново
Казаха ни, че не е спешно, трябвало да се види от хирург, да сме потърсили личната след празниците.Така ни казаха от спешното.По принцип знам, че не е спешно, но нашето джипи е с пневмония и не знам дали ще ни препратят при друг.

# 336
  • Beyond the stars
Вълшебство, вие къде сте сега?
27,28 И 31 декември се водят работни дни, но не се знае кои от докторите ще са на работа.
Иначе преди 2г. точно в 19ч на 31 декември д-р Точков ни е преглеждал.

А да питам дали днес и утре в Спешното ще повикат хирург?В отделението по хирургия би трябвало да си има дежурен хирург?

По принцип живея в Сф от доста годинки, но преди бебока всеки месец се прибирах. Хубаво си ми е на Вт и туй то:grinning:
С него още не сме пътували, че зими, ангажименти и т.н.
Това е едно от нещата, които харесвам на СФ - по всяко време на денонощието има достатъчно варианти за лекарска помощ, частни в повечето случаи, но ги има.
Във ВТ януари се срещнах челно с теракота в коридора, почаках към 20тина минути в Бърза помощ и факт е, че не съм спешен случай, щото просто имах огромен хематом на глават и лек кръвоток. Реших да ида в поликлиниката щото беше 17ч - никакъв хирург. Добре, че по път звъннах в мед център Авицена, че техния хирург тъкмо си тръгваше и ме изчака.

# 337
Момичета, мисля, че е коментирано, но пак да питам - на коя фризьорка мога да се доверя за смяна на цвета на косата? Някакви препоръки?

# 338
  • Велико Търново
Търся майстор за хладилник, по възможност от града, за да не изкарваме неработещия от къщи а да дойде да го види на място. Някой има ли контакти на такъв?

# 339
  • Велико Търново
Търся майстор за хладилник, по възможност от града, за да не изкарваме неработещия от къщи а да дойде да го види на място. Някой има ли контакти на такъв?

0888313844 Krasi Semov

# 340
  • Велико Търново
Siska 79, много благодаря!!!

# 341
  • Велико Търново
Siska 79, много благодаря!!!

Няма за какво! Весела Коледа!

# 342
  • В.Търново

Вълшебство, нямаш голям избор.За спешното, че си чакала 20 минути пак биеш рекорд.Аз съм чакала и по 4 часа.Големият ми син преди няколко години със сцепена глава чакаше 40мин и накрая повиших тон и влезе да го обработят и шият главата.Хем знаеха, че чака дете със сцепена кървяща рана.За Търновското спешно нямам думи!

# 343
Момичета, има ли в града месарски магазин, където продават прясно агнешко и телешко? Не спорадично, а да си има по принцип?

# 344
  • Beyond the stars

Вълшебство, нямаш голям избор.За спешното, че си чакала 20 минути пак биеш рекорд.Аз съм чакала и по 4 часа.Големият ми син преди няколко години със сцепена глава чакаше 40мин и накрая повиших тон и влезе да го обработят и шият главата.Хем знаеха, че чака дете със сцепена кървяща рана.За Търновското спешно нямам думи!

А аз чаках 20минути и си тръгнах Grinning Иначе можеше и 4 часа да станат. Все се надявам, че ще се появи нещо частно, според мен ще имат достатъчно желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт